Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hayırlı sabahlar kızlar
oruçla aranız nasıl bakem?
ben eve davet almaya başladım
dün eltim ve kayınvalidemleri davet ettim iftara
menüde ne vardı diye sormayın canınız çeker
iftardan sonra derim yerimseniben

polenss arkadaşımınki gibi benimde pazartesi günü muayenede yumurtam görünmedi doktor çatlamış yumurtan dedi
yumurta çatlayınca görünmez mi oluyor :uhm:
kafam karıştılaelaelaelaelae
bilen varmıdır ?

hayırlı sabahlar kızlar

polenss arkadaşımınki gibi benimde pazartesi günü muayenede yumurtam görünmedi doktor çatlamış yumurtan dedi
bilen varmıdır ?

eslemciğim yumurta sönüyormuş çatlayınca çatladıktan 36 saat sonra ilişki diyorlarya.. bu gün aşırı çalışma olayına denk gelmiyorsa nasıl yapıyoruz.gün aşırı olunca 36 saati geçiyor..Bizim mesela çatlama günü çalışmadığımıxz güne denk geldi...
senağlama:çok üzgünüm:

hayırlı sabahlar kızlar

bilen varmıdır ?

biraz komik olcak ama arkadaşlar tavuk yumurtası gibi düşünün asıl önemli olan sarısıdar dimi işte bizdede önemli olna yumurta hücresi çatlayınca yumurta içindeki sıvıyla beraber o hücreyide atıyo ve böylece döllenme oluyo yumrta küçülür ve büzüşür belli olmaz ama hamiş kalırsanız o çatlamış yumurta progesteron üretmeye başlar bebiş kendi üretmeye başalyınca kaybolur işte bu

sonuç olarak çatlayan yumurta görünmez sadece sıvısı görünürrrrrrrr

03.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL????????????????????????
DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL????????????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::?????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
?[/B]

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS???????????????????????????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

kızlar ben hala adet olmadım ama olcam beni listeden imha edebilirisiniz.ama yeni tarihimi bilmiyorum olunca heber veririm size.ağrılarım çok şiddetli heran gelecek yani.umarım bidahaki aya olur ...

hade hayırlısıyla hamiş ol insallah kız :D. yalnız bişi dicem benim drum bana yumurtam çatladıktan 3 gün sonra duphaston verdi,yumoşların tutunması içinmiş.10gün kullan dedi. 10günden sora 7 gün daha geçince zaten adet tarihim geliyor, adet günün 3, 4 gün geçsin evde test yap, sonuca göre ara beni dedi. bence adet günün 4gün geçsin en az. adet olursan da 3. günü gideceksin nasılsa.hayırlısı olsun hakkımızda canım

öyle cnm ya hayırlısı olsun inşş herkesin emeklerimiz boşuna gitmez Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler versin şu mübarek aylarda dualarımı kabul etsin inşşşşş..bana doktorum öyle bir ilaç vermedi cnm yaasenağlama keşke verseydi öyle bir ilaç senin doktor iimiş sende beklemedesin dimi benim gibi inşş beklediğimize değer cnm öptüm seni cvpların içinŞeniz :lepi: :dance:

merhaba canım benimkide sabah akşam tok karnına 1 tane dedi.. senin dktr neden öyle verdi belli oluyor 22 mm olmuş demekki seninki az tozla çatlıyor inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tabiki bizim gibi isteyen herkeze nasip eder allahım...

valla cnm doktorum bana ilaçı öyle kullanmamı söledi bende şaşırdım 5 gün kullandım kullananların yazılarına baktım hiç benim gibi yarım kullanan olmamış sadece 2.5 tane ilaç bitirdim gittim doktora doktor bile kaç tane verdim dedi yarım kullanın dediniz dedim çok ii valla kudurmuş dedi doktor :sm_cool: yumurtam 22 mm oluncada iğne vuruldum şimdi beklemedeyim yarın hastalanma günüm inşş olmazda hamiş kalırım cnm herkes için hayırlısı olsun Allah büyüktür elbet bir gün dualarımız kabul olacaktır Şeniz :1hug:

EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama

Üzülme cnm benim vardır bundada bir hayır inşş birdakine Allahım gönlüne göre versin kardeşim cabalarımız boşuna çıkmaz inşş.

kızlar dr gittim bugün 8. günümdü ve 1 tane 9 mm boyutunda yumoşum varmış. sizin 8. günde yumoşlar kaç mm idi:uhm: doktor önümüzdeki ay iğneye başlamamız gerektiğini çok geç büyüdüklerini ve bu üyzden kalitelerinin düştüğünü söyledi benneyaptımki iğne tedavisi çok pahalı ben nasıl karşılarım bilmiyorum senağlama

Arkadaşlar cvplarınız için çok tşkr ederim yaa ben burayı çok sevdim diğer yerlerde yazıorum cvp veren olmuyor ama burda herkes ilgileniyor bilgilerini paylaşıyor Allah razı olsun sizin sayenizde hem bilgileniorum hemde konuştukça stres atıorum tekrar tşkler herkese....

kızlar dr gittim bugün 8. günümdü ve 1 tane 9 mm boyutunda yumoşum varmış. sizin 8. günde yumoşlar kaç mm idi:uhm: doktor önümüzdeki ay iğneye başlamamız gerektiğini çok geç büyüdüklerini ve bu üyzden kalitelerinin düştüğünü söyledi benneyaptımki iğne tedavisi çok pahalı ben nasıl karşılarım bilmiyorum senağlama

dıptıscım 8.gun bıraz erken degılmı?ben hıc 8.gunde doktora gıtmedım ama gıtsemde sanırım pek de buyumus olmazdı.sen gonaphene nı gunde kac tane alıyorsun?
ben ılk ay 2 tane almıstım 14.gunde bıle buyumemıstı bırısı 11 dıgerı 10 mm ydı.ama gunde 3 taneye ckartınca buyudu.

doktorun neden hemen önümüzdekı aydan bahsetmıskı belkıde bu ay hamıs kalırsın..dıger kontrolun ne zaman?eger ılac ıcmen bıttıyse sana corek otu ,bal ve tarcın karısımını tavsıye ederım canım.gercekten yumoslara cok fayda edıyor..

valla cnm doktorum bana ilaçı öyle kullanmamı söledi bende şaşırdım 5 gün kullandım kullananların yazılarına baktım hiç benim gibi yarım kullanan olmamış sadece 2.5 tane ilaç bitirdim gittim doktora doktor bile kaç tane verdim dedi yarım kullanın dediniz dedim çok ii valla kudurmuş dedi doktor :sm_cool: yumurtam 22 mm oluncada iğne vuruldum şimdi beklemedeyim yarın hastalanma günüm inşş olmazda hamiş kalırım cnm herkes için hayırlısı olsun Allah büyüktür elbet bir gün dualarımız kabul olacaktır Şeniz :1hug:
canım hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz.:CüvCüv:
azıcık dozla yumosun cok guzel buyumus masallah..:nazar:

Cnm dur ilk önce ben verim cvp :roflol: cnm şöyle söyleyim ilçtan sonraki gün saydım benim 7. günde yumurtam 22mm oldu ve o gün çatlatma iğnesi vuruldum cnm doktor hergün yumurtamın 2mm büyüyceni söledi. hayırlısı olsun cnm inşş canını sıkma Allahına dua et herşey yolunu girer.:1hug:

canım hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz.:CüvCüv:
azıcık dozla yumosun cok guzel buyumus masallah..:nazar:

cnm çok saol ya hayırlısı olsun hepimiz için sen bişey yazmışın bi karışımdan bana biraz bilgi verirmisin çok tşkler ederim:roflol: :Saruboceq: Şeniz

cnm çok saol ya hayırlısı olsun hepimiz için sen bişey yazmışın bi karışımdan bana biraz bilgi verirmisin çok tşkler ederim:roflol: :Saruboceq: Şeniz
canım corek otu karısımı yumurtaların gelısımı ıcın faydalı.
balın ıcıne cektıgın cörek otunu karıstırıyorsun bırazda tarcın atıyorsun.bunu sabahları yada aksamları bır cay kasıgı yıyorsun.ıstersen ekmegnın ustunede surebılırsın.karısıma

yalnız sunuda soylemek ıstıyorum bu karısımı cok fazla kullanmamak gerekıyor cunku yumurtayı cok buyutebılır.yumurtanın catladıgını anladıktan sonra karısım bırakılmalı.helede bız ılac kullanıyoruz o yuzden ancak ılac bıtınce belkı bırkac kasık yenılmelı.kaydirigubbakcemile5

sizler ne iyi,ne kalbi güzel insanlarsınız...............

nihayet bu sabah itibariyle eşimin kızı annesi ve cici babasıyla almanya ya yola çıktı...........seneye kadar 1 yıl var diyemiycem çünkü kız artık yarı tatillerdede gelecek......babası evlendi kıymetli oldu..........yani benim eşimden bahsediyorum.kadın 3 yıldır eşimi görmek için uğraşıyordu biz evlendiğimizden beri.....zaten 9 yıldır görmüyordu...evlendik...eşimile görüşmek istedi..........ne yaptı ne etti dediği oldu.....bu yaz gördü .......eşim hiç istemedi ama..kızıda ille baba gel görüşmeye benle ilgili konuşucaz diyince ne yapsın.............çok kırılgan duygusalım elimde değil....insanların bilerek ve isteyerek başkalarını kırmasını bir türlü anlayamamışımdır.........ödüm kopar ağzımdan bir laf çıkarda incitirim diye............sizleri özledim.

vallahide billahide sizlere yazmayı özledim.sizleri özledim can arkadaşlarım............

bu arada 1 saat önce hemde oruçluydum...ADET OLDUM...........olsun .yaradan yine nasip etmedi....ben sabırla bekliycem.........

merhabalar.semacım uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım.o kadar çok çalıştın ki inşallah sınavlardan başarıyla çıkarsın.ben dün yine kırmızıları gördüm.ömrümüz oldukça umutlar bitmicek.Allah bize sağlık versin.bebişde Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur.nedense bu ay üzülmedim gelen kırmızılara.

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar bu topici uzun süredir takip ediyorum hepiniz çok sıcak insanlarsınız bende bu ay klomene başlıycam adetimi bekliyorum adet tarihim 7 eylül ama ben biraz tedirginim çünkü yumurtalık takipine başlıyacam ve sık sık doktor kontrolüne gidicem ve vajinal ultrasona gireceğim kesin benim merak ettiğim bu vajinal ultrason oruç bozarmı acaba bir ay daha ertelettirsemmi diyorum o yüzden tedirgin opluyorum orucumdanda geri kalmak istemiyorum abana bir akıl verin lütfen...

merhabalar.semacım uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım.o kadar çok çalıştın ki inşallah sınavlardan başarıyla çıkarsın.ben dün yine kırmızıları gördüm.ömrümüz oldukça umutlar bitmicek.Allah bize sağlık versin.bebişde Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur.nedense bu ay üzülmedim gelen kırmızılara.

canım vallahi öle oldu daha bitmedi cuma sabahı son bitiyo işte en kolay sınav kaldı bi tek
biraz şaibeli bitip bitmeyeceği tek derse kalabilirim bakalımm kısmet benim günüm geçti en son temmuz 20 de oldum ama bende pko var ya gecikmiş olabiler regl günü ve 2 gün sonrası idrar testleri nagatif bakalım nedir sonuç sınavlar bitsin kan testi yaptırcammmm

kendine ii bak hayırlı ramazanlar hakkımızda hayırlısı olsunnnnn

Back
X