kızlar bişey sorcam daha önce kullananlar bilir
ben bu ay ilk kez kullandım adetin 2 .günü başlamam lazımdı ama ilk başdan hafif bir akıntı gibi geldi diyebilirim ilk günü başşlamış g,b, oldum. ikinci gün kesin geldi çünkü neyse klomene sabah akşam 1 5 gün ve bugün 14. günüm tam yumurta çatlama günüm diyebilirim. ama benim sık sık wc gitme ihtiyacım oluyor sanki böle hemileliğin ilk başında rahim baskı yapar ya idrar torbasına olmasa bile tuvaletin var gibi olur aynen öle. benim dr.umda kontrole çağırmadı şu gün bugün gel diye zaten ben normalde yumurtluyordum sadece yumurta sayısını artıralım dedi. ama çatlamasıyla ilgili bir kontrol istemedi. kaç yumurta oldu durumları ne bilmiyorum sadece size daışmak istedim sizdede böle bir durum oldumu sık tuvalete gitme çatlama zamanlarında
canım ben 2 ay kullandım ama hiç olmadı bana ama bak bu ilaçlar hormon ilaçları kendini hamiş gibi hissettirebilir daha çok erken ama şu çatlama olayı herkeste farklı oluyo bence sen canım dr kontrole de çağırmamış ya günaşırı regl olana kadar devam et ama nolur stres yapma failyetleri görev gibi değil de gerçekten istediğin için yap emiiii canımmm:ecrin_bebek: