şuan sanırım psikolojik iç bulantısı başladı. şuan bunları yazarken hastalanacağım diye öyle büyük bir endişe yaşıyorumki anlatamam arkadaşlar. ince ince belim ağrıyor. zaten çok sancılıda olmam ama yarınada sabahada kayabilir sökülmem. korkum ondan ince sancım başladı ama dediğim gibi görüntüde yok. başınızı şişirdim biliyorum ama içimi şu aşamada dökebileceğim kimsede yok. eşimide ümütlendirmem istemem ben üzülüyorum zaten birde o üzülsün istemem. 15 aylık evliyiz ve korunmuyoruz olmuyor. hep 2009da doktora gideriz dediğimiz içinde üzülmesini istemedğimdende ona birşey diyemiyorum ama bu ay ne bilim belkide şuana kadar hastalanmadığım için içimde başka bir umut var ama üzülmekde var. çünkü bunun yarınıda var biliyorum. tek bildiğim allahıma dua etmekden ve dua istemekden başka çarem olmadığı.
içimi dökmem lazım bir şekilde. burası geldi aklıma. stres küpüyüm şuan. :) allahım hepimize anne olmayı nasip etsin. bu nüjdeli haberi eşine vermek isteyen tm bayanlara bu mutluluğu yaşatsın. amin
içimi dökmem lazım bir şekilde. burası geldi aklıma. stres küpüyüm şuan. :) allahım hepimize anne olmayı nasip etsin. bu nüjdeli haberi eşine vermek isteyen tm bayanlara bu mutluluğu yaşatsın. amin