- 30 Haziran 2008
- 3.649
- 80
- 688
selam kızlar
ben bugün klomene başladım çatlatma ignesini sordum doktora adetin 21. Günü yapılan testler vardı onlar normal çıktıgı için bu igneye gerek yok diyo ama yumurta takibide yapmıyo yani yumurtam varmı yokmu çatlıyomu bilmiyorum başka bir doktora sordum bu durumu o da o halde bu ilacı niye içtin yumurtlama sorununda yok bu ilacı kontrollü yumurta elde etmek için veriyoruz ve bundan sonraki aşamada o yumurtaların kontrollü çatlaması dedi kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım
canım bence doktorunu değiştir başka bi doktora git diğer doktorun dediği doğru bu ilaçlar yumurta oluşturmak için çatlatma iğnesinin yapılmasının sebebide biraz daha garanti olması çatlatma iğnesi olmayanların yumurtaları çatlamayacak diye bişey yok kendiliğindende çatlayabilir fakat ne zaman çatladığını bilip çalışma yapmak şansı biraz daha arttırıyor bu yüzden doktorun yumurta takibi yapıp yumurtaların olgunlaştığı zamanı yakalayıp çatlatma iğnesi vermeli iğne vermese bile şu günlerde çalışma yapın diye uyarması lazım