cnm dogru tahmin etmişim..neyse biz seni bekleriz burada fırsat buldukça gir..neler yapıyorsun senin regl var sanırım daha..bende fazla takmıyorum kafaya oluruna bırakmaya çalışıyorum...cnm seninle tanışalı 1 sene bitti biliyormusun yeni hatırladım birden yazını görünce geçen sene bu zmanlar gibi eşime ne alayım bana akıl ver diye soruyordum sana..pazar eşimin d.günü bugünde benim..ne çabuk geçti..birden o günlere gittim güzel günlerdi daha sık yazışıyorduk...klomene bugün başladım cnm önümüzdeki hafta doktorla görüşecez tekrar bayram bitimi,bakalım ne diyecek daha dogrusu yumurtaların durumu ne alemde olacak...öptm cnm kendine ii bak..
canım evet valla 1 sene olmuş dimi..nice senelere diyelim canım arkadaşım..
benim reglime var canım 13 ünde bakalım..çok erken diye ümitlendirmek istemiyorum kendimi ve test falan da yapmadım hiç..sadece Rabbimin en uygun zamanda nasip edeceğine inanıyorum. Allahım kimi boş bırakmış ki canım..er ya da geç gelmiyormu dimi..
canım nice yaşlarınız olsun karı & koca:))) iyi ki doğmuşsunuz..bu doğum günü birbirinize hediyeniz bebiş olur bakarsın..
çok öpüyorum canım seni
sevgilera.s.