A
angell2008
Ziyaretçi
Angel cım, Nazanda seninle aynı durumda gelsinde konuşun. sana verebilceğim en iyi tavsiye, bu ay olmazsa tabi (İnşallah olur) bi sonraki ay böyle ağrın yada akıntın çok olduğu zaman (eşinin sperm kalitesi iyiyse) hergün çalışın, yumurtlama zamanı 4 gün boyunca çalışın,onun dışında öncesi ve sonrası 2 günde bir çalışın, adete 6 gün kala bırakın.delikafadulden Sonrasında bacaklarını topla çenene doğru çek, poponun altına yastık koy, ertesi güne kadar abdest alma (Allah affetsin ama) sıcak suyla yıkanma, eşine fındık fıstık,et, deniz ürünü yedir (buda Nazanın tavsiyesi) kendinde yoğurt ye, kuru incir ye canım.İnşallah bu ay kalırsında bu tavsiyelere gerek kalmaz canım. Ağrın için Minoset alabilirsin diyolar doktorlar ama ben almaktan çekinmiştim, çok fena olmazsan alma.
canım yardımların için çok saol bu ay sadece 2 defa çalışabildik eşim şehir dışına çok çıkıyor işleri yoğun 2 günde 1 çok zor bizim için bu ay neyseki yumurtladığımda burdaydı fakat dediğini 1 ay denedim kalkmadım yataktan hatta amuda kalktım valla ama olmadı bi sonraki ayda hemen banyo yaptım ve 1 kez oldu o ay gebe kaldım bende şaşırdım artık akışına bıraktım bişey daha sormak istiyorum canım bu doz bana fazla değilmi ilk başladım ilaca sorunumda yok ve tek yumurtalıklıyım doktorda doğum iznine ayrılmış ulaşamadım ama kafama takıldı inan hissedebiliyorum çok fazla yumurtladım bu ay o yüzden ağrım çok oldu birde iki taraftada ağrı olsa bu kadar farkedemem ama tek taraflı olunca daha çok hissediliyor sen ne düşünüyorsun yada bildiğin tek yumurtalıklı olup klomen kullanan varmı başlıkmı açsam yoksa ne dersin arkadaşım...