Canııımm tıyammam tüsme bizee:roflol: mehtapçığım ne tatlısın sen öyle. Evet haklısın doktorunu değiştirdiğini ve bundan daha memnun kaldığını yazmıştın. Önceki doktorun neden yumurta takibi yapmıyordu kiibenim klomende ikinci ayım ama doktora gitmekten helak oldum-tatlicadiarzu- doktorum yumoşları takip ediyor ki yeterli olgunluğa geldiklerinde de çatlatma iğnesini vurduyor. yani benimki öyle yapıyor. gerçi bu ay iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatladı yumoşum çok şükür.kaydirigubbakcemile2 Yeni doktorun klomen vermiş miydi şekerim
canım sağolasııın..bilmiyorum tatlım yaa.sadece klomen ve iğne verip, işte şu gün iğneni yaptır deyip başından savıyodu.yalnız bi keresinde ben dr çağırmadan gitmiştim(biraz kızmıştı)yumoşlara bakıp 22mm olmuş hemen iğneni yaptır demişti işte o ka..
bol bol çalış canım. inşallah senin bebiş hemen gelir artık bekletmaz canım..
henüz klomen vermedi tatlım.önce akıntı için kullandığım ilaçlar bitsin bu ay hamiş kalmazsam adetimin 3. günü gidecem,o zaman verecekmiş klomeni..benim anlayamadığım, ben o ilaçları kullanırken eşimle nasıl birlikte olayım'da hamiş kalayım.sizcede olurmu kıslar..umarım anlatabilmişimdir..
benim klomende ikinci ayım ama doktora gitmekten helak oldum-tatlicadiarzu- doktorum yumoşları takip ediyor ki yeterli olgunluğa geldiklerinde de çatlatma iğnesini vurduyor. yani benimki öyle yapıyor. gerçi bu ay iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatladı yumoşum çok şükür.kaydirigubbakcemile2 Yeni doktorun klomen vermiş miydi şekerim