- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
Slm kızlar cvp verilmesi için sitemmi gerkliydi acaba diyorum normalde bile bu kadar kişi cvp yazmamıştı bana ..neyse saglık olsun ben sitem etsem ne olacakkii...neyse sevil arkadaşımız gebe imiş inanın çok sevindim hepimiz birer adım daha yaklaşıyoruz sabırlı olalım yeterki...ben henüz adet olmadım 28 aralıkta bekliyordum kan testide yaptım neagtif çıktı her ay gibi..progestan kullandım 5 gün sabah akşam reglim gelsin diye ilaç biteli bugün 3.gün ama henüz gelen giden bir şey yok bu aralar kendimi çok yıpranmış hissediyorum işlerim yogun ben çok iyi degilim baş dönmeleri çok vertigo vardı daha önce sanırım o yine hortladı başım sık dönüyor bu aralar..başımın agrımasıda cabası reglim yaklaştı hissediyorum ama başımın agrısı beni daha çok yoruyor...herkesin gönlündekini rabbim kısa zamanda hayırlısı ile versin..
canim gecmis olsun umarim bas agrilarin en kisa zamanda gecer.. adetin gelmedigi surece bir umut var demektir istersen birkac gun sonra yine test yaptir belki gec dollenme olmustur insallah en kisa zamanda sen ben butun arkadaslarimiz bebislerimize kavusuruz.. Amin.. :Saruboceq: