• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar neden bızzı yada ben dıye dusunuyomuzunuz sızde bazen ısyanlı gunlerınızde

valla ben düşünüyorum zaten benim şansım yoktur :içelim:gine Allah saglık versin hepimize benim zaten sahip olmak istedigim herşeyde zorluk yaşamışımdır hiç bi şey bazılarına oldugu gibi tepsiyle sunulmadı önüme hep çaba ve mücadele ettim :delphin:

valla ben düşünüyorum zaten benim şansım yoktur :içelim:gine Allah saglık versin hepimize benim zaten sahip olmak istedigim herşeyde zorluk yaşamışımdır hiç bi şey bazılarına oldugu gibi tepsiyle sunulmadı önüme hep çaba ve mücadele ettim :delphin:

bende aynı şekilde canım ama insan baştan şansı kötüyse sonuna kadar kötü oluyor ama bir yerde herşey tükeniyor allah hepimizin istediğini nasip eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

15-01-09 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ :hooray:
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
Diyar23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::24 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
yadel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??

hosbulduk canım adet tarıhım 23 24 ocak ınsallah olmam dahadı kaydet bakalım belkı hamıs lııstesıne kayarız bellımı olur

slm kıslar nasılsınız.inşş herkes iyidir.benim belim ve kasıklarım,inceden inceye sızlamaya başladı.adet olunca dr klomen vereceğini,yumoş takibine başlayacağını söylemişti. bakalım bu ay nasipse olur inşallah.MEVLAM hepinizin gönlündekini tez zamanda versiiiiiiiiiin.

a.s merhaba diyarcim mesaj yazdigin anda sayfada degildim cevap veremedim yanlis anlamamissindir umarim canim seni listeye ekledim hayirli olsun.. insallah tum ugraslarimiz sonuc verir de guzel Allahim tum bebiş isteyenlere en kisa zaanda nasip eder.. AMiN :Saruboceq:
Selam canim yok ya niye yalnis anlayim gordum ismimi adetime 2gun kaldi ins hamile kalirimda hamisler listesine adim gecer tabiiki herkese ins

kızlar nasılsınız nsl gidiyor hayat yeni hamileler var listede adlarını gördüm tebrik ederim hepsini ben kötüyüm bulantılarım var aşırı derecede aslında pekte şikayet etmiyorum çünkü bebişime sahip olana kadar çok zorluklar yaşadım üzüntüler çektim sizleri çok iyi anlıyorum ümitlerinizi kırmayın inanın allah nasip edecek

mrba zeze bende ovıtrelle kullanıyorum vurunduktan sonra kasıklarında bıraz agrı yasayabılırsın korkma bende de olmustu bende ılk vurdurdum ve beklıyorum hayırlısı

tekrar meraba canım...hakkında hayırlısı olsun inşallah gebe kalırsın:) ben klomen kullanmıştım..bugün doktora 2.kez gittim, ovitrele gerek kalmadı çünkü 4 yumurta vardı hiçbiri büyümemiş..(adetin 13.günü) ..yumurtalar 10 mm di..hala 10 mm..doktorun yanında ağlamamak için zor tuttum kendimi..daha çok ağlasam tükenir belki de ,ağlamam artık..çok yorgunum..adet olup olmayacağım bile belli değil..duphaston kullanayım mı dedim,doktor gelmesini bekle dedi..rahim filmine gerek yok dedi..kalbim buruk,ellerim boş eve döndüm..şubatta istersen klomeni 3 çıkaralım istersen aşılamaya geçelim dedi..ben de aşılama olsun dedim.şubatta aşılama olcak..heyet raporu alınması gerekiyormuş..kızlar burda aşılama olanlardan bana cvp verebilecek olan var mı?kaç kez yapılıyor bu aşılar?bilen varsa yazsın nolur senağlama

canım benımde klomenı ılk kullanışım sabah akşam içiyorum çok şükür bulantı ve bas donmesı yapmadı başlamadan once tedırgındım ama olmadı

canım benımde klomenı ılk kullanışım sabah akşam içiyorum çok şükür bulantı ve bas donmesı yapmadı başlamadan once tedırgındım ama olmadı

:bbo::bbo:Canım maşallahh diyeyimm ne güzell inşallah hep böyle geçer..Benimde ilk kullanısımdı 5 gün hep miğde bulantım oldu ..-tatlicadiarzu-Bakalım adet olunca dozu arttırdı dr daha beter olucam kafamçokkarıştı

tekrar meraba canım...hakkında hayırlısı olsun inşallah gebe kalırsın:) ben klomen kullanmıştım..bugün doktora 2.kez gittim, ovitrele gerek kalmadı çünkü 4 yumurta vardı hiçbiri büyümemiş..(adetin 13.günü) ..yumurtalar 10 mm di..hala 10 mm..doktorun yanında ağlamamak için zor tuttum kendimi..daha çok ağlasam tükenir belki de ,ağlamam artık..çok yorgunum..adet olup olmayacağım bile belli değil..duphaston kullanayım mı dedim,doktor gelmesini bekle dedi..rahim filmine gerek yok dedi..kalbim buruk,ellerim boş eve döndüm..şubatta istersen klomeni 3 çıkaralım istersen aşılamaya geçelim dedi..ben de aşılama olsun dedim.şubatta aşılama olcak..heyet raporu alınması gerekiyormuş..kızlar burda aşılama olanlardan bana cvp verebilecek olan var mı?kaç kez yapılıyor bu aşılar?bilen varsa yazsın nolur senağlama

slm canım bak bu konuyu ovıtrelle yazıp o sıteye gır sana orda yardımcı olcak arkdaslar var hatta nasıl oldugunu anlatan bı msj var suan canım canını sıkma

arkadaşlar ben 29 aralık gece regl olmuştum, gonaphene verdi doktor, çatlatma iğnesi de oldum ve sonrasında aşılama yapıldı bana 12 ocak günü. 15 gün içinde regl olmazsam test yapıcam. bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. İlk kez oluyor. Rabbim hayırlısını versin inşaallah...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben 29 aralık gece regl olmuştum, gonaphene verdi doktor, çatlatma iğnesi de oldum ve sonrasında aşılama yapıldı bana 12 ocak günü. 15 gün içinde regl olmazsam test yapıcam. bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. İlk kez oluyor. Rabbim hayırlısını versin inşaallah...

ınsallah ttar bıdaha ugrasmak zorunda kalmazsın canım asılamyı nasıl yapıyolar ıgne hap tedavısınn kac ay verdı dr un ne kadar sure sonra asılmaya karar verdı dr un benım klomenı 3 ay oldu kullanmay baslayalı 1 kere pregly yaptı olmadı ssımdı ovıtrelle vurundum beklıyorum canım 43 kere daha denenyecek olmasa hasg cekecek cok korkuyorum ınsallh o zamana kadar bı gebelık yasarım

slm bal surat sen hangı tedaıyı goruyorsun canım

Canım dr ilk klomenle başladı.adetin 5.günü baslayıp günde 2 tane kullandım .Sonra arkasından rahim flimi çektirdim ve 9.günü yumoş büyümemişti.15.gün yumoş 18 mm altındaydı dr tam söylemedı büyümemişti.Çatlatıcı iğne vermedi gerek görmedi herhal.Adet olursn dedi Tekrar klomene başlıycam bu sefer günde sabah2 akşam 2 2 kutu içicem ilaç bitincede 3-4 gün sonra takipe gidicem ....Bakalım bu aydan hiç umutlu değilimm ilki zaten yumoşta büyümemişş belki sonradan buyuduyse allah bılır.DRUM 4 ay klomen tedavisi sonra göbekten iğne tedavisine geçicez dahasonra asılama böyle işte yavaş yavaş ilerliyoz:jeyyar::jeyyar:
:1hug:Canım sen hangi tedaviyi görüyorsun

Back
X