cerot :sm_cool::sm_cool: ay keyfim yerine geldi canım yaaaaa
ahh ah ilk ayım daha kızlar benıde listenize alsanıza tarihim:9 şubatkaydirigubbakcemile
canım alemsin ..zaten keyifli değilmiydin dee:)))
ne diyim sana ben emiii...1 tane sperm için yeterli diyen dr var canım benim:)))
hadi bakalım ben denden ümitliyim ÇITIRRR:))
ama bu kadar mı uzun sürer 4 gün faalan oldu hala ağrıyo tabi bugünde ağriycakmı bilmiyorm valla bktm artık çalışmaktan kafamçokkarıştıbi hamile kaliim 9 ay ara oohhh mis gibi kaydirigubbakcemile2
bende bu ay sevil arkadaşmz gibi bacakları diktm gerçi o çeneye dayıyomş ama aynı sayılır bakalım sonç vercekmi inş bu ay sonç verir yoksa rahim filmi çektrcemm ooffffff çok korkuyrm:bbo:
canım rahim filmi tahmin ettiğin kadar ağrılı değil emin ol..kendini fazla kasmayacaksın o esnada, işin sırrı bu imiş.çok sıktığında daha çok ağrın oluyormuş..ben öyle yaptım ve yürüyerek de eve gitmiştim laylaylom:))
Merhaba arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz?2,5 yıldır bebişimiz olmuyor.bugün ilk kez klomene başladım.İnşallah bu ilaçlar yararlı olur da hepimiz anne olabiliriz.Adet tarihi 25 Şubat
canım hoşgeldin listemizeee...İnşallah şans getirir bu liste sana, sen de listeye:))))yani bize dee...