Slm kızlar sevil nazan sizinde yaptıklarınıza güldüm:roflol::roflol: valla ne yapaılım işin ucunda bebk olunca yapmadıgımız şey kalmıyor bizde cerotla hafiften sıyırıyorduk gamyoncuiremsupatriciada katıldı bize hep birlikte sıyırmadan birazcık dalga geçelim dedik kendimizle ..zeze sormuş kendini alıştırma hamilelige diye 1 günlük hamiş muhabbetimize cevaben söylemiş ama cerot vermiş zaten cvbı neden oldugunu 1 günde hamililik belli olmayacagını biliyoruz sositososito zaten..interhat ve derya tebrikler her gecen gün hemiş haberleri alıyoruz çok seviniyorum bu duruma rabbim inş kısa zamanda bizlerede nasip eder..eee kızlar nasılsınız bakalım? Benimde kasıklarım bayagı batar gibiydi hafata sonu çogu zaman oturmakta bile zorlandım.. Bir arkadaşa klomene eş igne sormuş tam adını bilmiyorum emin degilim daha dogrusu bunun olup olmadıgını ama doz olarak daha yüksek menegon var çünkü doktorum bana klomen vermişti 2 ay kullandım pek etki etmedigi için menegon igne verdi 5 gün kalçadan vuruluyorsun..ignenin bitimin ertesi günde gonal f diye bir igne verdi toplamında 6 günde göbekten onu vuruldum tabii gonal f yi kullanmadan önce kan testi istedi hormon için ona göre dozunu ayralayıp verdi..sonrada çatlatma ignesi vuruldum..bende soracaktım size çatlatma ignesinden kaç gün sonra belli olur gebe olup olmadıgı diye ama cerot söylemiş demek 14 gün beklemek lazım regl gelecekmi gelmeyecekmi..kesin sonuç o gün degilmi normalde bende düzensizlik var çünkü..herkese bol hamileli gün diliyorum..