- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
:1hug::1hug:
mehtapcıgım üzülme insallah bebegını saglıkla alırsın kucagına :Saruboceq:bol bol dua edıcem senınve dıger arkadslarımicin bırde kendım icin habrlerını beklıyorumselam kıslar herkes iyidir inşallah.
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz.RABBİM tez zamanda göbüşlerinizi bebişlerle doldursun inşallaaahh..
benden sonra maşallah,hamişlerimiz çoğalmış.RABBİM sağlıklı bi hamişlikten sonra, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..
kıslar uzun zamandır giremedim..sorunum çook..dr'a gittim dış gebelikten şüphelendi,çok şükür değilmiş.bu sefer düşük tehlikem var diye 10 gün yattım,10 gün daha yatacakmışım..bebişim gelişmiyomuş rahimin verimsiz yerine yerleşmiş..ondanda geçtim,cumartesi başka bi dr'a gittim kese var bebek görülmüyo dedi ve kanda gebelik testi yaptırdı,değerim 4473,2 çıktı.bugün tekrarlayacaktık ama yaptırmadım.kendi dr'un gelmiş ona kontrol oldum.durumu anlattım,testin sonucu çok güzel değerin yükselmiş dedi.vajınal ultrasonla baktı yine bitmedi,5,5-6 haftalık kadar,kesede şekil bozukluğu var,kalbi belli belirsiz atıyo p.tesi kontrole gel bakalım düzelme olmuşmu,büyük bir ihtimal kürtaj .progestan ve folik asite devam et dedi..
kıslar işte benim durumum bundan ibaret.kafayı yemek üzereyim,çook üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım..RABBİM'e dua etmekten başka çarem yok.arkadaşlar sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin noooluuurrr..hepinizi öpüyorum canlarımm..