Ingilizceci olmuyor ama bak ,ya tamam bugün üzülürsün biraz ama içinden aglamak geliyorsada agla ama yapma böyle ne demek içimde inancım yok..olmalı zaten sen böyle düşünürsen olmaz, önce beyninde bitireceksin olayı tamam bende hep öyle düşünürdüm herhalde hiç bir zaman bebegim olmaz. normal dogumdan korktugum için çok önceleri ben dogum yapmayacam derdim, ee bebk seviyorum ama dogum yapamayacam. mantıga bak ama şuan ki derdime bak deli gibi çırpınıyorum bebegim olsun diye. bak ben hayatımda kilo sorunu yapmayan biriydim, ama özellikle ilaçlardan sonra nasıl kilo aldım ve çok rahatsız oldum bir çok kişi bebgi düşünmeyip. hemen kilo verme çabasına düşünüyor fazla kilolu olmamk için inan ben bunlardan da geçtim bu ay düşündüm hem psikolojim düzelsin hemde zayıflayayım dedim. ama doktorum bile istemedi hayır kiloyu dert etme diye..yani mutlaka sorunlarla karşılasacagız ama hemen pes edersek, zaten o istediklerimize sahip olamayız hiç bir zaman. sabır sabır başka yolu yok ...bak ben pazar günü regl oldum p.teside sürdü üzüntüm, salıda akşama kadar dedim tamam yeter ,henüz çaresiz degilsin başındayız yolun..bir iyice dolan siteyi ne durumda olanlar var onlar bile pes etmiyor hala bebk için çırpınıyor durumu olmayıpta tüp bebk yaptırmak zorunda olanlar . çarsizler ya tıbbı imkanı olmayanlar neler var neler sabırlı ol..