canım benim çok geçmiş olsun okurken inan gözlerim dolu dolu oldu içim sızladı yaa üzülmemeye çalış kendini inşallah hemen toparlarsın benim ananem hep şöyle der düşükten sonra hemen hamile kalınır çocuk çabuk tutar der inşallah seninde 2 ay dinlenmeden sonra hemen nur topu gibi olur bi tane
lütfen duayı yaz bizlerede sevap işlersin[/QUOTE
mehtapgülü canım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm..Allahım kimseye yaşatmasın..ama lütfen içini karartma canım arkadaşım, bunda da vardır bir hayır de..hem bak olmuş bebeişin, yine olacaktır emin ol..Allah sağlıklı bebeişler versin hepimize inşallah..ben de seni öpüyorum canımmm..
MEHTAP GÜLÜ cok gecmiş olsun canım Allah ım geride kalan yavrularına uzun omur versin inşallah:teselli:
mehtap gülü çok üzüldüm canım allah dayanacak güç peşinden de hemen yeni bebişini versin canım
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. inşallah hepimiz tez zamanda hamiş kalır sağlıcakla kucaklarımıza almayı RABBİM nasip eder..ken dimi er geç toparlamaya mecburum ama şu an çook üzgünümsenağlamaRABBİM hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin..
emeel canım ananen gerçekten güzel söylemiş,o sözü bende duymuştum fakat ilk düşüğümden sonra hemen olmadı tam 1 yıl geçmişti.inşallah bu sefer o kadar bekletmeden verir RABBİM hayırlısıyla..
bir gün hepimiz hamiş listesine geçecez,RABBİM kimseyi fazla bekletmesin..:Saruboceq: