Kızlar inanın dün gece yatağa girdim uykum kaçtı kitap oku ıhlamur iç yookk fayda etmedi..
sonra aklıma bu topikteki herkes geldi koyun sayar gibi sayıyorum hepinizi en baş koyun benim tabi..
sonra aklıma cinlik geldi SELDA,NAZAN,RANA,EBRUNİSA şimdi bu ismini saydıklarım SAFTORİK VUR KAFASINA AL EKMEĞİNİ:mymeka:sınıfına girdiler nedeni açık açık adımızı yazmışız gecede gündüzde aynı ismi kullanıyoruz:roflol:
haaa diğer gruptan aklıma gelenler CEROT,SEVİL78,BLACK,BALSURAT,ZEZE26,MAVİ DENİZ,AŞK KIZI,MEHTAP GÜLÜ...bu arkadaşlarım cin akıllı grubundalarsengözlerimebaksanab
yemin ediyorum yazacaklarım kesinlikle art niyet değil emin olun düşündüm gece gece güldüm..AFFINIZA SIĞINIYORUM
Kocaman bir pavyon var hepimiz konsomatris:roflol:en çok parayı bu cin grubundaki arkadaşlarım kazanıyor..
CEROT VE SEVİL78 sahnede türkü çığırıyorlar(üvertür türkücü)..AŞK KIZI adından belli masasında saf bir adamı yolmakla meşgul..ben-tatlicadiarzu-halimden belli zaten bunca yorğunluğun üstüne CEROT VE SEVİLDEN sonra çıkıp dansözlük yapıyorum..RANA canım sana diyecek birşeyim yok TÜRKÇEYİ unutmuşsun masandaki adam söylüyor sen ağlıyorsun..SELDA hesap kitapçı ya yarını bu parayla nasıl çıkartırım hesabı yapıyor..
MAVİ DENİZ adamları içki içiyorum diye kandırıp dayanıyor suuya..sonrası habire arazi WC ye kaçıyor..:roflol:
kızlar biraz kafanız dağılsın diye yazdım ADI GEÇEN ARKADAŞLARIMIN AFFINA SIĞINARAK