inşallah Allahım inşallah hayırlı haberler almanı nasip eder canım Allahım sen mehtap arkadaşımızın da yüzünü güldür sıkıntılarını gider Rabbim:Saruboceq:
mehtapcım bak olumsuz yaklaşım olumsuz etkiler biliyosun bak Totamin de değeri düşüktü o da senin gibi çok üzüldü ama sonra değeri arttı sakın karamsarlığa düşme pozitif düşün sen pozitif yaklaş bebeğinde sana tutunsun annesigamyoncuiremsu
amiinn canım inşş hayırlı haberler verebilirim sizlere.:Saruboceq

ozitif düşünmeye çalışıyorum tatlım..elimden birde dua etmekten başka bir şey gelmiyor..:çok üzgünüm:
canım ben 3. denemede klomenle hamile kaldım..üçten fazla denemeyecekti dr um.tam hsgye giderken kıyısından döndüm ve şimdi 3 aylık hamişim.
tatlım bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
gülüm 2 gün sonra tekrar yaptır 2 ye katlıyorsa problem yoktur aynı şeyi bana da dediler sen kimsenin dediğini takma kafana doktorunla görüş.
canım bugün,drumu aradım.testin sonucunu söyledim.erken gebelik olabilir,2 gün sonra testi tekrarla,her ihtimale karşı folik asit ile progestan iç dedi.p.tesi günüde yeni dr'umla randevum var.hem muayene olacam hemde düşüklerimin sebebini araştıracaz..
BALIMM RABBİM CÜMLEMİZİN TÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN,DUALARINI KABUL ETSİN..
DALARIN İÇİNDE ŞİMİDİDEN AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNN..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: