• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canımcım aşkolsun unuturmuyuz hiçççççç , ya aslında haftasonu genelde topicdeydim ama balım başka kimsecikler yoktu...
Tatlım ben 9 temmuzda dr a gidicem ya acayip heyecanlıyım acaba herşey normal mi ve tabi en büyük gerginliğim keseyi görecek miyiz ?
Aslında etrafımdakilere çaktırmıyorum ama çok stresliyim yaaaa

:1hug: Canım beniim biliirim ki unutmazsınız. Latife olsun işte benimki. Evde pc yok haftasonu giremiyorum ben. Gülüm heyecanlanmak güzel tabii ki, ama aklına kötü birşey getirme sakın. Bebişin orada ve tabii ki göreceksin. İyi düşünelim ki, iyi olsun dimi amaayerimseniben kendine çok dikkat hamilelerin güzelii:CüvCüv:

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir canlarıım benim çok uykuum var. mirmirmirmirmirmirmirmir
Balım neler yapıyorsun. Neler hissediyorsun. Kız accık anlat da uykum açılsııınn. Sen de başladın mı progestan içmeye?

Selam canım iyiyimm sen nasılsınn:opuyorumnanaktan1rolleyes:Ben bişi hissetmiyorum tutmadı yine bu ayda:1rolleyes:Bana dr progestan vermıyo canım kullanmadım hiç:1rolleyes:

BALIIIIMM:mymeka: oldu mu şimdii? Ne demek olmayacak!!! Ayol boşa mı uğraşıyoss olsun diyee. Bu ay olacaaakk inşallaaahh. Olaki bu ay da olmazsa, bir aylık daha gonal f dozum var elimde. Önümüzdeki ay da onu kullanırım, ondan sonra da benden passs.:umursamaz: en azından ilaç almayacam. Yine korunmam ama kafaya da bu kadar takmayacam. Allahıma çok şükürler olsun bir tane evladım var. Yüce Rabbim ona sağlık sihhat, uzun ömür versin ne diyeyim. Zaten her zaman söylüyorum, Allahım önce hiç bebeği olmayanlara ver, ardından beni de unutma Ya Rabbiimm diye dua ediyorum.

BALIIIIMM:mymeka: oldu mu şimdii? Ne demek olmayacak!!! Ayol boşa mı uğraşıyoss olsun diyee. Bu ay olacaaakk inşallaaahh. Olaki bu ay da olmazsa, bir aylık daha gonal f dozum var elimde. Önümüzdeki ay da onu kullanırım, ondan sonra da benden passs.:umursamaz: en azından ilaç almayacam. Yine korunmam ama kafaya da bu kadar takmayacam. Allahıma çok şükürler olsun bir tane evladım var. Yüce Rabbim ona sağlık sihhat, uzun ömür versin ne diyeyim. Zaten her zaman söylüyorum, Allahım önce hiç bebeği olmayanlara ver, ardından beni de unutma Ya Rabbiimm diye dua ediyorum.

:jeyyar::jeyyar:Olmayacak demiyorumkii benn .Ama bu ay olmucak:jeyyar:seninn inşallahhhh olurrrrrr iğne tedaviisi sayesinde inşallahh bu ay müjdeli haberlerinii alıcazzz:teytey:

72yb0.gif

Doktor ball geldi nerdesiniz kızlarr randevularınız vardıı.Yumoşlarınıza bakıcaktım:roflol::roflol:

Bende klomene bugün başlayanlardanım arkadaşlar inşallah mutlu haberi hep beraber paylaşırız. Allah herkesin gönlüne göre versin.

kislarr slm ben yumoslarima baktirdim ugun 18 mm olmuslar dr gayet saglikli dedi:))) 3 tane yumosum catlamaya hazirmis yarin ogleden sonra ignemi olacagim benim icin yarin dua edin tutsunn kislarr tamam mi:)))

Bende klomene bugün başlayanlardanım arkadaşlar inşallah mutlu haberi hep beraber paylaşırız. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Tedavin hayırlıı olsun pamukselopuyorumnanaktanaramıza hoşgeldinnn..opuyorumnanaktanlisteye eklenmek istersen adet tarihini verirsen eklerimyerimseniben
kislarr slm ben yumoslarima baktirdim ugun 18 mm olmuslar dr gayet saglikli dedi:))) 3 tane yumosum catlamaya hazirmis yarin ogleden sonra ignemi olacagim benim icin yarin dua edin tutsunn kislarr tamam mi:)))

:nazar::nazar::nazar:MAşalllahh sübhanalllahh 3 yumoşşdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenÇokk sıkı çalışşş inşallahh bu ayy rabbim yüzünü güldürürrr...2 tanesii döllensinnn ve ikizlerinn olsun inşallahhh:Saruboceq:

kızlar okuyanlar biliyor abimin bebegi rahatsızdı yarın kalbe giden damarı açıcaklar ama daha 10
günlük bebek oldugu için çok küçük doktorlar riskli diyor ne olur dua edin hayırlısıyla sagsalim çıksın hastaneden egerki güzel geçerse ertesi gün evine beşigine kavuşcak sonra saglıklı bir şekilde hayatına devam edermiş BALSURAT sende o güzel dualarını esirgeme lütfen bebegin adı defne eger adıyla etmek isterseniz

kızlar okuyanlar biliyor abimin bebegi rahatsızdı yarın kalbe giden damarı açıcaklar ama daha 10
günlük bebek oldugu için çok küçük doktorlar riskli diyor ne olur dua edin hayırlısıyla sagsalim çıksın hastaneden egerki güzel geçerse ertesi gün evine beşigine kavuşcak sonra saglıklı bir şekilde hayatına devam edermiş BALSURAT sende o güzel dualarını esirgeme lütfen bebegin adı defne eger adıyla etmek isterseniz

Allahımmm acill şifalarr versinn inşallahh.Rabbimmm bebeği annesinee bağışlaaa.Sağ salim sağlıcakla evine dönsün inşallahh:çok üzgünüm:Dualarımızz onunla eemell:Saruboceq::Saruboceq:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

6 TEMMUZ 2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

KİM................................NE KULLANDI...........MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::::::::::::::::::::emir_bebek:hoşgeldin çağatay
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE ::::::::::emir_bebek:hoşgeldin MERT
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::burçin bebek 14 ağustos
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
22.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
23.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
24.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
25.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
26.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
27.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
28.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
29.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
30.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
31.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
32.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
33.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
35.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
36.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
39.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
40.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
41.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar: :hooray:
42.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar: :hooray:
43.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar: :hooray:
44.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
46.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
47.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
48.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::iLAÇSIZ :nazar:
49.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:nazar:
50.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
51.hazann:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
52.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar::::::::::::::::17 ARALIK 2009
53.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
54.yaren35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar:::::::::::::::: 01 OCAK 2010
55.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :nazar:
56.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN :nazar: ::::::::::::: 11 OCAK 2010
57.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:nazar: :hooray:::::::19 OCAK 2010
58.kadus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::nazar: :nazar: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
59.bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :nazar:
60.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:hooray::nazar:::::::::: 20 OCAK 2010
61.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
62.maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE :nazar: :hooray:
63.sudembebis:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar::hooray:
64.bulu_dreya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
65.loveli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN :nazar::hooray:
66.sudem::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN:nazar:
67.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN:nazar:
68.adria::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN:nazar:
69.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: MENOGON:nazar::hooray:
70.melocum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN:nazar:
71.mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ:nazar::hooray:
72.TOTEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar::hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
HAZiRAN AYI LİSTESİ

bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRAN ?????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 HAZiRAN ?????
reabzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 HAZİRAN ?????BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN DURUMUNUZU BİLDİRİNİZ :)
cananzer::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 HAZİRAN?????

TEMMUZ AYI LİSTESİ

zeyn77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 TEMMUZ
gülcangülcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 TEMMUZ
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 TEMMUZ
angel_eda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 TEMMUZ
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
nergis55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 TEMMUZ
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
umutlu22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ
ezgi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ
yarenb::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ
alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 TEMMUZ
babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 TEMMUZ
BEBEGIMIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 TEMMUZ
nilsu24:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 TEMMUZ
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 TEMMUZ
librarian:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 TEMMUZ
rapunzell_82:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 TEMMUZ
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 TEMMUZ
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 TEMMUZ
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 TEMMUZ
Stella:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ?????

AĞUSTOS AYI LİSTESİ

nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 AĞUSTOS
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 AĞUSTOS
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 AĞUSTOS
simge8081::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 AĞUSTOS

****Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****

mehtap gülüm canım neyaptın yaa..değerlerin ne alemde..umarım bi sorun olmaz mehtabım yaaa..off sık giremiyorum da bu ara, yüreğim ağzımda okuyorum sayfaları..lütfen ümitsizlik yok ok..ben inanıyorum bi sorun olmayacağınaaa...
canımm,çok şükür değerim artıyoo..amiiinn canım,inşallah bi sorun çıkmaz..
Mehtap Gülü, Selda, Totem yeni hamişleeerr hepiciniiz uyuyonus mu yaa. Özledim valla hepinizi. Abe hamiş oldunuz bizi unuttunuuuuzzz:oklava:
bitanemm unuturmuyum ben sizlerii.nasılsın tatlım..
Canımcım aşkolsun unuturmuyuz hiçççççç , ya aslında haftasonu genelde topicdeydim ama balım başka kimsecikler yoktu...
Tatlım ben 9 temmuzda dr a gidicem ya acayip heyecanlıyım acaba herşey normal mi ve tabi en büyük gerginliğim keseyi görecek miyiz ?
Aslında etrafımdakilere çaktırmıyorum ama çok stresliyim yaaaa
canım stres yapmaaa.RABBİM'in izniyle göreceksin keseyii..

canım hayırlı olsun tedavin.aramıza hoş geldina.s.
canım yumoşlar,çatır çatır çatlayıp,bebişler olsuunn inşallaaaaahh.dualarımdasın tatlım..

tatlım çok geçmiş olsun.RABBİM bebişinizi annesine,babasına ve sizlere bağışlasın.dualarımdasınız canımm..

kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..:bbo:sonucu güzel çıksında napiimm..:umursamaz:.hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,:delphin:rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.:utangac:
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm:utangac:,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın dünyanın en güzel hanımlarııkaydirigubbakcemile3
Mehtapçığııım Allaha çok şüküürr. İnşallaah bu defa bebişini alacaksın kucağına. Yeni doktorundan memnun kalman da çok güzel. Valla herşeyden önce doktoruna güvenmek istiyor insan. Ben de özel hastanedeki doktora gidiyorum, bazı arkadaşlarım, ne gerek var fazladan dünya para veriyorsun diyor. Ama iş öyle değil işte. Bizim durumumuz farklı, ama onlar anlamaz tabii bunu. :dilcikar:

Günaydın arkadaşlarımm
Nasılsınız bugün ?
Emell cnm çok geçmiş olsun tüm dualarımız DEFNE için olacak bi tanem.
Mehatpgülüm cnm keseyi görmene inanki çok sevindim , inşallah perşembe günü darısı başıma :Saruboceq:

inş:Saruboceq:defne bebek sağlığına kavuşur ve evine döner.. uzun ve sağlıklı bir hayat yaşar inş.

kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..:bbo:sonucu güzel çıksında napiimm..:umursamaz:.hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,:delphin:rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.:utangac:
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm:utangac:,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr:Saruboceq::Saruboceq:

Mehtapım şükürler olsun inşallahh herşeyyy yolunda gidicenn.İnşallahh hamileliğinn çok rahatt geçicekkk.Bebişinde sağlıcaklaa büyüyüp annesine tutunucakk:hooray::hooray::hooray:

:sm_cool:canım bak herşey nekadar güzel ilerliyo boştan yere panik yaptın inş. hiç bi sorunlada karşılaşmazsın rahat bir hamişlik geçirirsin.. haaa bu arada sigara:delphin:içmiyorsun değilmi:oklava:

DEFNE Bebeğe Allah sağlık sıhhat ve uzuuun bir ömür versin inşallah...Şimdiden geçmiş olsun.Allah Defne'yi annesine babasına ve tüm sevenlerine bağışlasın...Amin...

Kızlar sabah doktordaydım.Bu ay klomensiz denedik, 2 yumurtam varmış biri çatlamış bile:) Çalışmalara devam.Sadece progestan yazdı doktorum.Artık gerisi kader kısmet...Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

Back
X