E
eemell
Ziyaretçi
canımm,çok şükür değerim artıyoo..amiiinn canım,inşallah bi sorun çıkmaz..
bitanemm unuturmuyum ben sizlerii.nasılsın tatlım..
canım stres yapmaaa.RABBİM'in izniyle göreceksin keseyii..
canım hayırlı olsun tedavin.aramıza hoş geldina.s.
canım yumoşlar,çatır çatır çatlayıp,bebişler olsuunn inşallaaaaahh.dualarımdasın tatlım..
tatlım çok geçmiş olsun.RABBİM bebişinizi annesine,babasına ve sizlere bağışlasın.dualarımdasınız canımm..
Günaydın arkadaşlarımm
Nasılsınız bugün ?
Emell cnm çok geçmiş olsun tüm dualarımız DEFNE için olacak bi tanem.
Mehatpgülüm cnm keseyi görmene inanki çok sevindim , inşallah perşembe günü darısı başıma :Saruboceq:
inş:Saruboceq:defne bebek sağlığına kavuşur ve evine döner.. uzun ve sağlıklı bir hayat yaşar inş.
DEFNE Bebeğe Allah sağlık sıhhat ve uzuuun bir ömür versin inşallah...Şimdiden geçmiş olsun.Allah Defne'yi annesine babasına ve tüm sevenlerine bağışlasın...Amin...
Kızlar sabah doktordaydım.Bu ay klomensiz denedik, 2 yumurtam varmış biri çatlamış bile:) Çalışmalara devam.Sadece progestan yazdı doktorum.Artık gerisi kader kısmet...Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
canlarım hepinizden Allah razı olsun bebegimiz çıktı operasyondan ama yogun bakıma almışlar doktorla görüşcekler şimdi abimler nasıl geçti diye gerçi doktor anneme çıkınca iyi geçti demiş ama tam bir konuşma yapmamışlar daha haber bekliyorum