Benim eşimdede 5 gündür tık yok adam bıktı valla :)) Bu seferki görev değil keyif için diyorum yok dinlemiyor :)) Öyle bıkmış.
delikafaduldendelikafaduldenbazen bende bosverrr buda keyfıne olsun keyıf hanemıze yazarız dıyorummm:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimdede 5 gündür tık yok adam bıktı valla :)) Bu seferki görev değil keyif için diyorum yok dinlemiyor :)) Öyle bıkmış.
kıslar merhaba walla hepini alemsiniz yaaa....zorla yapmak :) yaptığınızı unutmak falan wala alemsiniz..ben zaten oldum olası şu lafa gıcığımdır..
çalışmalara başladık...
abicim bunu millete reklam etmenin alemi neee???? onlar da yapıyrlar...hadi aşkım bugün bebiş için yarın öylesine takılırız mı deniyor ki ?
walla biz saldık :) oca misali ya tutarsa:)
Klomenden sonra malesef keyif için bebek için insan farklı yorumluyor ve hissediyor. Çünkü doktorun verdiği saatte istesende istemesende yapmak zorundasın. Pek keyiflik bir tarafı kalmıyor ne yazıkkı.
ben garip bir ama tipik bir polikistik hastasıyım demekki benim yumurtam olmadığı için daha adet döngümün de kaç gün olduğu saptanamadığı için bana sadece klomen kullandıktan sorna gün aşırı ilişki dedi sadece. taam dedim ..saat falan vermedi . şu günler arası da demedi ben internette bulduğum ovilasyon takviminden kafama göre hesap yaptım...ona gör e kocamı ayarttım :) opuyorumnanaktan yine çaktırmadan bebek ...ben zaten ayakları tavana dikince gülüyor:)
nerden de öğreniyorsun bunları diyor:) keyifli oluyor güle oynaya :) motomotluktan çıkıyor işte eğleniyoruzz.....sonra da gel bebiş gell gell gel diyoruz..gerçi biz daha 10 aylık evliyiz ve 3-4 aydır bebek düşüüyor korunmuyoruz.... belki de ondan daha sıkılmamışızdır:)
dediklerimi yanlış anlamayı kızlar emi zeyhat:)
sadece komik geliyor hadi çalışalım demek ondan....:)
allah hepimize anne olmayı göstersinnn![]()
![]()
![]()
Bende acaba bizi tenkitmi ediyorsun diye düşündüm canım. Yok yok benim doktor geçen ay saat verdi. İğne günü akşam ilişki ertesi akşam olmasın dedi. Öbür doktorta iğne günü yok ertesi gün olsun dedi. Şimdi eşime bugün olacak olmayacak deyince adam sinir yaptı iyice :)) Ayakları yukarıya kaldırmayı bende okudum ve hep yapıyorum. Biraz zahmetli ama değer :))) Birde hemen kalkmamak gerekiyormuş. Yarım saat falan akrobasi yapar gibi amuda kalkmış şekilde beklememiz gerekmiş :))
Bende acaba bizi tenkitmi ediyorsun diye düşündüm canım. Yok yok benim doktor geçen ay saat verdi. İğne günü akşam ilişki ertesi akşam olmasın dedi. Öbür doktorta iğne günü yok ertesi gün olsun dedi. Şimdi eşime bugün olacak olmayacak deyince adam sinir yaptı iyice :)) Ayakları yukarıya kaldırmayı bende okudum ve hep yapıyorum. Biraz zahmetli ama değer :))) Birde hemen kalkmamak gerekiyormuş. Yarım saat falan akrobasi yapar gibi amuda kalkmış şekilde beklememiz gerekmiş :))
:CüvCüv:
yok hayatımneden tenkit ediyim aşkolsun...hepimiz aynı dertten müzdaribiz dermiyim hiç öyle şeyler ..ben halimizle dalga geçiyorum....zevkli bi şeyi ne hale getiriyoruz diye....walla kocişler aslında haklı ben de bennimkine kızıyom bazen söylüyorum bak böyle olması gerek böyle yapcaksın şimdi olması lazım bu günler bebiş günleri diyorum aaaa öyle strese sokma beni şartla mı olur ne acelemiz var canım bırak kendiliğinden olsun diyor....ama şimdiler de o da hevveslendi bende bebğimiz olsun istiyorum diyor...
evet o ayak kaldırma işi çok komik ben yatağın başına ayaklarımı dikiyoruma ama öyle yarım saat falan duramıyorum benimkiler hemen çıkıyor dışarı ....o yüzden doooooorru bıcı bıcıya gidiyorum ...kalan sağlar bizimdir diyorum:) nasılsa 1000 tane en az 900ü bile çıktıysa 100 tane içinden kalanlar benim olsun diyorum:)
ayy halimiz e bak yaa..bunu bebişim olunca aklı erince anlatıcam...ben önceden diyordum arkadaşlar arasında ..çocuğum olduunda ilerde anlatıcam ona...yawrucum sen olduğun gün baban uyumuyordu...işte o gece dicem diye dalga geçiyordum:)
![]()
:CüvCüv:
yok hayatımneden tenkit ediyim aşkolsun...hepimiz aynı dertten müzdaribiz dermiyim hiç öyle şeyler ..ben halimizle dalga geçiyorum....zevkli bi şeyi ne hale getiriyoruz diye....walla kocişler aslında haklı ben de bennimkine kızıyom bazen söylüyorum bak böyle olması gerek böyle yapcaksın şimdi olması lazım bu günler bebiş günleri diyorum aaaa öyle strese sokma beni şartla mı olur ne acelemiz var canım bırak kendiliğinden olsun diyor....ama şimdiler de o da hevveslendi bende bebğimiz olsun istiyorum diyor...
evet o ayak kaldırma işi çok komik ben yatağın başına ayaklarımı dikiyoruma ama öyle yarım saat falan duramıyorum benimkiler hemen çıkıyor dışarı ....o yüzden doooooorru bıcı bıcıya gidiyorum ...kalan sağlar bizimdir diyorum:) nasılsa 1000 tane en az 900ü bile çıktıysa 100 tane içinden kalanlar benim olsun diyorum:)
ayy halimiz e bak yaa..bunu bebişim olunca aklı erince anlatıcam...ben önceden diyordum arkadaşlar arasında ..çocuğum olduunda ilerde anlatıcam ona...yawrucum sen olduğun gün baban uyumuyordu...işte o gece dicem diye dalga geçiyordum:)
![]()
dııyorum sıze bız amele gucuyuz agır ıscıyız bızım mesaıler bıtmez:roflol::roflol:
bende o ayakları yukarı dıkme ısını uyguluyorum sonrada yoruluyorum belım agrıyor sımdı sen tutacaksın bacaklarımı yukarı dıyorum kocısı tutturuyorummm oda uleyn bu ısın bu kadar zor oldugunu bılmezdım zevklı bırsey sanırdım dıyordelikafaduldendelikafadulden
Kızlar bugün kızılay hastanesine kan testini sordum kulaklarıma inanamadım. 100 lira dediler. Uçmuş bu Kızılay.
Zeytahım :1shok:sen en iyisi rizeye gel 20 ytl cikkaydirigubbakcemile3tahlil
Zeytahım :1shok:sen en iyisi rizeye gel 20 ytl cikkaydirigubbakcemile3tahlil
gunaydın agrin
Ben İstanbulda en ucuz 30 a buldum. Bir yer ücretsiz yapıyormuş. Onada sabahleyin çok erkenden gidecekmişim en erken sonucuda 2 gün sonra veriyorlarmış. 30 u bile zor veriyorum. Hani sadece bir ay olsa. Hamile kalana dek vereceğim :)) Böyle merakla bekleyene kadar veriyim 30 gitsin diyorum.
Balsurat bugün 9. gün çıkarmı kanda?