• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Pamuksell canımm bence hamişsinnn hihoyyythihoyyytHemen bir kan testi yaptırrr :)yada tekrar bir idrar testi yap 4 damla damlatttthihoyyyt

merhaba arkadaşlar ...uzun zamandır üyeyim ama yazmamışdım bu bölüme hiç..bende geçen ay klomen kullandım son adetim 30 temmuzdu yumurtam 15 ağustosda oluşdu normal tarihinden biraz geç oluşmuş..17 ağustosda iğnemi oldum 28 ağustosda regl olmam gerekliydi hala olmadım ben dayanamayığ 29 unda test yaptım ama negatif çıkdı.halada regl yok? sizce nedendir...

bu arada pamuksel ve selenay çokçok tebrik ediyorum. rabbim sağsalim doğmalarınıda nasip etsin..

merhaba arkadaşlar ...uzun zamandır üyeyim ama yazmamışdım bu bölüme hiç..bende geçen ay klomen kullandım son adetim 30 temmuzdu yumurtam 15 ağustosda oluşdu normal tarihinden biraz geç oluşmuş..17 ağustosda iğnemi oldum 28 ağustosda regl olmam gerekliydi hala olmadım ben dayanamayığ 29 unda test yaptım ama negatif çıkdı.halada regl yok? sizce nedendir...

bu arada pamuksel ve selenay çokçok tebrik ediyorum. rabbim sağsalim doğmalarınıda nasip etsin..

canım inşallah hamiştirsin.ama gecikmede yaşıyor olabilirsin.en iyisi kanda baktırmak.

birde ben pko var o yüzden ilaçla adet oluyorum.yani hep günü gününe oluyordum ilaçla olduğum için. muallakda olmak çok feciii...önümüzdeki hafta sonuna kadar beklicem regl olmazsam direk doktoruma giderim..bidaha idrar testi hayatda yapamam kabus bi durum onu beklemek..dediğin gibi en sağlamı kan olcakkk....çok teşekkürler

kızlar sizlere bişey sorucam ben dün dr.uma gitmiştim ya dr.umda adet olabilmem için farlutal vermişti...6 gün iç dedi ondan sonra adet olursun dedi....Ama ben bugün adet oldum sadece 1 gün ilaç içmekle adet olabilirmiyim sizlerde hiç böyle birşey oldumu...Yani ara kanama gibide değil...Cok kan geliyo aynı adet kanaması gibi..

serenay kız bilerekmi rumuzuna 2010 ekledin.
kızz 2010 annesi olucan allah izin verirse.

vallahi hayatım inan bilerek yapmıştım öyle umut etmiştim :) cnm benim çok tatlısın bu arada havai fişek süperdi yanımda olduğun için teşekkürler Allahım sanada nasip etsin hepberaber kutlayalım inşallah:teytey:

:teytey::dance::teytey:serenayyy canımm Tebrikk ederimmmm.Bir hamiş dahaa:teytey:Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn :sm_cool:

çok teşekkür ederim cnm benim çok mutluyum inanamıyorum şoktayım Allahım herkese nasip etsin öncelikle sana cnm o melek kalbine göre versin çok öpüyorum:teytey:

kızlar sizlere bişey sorucam ben dün dr.uma gitmiştim ya dr.umda adet olabilmem için farlutal vermişti...6 gün iç dedi ondan sonra adet olursun dedi....Ama ben bugün adet oldum sadece 1 gün ilaç içmekle adet olabilirmiyim sizlerde hiç böyle birşey oldumu...Yani ara kanama gibide değil...Cok kan geliyo aynı adet kanaması gibi..

canım zaten senin adet zamanın gelmiş demekki ilaçta içince tetikledi.illa ilaç bitiminde olucan diye bişey yok.merak etme normal adet olmuşsun.

Arkadaşlar teşekkürler bütün iii dilekleriniz için yakın tarihte birkaç kişiyiz hamilelik haberi veren Allah sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin en yakın zamanda bütün K.K. kadınlarının hamileyiz demesi ümidiyle.

birde ben pko var o yüzden ilaçla adet oluyorum.yani hep günü gününe oluyordum ilaçla olduğum için. muallakda olmak çok feciii...önümüzdeki hafta sonuna kadar beklicem regl olmazsam direk doktoruma giderim..bidaha idrar testi hayatda yapamam kabus bi durum onu beklemek..dediğin gibi en sağlamı kan olcakkk....çok teşekkürler

bende pcosluyum canım.klomen kullanırken bile bazen 2-3-5 gün şaşıyordu günlerim.ama okadarda bir adet düzensizliğim yok çok şükür.bekarken çok olurdu ama.sen en iyisi günün geçtiyse 1 hafta beklemeden doktora git derim.

bb25799eh.gif

:nazar:MAAŞALLAH LıSTEMıZE.:nazar:

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

befenertvbismilah28bi8gkk9.gif

:nazar::nazar:*************KLOMEN VEYA GONAPHENE ıLE HAMıŞ KALANLAR**************:nazar::nazar:

KıM................................NE KULLANDI...........MUHTEMEL DOĞUM TARıHı

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17:::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin çağatay bebek:nazar::ecrin_bebek:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHEN E :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek:nazar::ecrin_bebek:
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek:nazar::ecrin_bebek:
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇ SIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇS IZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin selin bebek :nazar::ecrin_bebek:
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 temmuz hoşgeldin burçin bebek :nazar: :ecrin_bebek:
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇS IZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
24.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
26.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLA ÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
32.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOM EN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇS IZ
34.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA
38.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOM EN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: :
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
46.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::iLA ÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N:
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ
55.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::ıLAÇSIZ
59.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
61.maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::SE ROPHENE
62.sudembebis:::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
64.sudem::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::: MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : KLOMEN
69.mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
74.nilsu24:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLATMA ıĞNESı
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLATMA ıĞNESı
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ(2 AY ARA VERMıŞTı)
78.bebeg83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
81.serenay2010::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN(2.AYINDA)

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

a.s.:Saruboceq::Saruboceq: AĞUSTOS AYI LıSTESıa.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq:

gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 AĞUSTOS
pamuksel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 AĞUSTOS (GALıBA HAMıŞ)
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::: 31 AĞUSTOS
tlyvz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::: 31 AĞUSTOS
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
BEBEGIMIZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ???

a.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq: EYLÜL AYI LıSTESıa.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq:

SULTAN1984:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 EYLÜL
nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 EYLÜL
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 EYLÜL
SEVILHAN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 EYLÜL
nilüfermas::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 EYLÜL
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 EYLÜL
civciv81::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 EYLÜL
kamyas::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 EYLÜL
ipekyol51::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
rufeyde serra:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
ninik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EYLÜL
ncmymnys:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 EYLÜL
ayzan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 EYLÜL
pempepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 EYLÜL
zeyhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EYLÜL
librarian:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 EYLÜL
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 EYLÜL
sessizfırtına:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 EYLÜL
nergis55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 EYLÜL
agrin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
özlem147:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 EYLÜL
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????
gulcangulcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 EYLÜL
arzu0000:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 EYLÜL
cansam:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 EYLÜL
alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 EYLÜL
zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 EYLÜL
asiyahi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 EYLÜL
serselo::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 EYLÜL
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 EYLÜL
asfa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 EYLÜL
gelinc:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 EYLÜL
hoşseda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 EYLÜL
ceydammm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 EYLÜL
hasreti:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 EYLÜL
asli_samet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????
vasfiyeee::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????
Minikcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????
antiope:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ???????
cananzer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
blny72:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
denizvekumsal:::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :????????
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ????????
hande29::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ???????
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
YETMEZMı::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
mugemugemuge:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????

"hünalike dea zekkeriya rabbehu gale rabbi hebli minle dünke zürrüyeten dayyibeten inneke semiüdünya... "

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****

:nazar:MAAŞALLAH LıSTEMıZE :nazar:

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrr Allahımın mucizesi oldu geçenlerde yazmıştım ama kimse cevap vermedi iki aydır klomen kullanıyordum fakat eşimin sperm sayısı az çıkınca iki doktora gittik ve sadece tüp bebek başka çare yok dediler ve doğal yoldanda %1ihtimalle hamile kalırsın dediler.Benim adet tarihim 27 ağustostu dün 3 gün geçmişti ve korka korka kan testi yaptım sonuç HAMİLEYİMMMM.Allahım benimle aynı kaderi paylaşan umutla bekleyen bütün arlkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın lütfen Allaha inanın ve ona güvenin o çok büyük bana hediye mi verdi şu mübarek ayda........

Canım çokkkkkkkk tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağın almayı nasip etsip darısı bizlerin başına bizim içinde dua et hamilelelerin duası kabul olurmuş. Bide bişey sorucam senin göğüslerinde acıma oldumu şişmesiyle berarber yoksa şiştimi sadece?

kızlar listeyi aldım alalı 7.kişi hamile.
2 kişide düşük yapmıştı.

allahım bekleyen herekese ve düşük yapanlara bebeklerini nasip etsin.inşaalllaaahhhh.

Ne büyük lütuf ve nimet
kimse diyemezki
dua ettim kabul olmadı. diye .belki allah o dua yı mahşer gününe bırakmıştır.kabul olmayan dualar diye birşey yoktur.
Kabul olmuştur.Fakat allah o duayı hikmeti gereği mahşere bırakmıştır.
Aslında ahiret hayatına kalması kul için daha kıymetlidir.
Yarın kıyamet gününde cenabı hak kuluna sorar:
Filan vakitte şöyle bir dua etmiştin.ben de sana istediklerini vermemiştim değilmi ?der Kulda:Evet ya rabbi der .sonra cenabı hak tekrar kuluna:
İşte onu cennette şöyle şöyle nimetler verilmek için sakladım deyince kul:
Ah keşke hep istediklerim bu güne kalsaydı diye temennide bulunucaktır.
Buna göre dualar kabul olmadı zanına kapılmamalıdır.
Dualar kabul edildikten sonra da allaha şükür etmeliyiz
Bir istek duası bir de şükür duası yapmalıyız.
Öyle ya...Bize istettiren ,yalvarttıran,dua ettiren Allahımız,istetmiyebilirdi.
ALLAH ım hepimizin duasını kabul etsin AMİN:Saruboceq:

Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim

Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sayfaları okurken okudum yazdıklarını ne güzel dile getirmişsin ağzına gönlüne sağlık çok beğendim duanı ve yorumlarınıalahım dile getirdiğin herşeyi kabul eder inşşalah...

Canım benim kardeşimin bir kiracısı vardı kız şeker hastasıydı ve 2 çocuğu vardı ve devamlı insülin yapıyordu biraz sıkıntılı geçmiş hamileliği ama 2 evladı vardı. Seninde olur inş. yeterki Rabbim istesin. Bol dua edeceğiz başka yapacak bişey yok tatlım.:Saruboceq:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİ ÇOK RAHATLATTIN BEN SADECE HAP KULLANIYORUM AMA SEKİZ BUÇUK AYLIK BEBEĞİM KARNIMDAÖLDÜ ALTI AY ÖNCE DEMEKKİ ÖMRÜ YOKMUŞ SAĞOL CANIM BENİ ÇOK RAHATLATTIN:enbuyukkk:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİ ÇOK RAHATLATTIN BEN SADECE HAP KULLANIYORUM AMA SEKİZ BUÇUK AYLIK BEBEĞİM KARNIMDAÖLDÜ ALTI AY ÖNCE DEMEKKİ ÖMRÜ YOKMUŞ SAĞOL CANIM BENİ ÇOK RAHATLATTIN:enbuyukkk:

canım merak etme ben çok gördüm şeker hastası olupta çocukları olan.sen sadece şekerini kontrol altında tut.şeker hastalığını çok iyi bilirim benim babamda da var lanet olsun.herşeye bir çare buldular şekere bulamadılar.

canım zaten senin adet zamanın gelmiş demekki ilaçta içince tetikledi.illa ilaç bitiminde olucan diye bişey yok.merak etme normal adet olmuşsun.

canım zaten dr.um yarını bekleyelim ilacı içme...eğer yarında kanama devam ederse tekrar konusuruz dedi...İnşallah adet olmusumdur da klomene başlarım....

Back
X