canım kusura bakma yeni okuyorum bunları arkadaşları geriden takip ediyorum son adet tarihim bu ayın 19 eklersen sevinirimadet tarihini verirsen listeye ekleylim seni.inşallah uğurlu gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kusura bakma yeni okuyorum bunları arkadaşları geriden takip ediyorum son adet tarihim bu ayın 19 eklersen sevinirimadet tarihini verirsen listeye ekleylim seni.inşallah uğurlu gelir.
canım kusura bakma yeni okuyorum bunları arkadaşları geriden takip ediyorum son adet tarihim bu ayın 19 eklersen sevinirim
bende ağustosun 10 klomen kullanmaya başladım 18 ağutosta iğne oldum. balım eylülün 2sinde adet olmam gerek.gecikecek mi kist mi olacak yoksa hamiş mi ..
en son 19 ağutosda adet olduysan beklediğin adet tarihin kaç 19 eylülmü?
Asli_samet hoşgeldin.....
en son 19 ağutosda adet olduysan beklediğin adet tarihin kaç 19 eylülmü?
hoşbulduk böyle geç cevap yazıyorum kusura bakma canım
gulcannn maşallahhh liste sana geçincee çokk uğurluu geldiiiiii:)):dance:ben listede tutarken hamiş çıkmıyodu uuğursuzdum demek iyikide devretişim:dance:Bu topikte listeyi tutan bütün arkadaşlar hamişş çıktıııı :dance:Sende çıkıcan :roflol:ama ben çıkmadım
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİ ÇOK RAHATLATTIN BEN SADECE HAP KULLANIYORUM AMA SEKİZ BUÇUK AYLIK BEBEĞİM KARNIMDAÖLDÜ ALTI AY ÖNCE DEMEKKİ ÖMRÜ YOKMUŞ SAĞOL CANIM BENİ ÇOK RAHATLATTIN:enbuyukkk:
kızlar sizlere bişey sorucam ben dün dr.uma gitmiştim ya dr.umda adet olabilmem için farlutal vermişti...6 gün iç dedi ondan sonra adet olursun dedi....Ama ben bugün adet oldum sadece 1 gün ilaç içmekle adet olabilirmiyim sizlerde hiç böyle birşey oldumu...Yani ara kanama gibide değil...Cok kan geliyo aynı adet kanaması gibi..
Kızlar bende dün silik ikinci çizgimi gördüm ama salak gibi okumazsan kaç damla damlattığını eksik yaparsın 4 damla yazıyomuş 3 damla damlattım. Her neyse adet tarihimi 1 gün geçti dayanamadım 2. gün sabahını bekleyemedik testi akşam yaptım silik 2. çizgi çıktı acaba hamilemiyimdir?
Kızlarrrrrrrrrrr Allahımın mucizesi oldu geçenlerde yazmıştım ama kimse cevap vermedi iki aydır klomen kullanıyordum fakat eşimin sperm sayısı az çıkınca iki doktora gittik ve sadece tüp bebek başka çare yok dediler ve doğal yoldanda %1ihtimalle hamile kalırsın dediler.Benim adet tarihim 27 ağustostu dün 3 gün geçmişti ve korka korka kan testi yaptım sonuç HAMİLEYİMMMM.Allahım benimle aynı kaderi paylaşan umutla bekleyen bütün arlkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın lütfen Allaha inanın ve ona güvenin o çok büyük bana hediye mi verdi şu mübarek ayda........