arkadaşlar öncelikle mrb..bomba bişey oldu..dün dr a gittim tahlil istedi betaHCG,LH,FSH,östrojen vb demiştim hatırlıyosunuzdur..betaHCG m 50 çıkmıştı östrojenimde 330..bugün endokrin dr uma sonucu göstermeye gittim bana sen hamile misin dedi..bende yoooo dedim..çatlatma iğnesi oldum ya pregnly
ondan betaHCG m yüksek çıkmıştır dedim..o iğnein içinde HCG hormonu varmış ya dedim..Adam bana bu tahlili kadın doğum dr unun görmesi lazım gösterdin mi dedi yok dedim..hemen git ona göster tekrar bana gel sana bu şartlarda ilaç yazamam dedi..neyse işte gittim kadın doğum dr una adam bana tebrikler mine hamilesin dedi..ben tabii şoktayım..ama dedim adetime daha 1 hafta var yanii adetim bile geçmedi dedim..iğne vuruldum ya ondan böyle çıkmıştır dedim..betaHCG n normalde 0-5 arası olması lazım hamile olmamak için..seninki 5-10 arası çıksa anlardım hamile değilsindir derdim de senin oranın çok yüksek çıkmış dedi..iğne bu kadar yükseltmez dedi..büyük ihtimalle hamilesin ama yarın testi tekrarlayalım..yükselirse kesin hamilesin dedi..ben tabii inanamadım..döndüm başka kadın doğumcuya gösterdim..ona da aynı şekilde pregnly i söyledim..pregnly betaHCG yi bu kadar etkilemez 1 haftalık hamilesin dedi..
ben hala şoktayım...gittiğim bütün dr lara ben kendimi kesinleşene kadar kaptırmıycam sonra kendimi duvardan duvara vuruyorum dedim..hala şoktayım ben yaaaaa..ne düşüncem bilemiyorum allak bullak oldum..adetim geçmediği halde dr lar bana hamilesin dediler nasıl oluyo anlamadım..ve 3 ayrı dr dedi..1 i uzman dr 2 si normal yaşlı başlı deneyimli dr lar..kafam karıştı..sizce durum nedir deneyimi olan var mı bu konuda arkadaşlarım..