Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

günaydın canım nasılsın dr gittin mi?
İyiyim şükür ya nolsun. Sen nasılsın Gamzeciğiim. Evet gülüm dün doktora gittim ve yine serophene verdi. Bu defa da mı günde iki tane dedim, evet yine günde 2 defa, olmazsa bi daha ki ay 3 defa yaparız dedi.

Kızlar geri sayım başladı bende .Son 5 günüm beklenmeyen günümün geçmesine...Umarım mutlu haberler paylaşırız....
İnşallahh 5 günü birlikte sayar ve sonunda o mutlu haberi duyarız Pınarcığım. Allah gönlüne göre versin herşeyi.
Benim de son 7 günüm. Bu ay günde 2 tane klomen içmiştim ve çatlatma iğnesi ile oluşan 3 yumurtam da çatlamıştı. Şimdilik sadece aşırı şişkinlik, yorgunluk ve zaman zaman yumurtalıklarda iğne batması oluyor ama bunlar klomenin etkileri de olabilir bu nedenle belirtilere çok takılmıyorum. Regl günüm geçerse kan testi yaptıracağım ama tabi o kadar sabredebilirsem. Sonucu mutlaka buradan yazacağım. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir ve yeni yıla hamile gireriz.
Valla 3 yumurta ve 3 de çatladı demek. Süper bişiydir bu yaa. Tabii ki ağrısı sıkıntısı da ona göre daha çok olur. Benim hiç o kadar yumurtam olmadı daa, yani hep 1 tane olduyduu. İnşallaahh üçü de bebiş olur güzelim...

mrb arkadaşlar.benmi bu ay 2.seraphone kullanışım.hamile arkadaşlar hapları kaçıncı kullanışında hamile kaldı?
Serophenen hayırlı olsun şekerim. Ben daha önce 3 klomen, 2 gonal f, bu defa da 3. ye serophene kullanıyorum. Ve hala hamile değilim. Bazı arkadaşlar da daha ilk kullandıkları ayda hamile kalıyor. Hatta bir kısmı da tedaviyi bıraktıktan sonra kalıyor. Kısmet işi anlayacağın. İnşallah senin ikincide gelir bebeğin.

Merhaba kızlar, ben daha önce çok defa sebebi bilinmeyen düşük yaşadım. Doktorum normal bir şekilde gebe kalabilmeme rağmen klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Daha iyi ve sağlıklı bir yumurta elde etmek için sanırım. 1 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 24 ve 36 saat sonra ilişki dedi. 18 kasım adet günümdü 14. günde çatlatma iğnesi yaptı. İğneden sonra gittiğimde çatlamış dedi şimdi ayın 14 ünde kanda gebelik testi yapıp arayacağım. Hayırlıysa olsun. Acele etmiyorum, kendimden öncede sizlere duacıyım rabbim hepinizin kucaklarını yavrunuzla doldursun, boş bırakmasın. O güzellikleri önce size sonrada bana yaşatsın inşallah.

Merhaba kızlar, ben daha önce çok defa sebebi bilinmeyen düşük yaşadım. Doktorum normal bir şekilde gebe kalabilmeme rağmen klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Daha iyi ve sağlıklı bir yumurta elde etmek için sanırım. 1 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 24 ve 36 saat sonra ilişki dedi. 18 kasım adet günümdü 14. günde çatlatma iğnesi yaptı. İğneden sonra gittiğimde çatlamış dedi şimdi ayın 14 ünde kanda gebelik testi yapıp arayacağım. Hayırlıysa olsun. Acele etmiyorum, kendimden öncede sizlere duacıyım rabbim hepinizin kucaklarını yavrunuzla doldursun, boş bırakmasın. O güzellikleri önce size sonrada bana yaşatsın inşallah.

Allah senden razı olsun gülüm. Kendinden önce başkalarını düşünmen inanılmaz bi büyüklük bence. İnşallaahh Allahh hepimize, bütün isteyenlere boy boy hayırlı evlatlar versiin. Son adet olman gereken tarihi söylersen seni de uğurlu listemize eklerim. Ve umarım tezz zamanda da hamileler listesine çıkarsın. :29:

arkadaşlar öncelikle mrb..bomba bişey oldu..dün dr a gittim tahlil istedi betaHCG,LH,FSH,östrojen vb demiştim hatırlıyosunuzdur..betaHCG m 50 çıkmıştı östrojenimde 330..bugün endokrin dr uma sonucu göstermeye gittim bana sen hamile misin dedi..bende yoooo dedim..çatlatma iğnesi oldum ya pregnly
ondan betaHCG m yüksek çıkmıştır dedim..o iğnein içinde HCG hormonu varmış ya dedim..Adam bana bu tahlili kadın doğum dr unun görmesi lazım gösterdin mi dedi yok dedim..hemen git ona göster tekrar bana gel sana bu şartlarda ilaç yazamam dedi..neyse işte gittim kadın doğum dr una adam bana tebrikler mine hamilesin dedi..ben tabii şoktayım..ama dedim adetime daha 1 hafta var yanii adetim bile geçmedi dedim..iğne vuruldum ya ondan böyle çıkmıştır dedim..betaHCG n normalde 0-5 arası olması lazım hamile olmamak için..seninki 5-10 arası çıksa anlardım hamile değilsindir derdim de senin oranın çok yüksek çıkmış dedi..iğne bu kadar yükseltmez dedi..büyük ihtimalle hamilesin ama yarın testi tekrarlayalım..yükselirse kesin hamilesin dedi..ben tabii inanamadım..döndüm başka kadın doğumcuya gösterdim..ona da aynı şekilde pregnly i söyledim..pregnly betaHCG yi bu kadar etkilemez 1 haftalık hamilesin dedi..
ben hala şoktayım...gittiğim bütün dr lara ben kendimi kesinleşene kadar kaptırmıycam sonra kendimi duvardan duvara vuruyorum dedim..hala şoktayım ben yaaaaa..ne düşüncem bilemiyorum allak bullak oldum..adetim geçmediği halde dr lar bana hamilesin dediler nasıl oluyo anlamadım..ve 3 ayrı dr dedi..1 i uzman dr 2 si normal yaşlı başlı deneyimli dr lar..kafam karıştı..sizce durum nedir deneyimi olan var mı bu konuda arkadaşlarım..:61:

arkadaşlar öncelikle mrb..bomba bişey oldu..dün dr a gittim tahlil istedi betaHCG,LH,FSH,östrojen vb demiştim hatırlıyosunuzdur..betaHCG m 50 çıkmıştı östrojenimde 330..bugün endokrin dr uma sonucu göstermeye gittim bana sen hamile misin dedi..bende yoooo dedim..çatlatma iğnesi oldum ya pregnly
ondan betaHCG m yüksek çıkmıştır dedim..o iğnein içinde HCG hormonu varmış ya dedim..Adam bana bu tahlili kadın doğum dr unun görmesi lazım gösterdin mi dedi yok dedim..hemen git ona göster tekrar bana gel sana bu şartlarda ilaç yazamam dedi..neyse işte gittim kadın doğum dr una adam bana tebrikler mine hamilesin dedi..ben tabii şoktayım..ama dedim adetime daha 1 hafta var yanii adetim bile geçmedi dedim..iğne vuruldum ya ondan böyle çıkmıştır dedim..betaHCG n normalde 0-5 arası olması lazım hamile olmamak için..seninki 5-10 arası çıksa anlardım hamile değilsindir derdim de senin oranın çok yüksek çıkmış dedi..iğne bu kadar yükseltmez dedi..büyük ihtimalle hamilesin ama yarın testi tekrarlayalım..yükselirse kesin hamilesin dedi..ben tabii inanamadım..döndüm başka kadın doğumcuya gösterdim..ona da aynı şekilde pregnly i söyledim..pregnly betaHCG yi bu kadar etkilemez 1 haftalık hamilesin dedi..
ben hala şoktayım...gittiğim bütün dr lara ben kendimi kesinleşene kadar kaptırmıycam sonra kendimi duvardan duvara vuruyorum dedim..hala şoktayım ben yaaaaa..ne düşüncem bilemiyorum allak bullak oldum..adetim geçmediği halde dr lar bana hamilesin dediler nasıl oluyo anlamadım..ve 3 ayrı dr dedi..1 i uzman dr 2 si normal yaşlı başlı deneyimli dr lar..kafam karıştı..sizce durum nedir deneyimi olan var mı bu konuda arkadaşlarım..:61:

hayırlı olsun çok sevindim:)kesin hamilesindr

çok sevindim hayırlı olsun kesin hamilesindr bence kuşkuya sokma kendini:):1:

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
138.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
139.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
140.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
141.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
142.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
143.EXORCİST_TREX................................. ........serophene

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

........................KASIM AYI LİSTEMİZ......................

ANATOLYA20............................2 KASIM
SODDOS.................................13 KASIM
FATMA 1986...........................18 KASIM
MİKİ24...................................18 KASIM
TARCİN...................................26 KASIM
AYSGLBRKN.............................27 KASIM
YELLOWWKİTTY.......................28 KASIM
EMRİVAKİ................................30 KASIM

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

ROSE78.......................................4 ARALIK
GİDA_PİNAR................................12 ARALIK
TARİORONAR............................
SERSELO....................................13 ARALIK
BELGİSEL....................................15 ARALIK
İLKNURR1984....................... .......15 ARALIK
HAYATATUTUN............................16 ARALIK
NAZİKLİ82..................................17 ARALIK
GAMZE81...................................17 ARALIK
ZEYNO_81..................................18 ARALIK
G.ERKL.......................................18 ARALIK
KİDY..........................................19 ARALIK
KM0734......................................19 ARALIK
HULYA_41...................................25 ARALIK
MİRAY15.....................................27 ARALIK
FİLİZİM.......................................29 ARALIK
GREENMOON.................................31 ARALIK

.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22....................................3 OCAK
ESEMOS.......................................6 OCAK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hür*****e duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH
Hayatatutun ekledim arkadaşım seni uğurlu listemize. İnşallah bir hafta sonra da yukarıdaki hamileler listesine eklerim.

Allah Allahhh çok ilginç bi duruum. Ama bütün doktorlar da aynı şeyi söylediğine göre hamilesindir gülüm. Hadi hayırlısı olsun, Allahh tamamına erdirsin inşallah. 2 gün sonra kan testini yenileyince daha da kesinleşir.

çok sevindim hayırlı olsun kesin hamilesindr bence kuşkuya sokma kendini:):1:

inş arkadaşım ya inş..hepimiz için hep dua ediyorum..yemin ederim Yasin okudum bu ay yumurta çatlama günümde kendime ve sizlere hepinize adadım dualarımı..hepimizin olsun inş..en az kendim kadar sizlere de diliyorum..sizlerden 1 kişi hamile kalınca ben kalmış kadar seviniyorum hep..
yarın kesinleşicek artık bakalım umarım olmuştur..eğer olduysa ben bunu rahim filmi çektirmeme ve penisilin iğne vurulmama bağlıcam..rahim filmi sayesinde tek tüpüm kapalı imiş o açıldı..boğazım hasta diye de kulak burun boğaz dr u penisilin iğne yazmıştı..yumurtlama günlerimden önce günde 2 defa penisilin iğne vuruldum..rahimimde iltihap vardı benim..biliyosunuz penisilin iğne iltihap sökücü..demek iltihabı söktü..bu 2 şeye bağlıycam..bakalım hamile değilsem de üzülmicem..en azından demek kalabilcem bunu anlamış olucaz..
Allah hepimize versin arkadaşlarım..hepimiz canımsınız..kader yoldaşıyız biz..benim için kardeşim ablam gibisiniz..çok seviyorum bu siteyi ve burdaki insanları..

inş arkadaşım ya inş..hepimiz için hep dua ediyorum..yemin ederim Yasin okudum bu ay yumurta çatlama günümde kendime ve sizlere hepinize adadım dualarımı..hepimizin olsun inş..en az kendim kadar sizlere de diliyorum..sizlerden 1 kişi hamile kalınca ben kalmış kadar seviniyorum hep..
yarın kesinleşicek artık bakalım umarım olmuştur..eğer olduysa ben bunu rahim filmi çektirmeme ve penisilin iğne vurulmama bağlıcam..rahim filmi sayesinde tek tüpüm kapalı imiş o açıldı..boğazım hasta diye de kulak burun boğaz dr u penisilin iğne yazmıştı..yumurtlama günlerimden önce günde 2 defa penisilin iğne vuruldum..rahimimde iltihap vardı benim..biliyosunuz penisilin iğne iltihap sökücü..demek iltihabı söktü..bu 2 şeye bağlıycam..bakalım hamile değilsem de üzülmicem..en azından demek kalabilcem bunu anlamış olucaz..
Allah hepimize versin arkadaşlarım..hepimiz canımsınız..kader yoldaşıyız biz..benim için kardeşim ablam gibisiniz..çok seviyorum bu siteyi ve burdaki insanları..
o kadar sevindimki sanki ben hamile kalmışım gibi akşam eşim gelince anlatacagim bunu paylaşmam lazım.herşeyin hayırlısı senin ve bizim olsun :3:

canım cok güzel yaa tebrik ederim allah nazarlardan saklasın sizi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. :nazar: bizler içinde dua et canım habişlerin duaları kabul olurmuş... :34:

Allah Allahhh çok ilginç bi duruum. Ama bütün doktorlar da aynı şeyi söylediğine göre hamilesindir gülüm. Hadi hayırlısı olsun, Allahh tamamına erdirsin inşallah. 2 gün sonra kan testini yenileyince daha da kesinleşir.

tşk ederim arkadaşçım..yarın yeniden test yaptırcam..değerim çıkmış mı bakılcak..umarım herşey yolunda gider sonuç pozitiftir..çok yoruldum çok yıprandım..en son kadın doğum dr uma gittiğimde yumurtama baktığı gün dr u beklerken camdan baktım hüngür hüngür ağladım..benim dr um yatan hastalar a bakan dr..her seferinde onu bulmaya yeni doğum yapan kadınların oraya gidiyorum..orda olmak benim için işkence gibi oluyo..her odadan bebek odasına gitmek için kucağında bebeğiyle kadın çıkıyo,kimi emziriyo,bi yandan bebek sesleri bebek ağlaması..en son gittiğimde çıldırcak gibi oldum ordan koşa koşa uzaklaştım..çok zor süreçlerden gezçiyoruz..hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz..ben hamile miyim kesin bilmiyorum ama Allah hepimize versin inş..

o kadar sevindimki sanki ben hamile kalmışım gibi akşam eşim gelince anlatacagim bunu paylaşmam lazım.herşeyin hayırlısı senin ve bizim olsun :3:

tşk ederim canım..gönlünüzü ferah tutun..sıkıntı yapmayın kendinize sakın..geçen bi dr u dinledim sadece hiç yumurtası olmayan yada hiç spermi olmayan insanın çocuğu olmaz dedi..herşeyin çözümü var dedi..sakın üzülmeyin..yıpratmayın kendinizi..bende zamanında çok hırpaladım kendimi ama bu ay klomene başlıyınca içime garip bi huzur geldi ferahlık geldi bilmiyorum neden..hep olumlu düşünmeye çalıştım..sakın dert etmeyin sizlerde..yarın netleşince gene yazarım ben sizlere.

canım cok güzel yaa tebrik ederim allah nazarlardan saklasın sizi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. :nazar: bizler içinde dua et canım habişlerin duaları kabul olurmuş... :34:

size de tşk ederim canım arkadaşım..her zaman dualarım sizlerle zaten..deminde yazdım topikte geçen Yasin okudum sonunda her isteyene hepimize nasip et diye dua ettim..kendim için dua etmedim sadece..dualarım sizinle..umarım benimkide yarın kesinleşir pozitiftir de içim rahatlar..çocuk bi kadının en hassas noktası..ben daha bekarken bi sürü bebek kıyafeti almıştım..bi sürü minik kot şort,ayakkabı vb düşün yanii ama malesef olmadı bu aya kadar..bakalım olduysa büyük sürpriz benim için..

inşallah hamilesindir canım.merak ettim kaç aydır uğraşıyorsun.bide ultrasonda görülmüyor mu.bende bugun doktora gittim yumurtan çatlamış dedi beklemedeyim belirtilerin var mı?:40:

Çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Aslında e2 değerinden ciddi şüphelenmiştim, çünkü luteal faz için çok yüksek olduğunu düşünmüştüm ama yine de seni ümitlendirmemek için dikkatli yazdım. Ayrıca regle bir hafta kala 50 değerin de biraz yüksek. 2 günde bir 2 katına çıksa bile bu regl gününde ortalama 400 eder, bu değer genelde 100 civarında olur. Yine dikkatli yazacağım sen 2 gün sonra bu testi bir daha yap bakalım 2 kat mı artmış 4 kat mı? Sanki ikiz olabilir gibi geliyor bana ama hayırlısı :71:

Çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Aslında e2 değerinden ciddi şüphelenmiştim, çünkü luteal faz için çok yüksek olduğunu düşünmüştüm ama yine de seni ümitlendirmemek için dikkatli yazdım. Ayrıca regle bir hafta kala 50 değerin de biraz yüksek. 2 günde bir 2 katına çıksa bile bu regl gününde ortalama 400 eder, bu değer genelde 100 civarında olur. Yine dikkatli yazacağım sen 2 gün sonra bu testi bir daha yap bakalım 2 kat mı artmış 4 kat mı? Sanki ikiz olabilir gibi geliyor bana ama hayırlısı :71:

saol arkadaşım..dün testi yaptırdım bugün sonucu dr a gösterdim..bide yarın tekrarlatıcam işte..aradan 2 gün geçmiş olucak..kadın doğum dr uma kalsa bugün test yapıcaktı tekrar da madem dün vermişsin 1 gün geçsin dedi..benim kafamı pregnly kurcalamıştı HCG içerdiği için ama dr lar bu derece etkilemez dediler bilemiyorum nolcak merakla bekliyorum..eğer hamileysem darısı sizlere olsun inş..bu arada benimde aklıma 50 yüksek konusu takıldı..daha reglime 10 gün var..şimdi 50 ise 10 günde nolcak bilmem tuhaf yanii dimi :61:

inşallah hamilesindir canım.merak ettim kaç aydır uğraşıyorsun.bide ultrasonda görülmüyor mu.bende bugun doktora gittim yumurtan çatlamış dedi beklemedeyim belirtilerin var mı?:40:

tşk ederim arkadaşım güzel dileklerin için..1 senelik evliyim..ilk 4 ay korundum..sonra ani bi kanama geçirdim yoğun şekilde..hatta doğumhaneden acilden aldılar beni muayeneye..dr baktı 5 ilaç yazdı bana..bunları kullan yoksa kanamaz durmaz dedi..ondan sonra sırasıyla kronik rahim ağzı yarası,iltihap çıktı..zaten pko hastasıyım ileri safhada malesef + hipofiz bezimde 5 mm tümör var..gün içinde bile hormonlarım değişiyo aniden..mesela 10 gün önce prolaktinim 30 du şimdi 1..geçenlerde sıfırdı vb..malesef tümör gözümü de zorluyo biraz..üstüne bide rahim filmi çektirdim onda sağ tüpüm tıkalı imiş işlem sırasında açıldı..her olumsuzluk var yanii :))) bu ay klomene başladık benim isteğimle..günde 2 tane 5 gün içtim pregnly vuruldum 18 mm olunca..beklemeydim açıkçası..endokrin dr uma da şeker ilacım bitti onu yazdırmaya gittim saolsun çok ilgili bi dr..benim 1 senelik dr um olunca durumumu biliyo..bütün tahlilleri istedi onda çıktı betaHCG 50..ben çok şaşırdım beklemiyodum..şeker ilacı yazdırmaya gitmiştim sadece..değerin yüksekliğini de pregnly dendir diye düşünüyodum ama bu derece artma yapmaz dedi dr lar..
bu arada belirti olarak yumurtamın çatladığı günü hisetmiştim aşırı ağrım oldu kasıklarımda ve karnımda iğneden belli bi saat sonra..kesin çatlıyo dedim..ertesi günde o ağrıdan 12-24 saat arası ilişki yaşadık eşimle..sanırım o gün hamile kaldım (kaldıysam yarın belli olcak)..dr lar ın 3 ü de emin ama ben kapılmak istemiyorum..hayırlısı bakalım..
bu arada bide karnımda ve özellikle kasıklarım ağrı ve iğne batması gibi tuhaf batmalar var..size ışık olur belki diye yazayım dedim belirtiyi şuan olan..yürürken sanki kasıklarımda içi ağrıyla dolu bi küçük top var gibi..tuhaf yanii..kese görülmezmiş daha sadece değerden baktılar..

Son düzenleme:
tşk ederim arkadaşım güzel dileklerin için..1 senelik evliyim..ilk 4 ay korundum..sonra ani bi kanama geçirdim yoğun şekilde..hatta doğumhaneden acilden aldılar beni muayeneye..dr baktı 5 ilaç yazdı bana..bunları kullan yoksa kanamaz durmaz dedi..ondan sonra sırasıyla kronik rahim ağzı yarası,iltihap çıktı..zaten pko hastasıyım ileri safhada malesef + hipofiz bezimde 5 mm tümör var..gün içinde bile hormonlarım değişiyo aniden..mesela 10 gün önce prolaktinim 30 du şimdi 1..geçenlerde sıfırdı vb..malesef tümör gözümü de zorluyo biraz..üstüne bide rahim filmi çektirdim onda sağ tüpüm tıkalı imiş işlem sırasında açıldı..her olumsuzluk var yanii :))) bu ay klomene başladık benim isteğimle..günde 2 tane 5 gün içtim pregnly vuruldum 18 mm olunca..beklemeydim açıkçası..endokrin dr uma da şeker ilacım bitti onu yazdırmaya gittim saolsun çok ilgili bi dr..benim 1 senelik dr um olunca durumumu biliyo..bütün tahlilleri istedi onda çıktı betaHCG 50..ben çok şaşırdım beklemiyodum..şeker ilacı yazdırmaya gitmiştim sadece..değerin yüksekliğini de pregnly dendir diye düşünüyodum ama bu derece artma yapmaz dedi dr lar..
bu arada belirti olarak yumurtamın çatladığı günü hisetmiştim aşırı ağrım oldu kasıklarımda ve karnımda iğneden belli bi saat sonra..kesin çatlıyo dedim..ertesi günde o ağrıdan 12-24 saat arası ilişki yaşadık eşimle..sanırım o gün hamile kaldım (kaldıysam yarın belli olcak)..dr lar ın 3 ü de emin ama ben kapılmak istemiyorum..hayırlısı bakalım..
bu arada bide karnımda ve özellikle kasıklarım ağrı ve iğne batması gibi tuhaf batmalar var..size ışık olur belki diye yazayım dedim belirtiyi şuan olan..yürürken sanki kasıklarımda içi ağrıyla dolu bi küçük top var gibi..tuhaf yanii..kese görülmezmiş daha sadece değerden baktılar..

canım şeker ilacını doğun dr vermiyor mu bende de pko var sen şuan kestin mi??

Back
X