ben de bugün geldim doktordan 20mmyi geçmiş dedi iğnemi oldum hayırlısıyla. incir kürünü yapmıştım ben hiç işe yaramadı . ben ilaç kullandığımda hergün kabak çekirdeği , kaju , antep fıstığı ve fındık yedim . kabak çekirdeğini 1 küçük kaseye yakın yemiştim ve 1 tanesi 26 diğer ikisi 22 mm olan 3 yumurtam oluştu...tavsiye ederim yani. normal zamanda da yense çok faydası olacağına inanıyorum.
merhaba kızlar
bu ay 3.ayım klomen kullanmaya basladım 3 mayısta baktırmaya gidicem gecen ay cok ümitliydim ama olmadıı hemde 4 gun erken adet oldum( artık calısmalar bu ay için.. incir demişsiniz ne işe yarıyor nası yiyorsunuz kuru incirmi kac tane içiyosunuz bilgilendirirseniz sevinirim.Allah herkesin gönlüne göre versin insallahh
kızlar şimdi dr geldim yumurtam çatlamış hiç ağrısı birşey hissetmemiştim ovitrelle iğneden sonra progestan verdi sabah akşam içilecek 7 gün sonra gel dedi :)hakkımıza hayırlısı artık
canım çokk sevindimmm hadii inşşşş. bu ay güzel sonucuuu alcan sen bak öyle görünüyo bişey sorcam yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anladı doktor tatlım
canım çokk sevindimmm hadii inşşşş. bu ay güzel sonucuuu alcan sen bak öyle görünüyo bişey sorcam yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anladı doktor tatlım
iğnemi oldum bakalım hayırlısıyla....14. gün bugün...puregon kullanmıştım dua edin bana kızlar
kızlar şimdi dr geldim yumurtam çatlamış hiç ağrısı birşey hissetmemiştim ovitrelle iğneden sonra progestan verdi sabah akşam içilecek 7 gün sonra gel dedi :)hakkımıza hayırlısı artık
altan ultrasonla baktı canım ,progestan verdi günde 3 tü 2 ye düşürdü benim acayip bir bünyem ilaca karşı hemen tepki veriyor öyle hakkımıza hayırlıs bugünde doğum günün güzel bir haber oldu yumurtamın çatlaması
ne güzel canım catladıgınıda ögrenmişsin hadi hayırlısı. igneyi vurulduktan kaç gün sonra catladıgına bakmak için çagırdı. aşılama olmuştun galiba?
aman yeterki yumurtalıkların gelişsin de senin incir ağacı büyüsün ..:) cok sevindim canım benim..tabi ya umut olmassa en kötüsü...inşallah dediğin gibi sağlıklı olur ve inşallah bir bebiş olarak geri döner sana canım..cok sevindim..cokkkkkkkkko kadar ilaç ve igneye cevap vermiş yumurtalıgım yumurtalıgım diyorum çünki sol yumurtalıkta 1 tane yumoş var 12mm cumartesi tekrar çagırdı. ilaçlara ve ignelere devam corasprin ekledi. 3. kutu gonal f i ve yanına merional igneleride alacak bu gün eşim . yumoş gelişmeye devam ederse ve çökmesse aşılama yapılacak tek yumoşla tüp olmuyor şekli hakkındada bir şey demedi tek yumurtayla aşılamaya gidiyoruz dedi hayırlısı neyse o olsun. cevap verdi ya 1 tanede olsa bir umut yeşerdi içimde inşallah gelişir ve çökmez incir yemektende midemde incir agacı çıkacak benden haberler bunlar kızlar dua edin canlar gelişsin çökmesin hepinizi öptüm.
kızlar çok sağolun moral veriyosunuz ben de araştırdım çatlayan yumoşların etkisiymiş kimsinin şişkinliği 1 hafta sürebiliyomuş. aynı benim şikayetlerimi yazmışlar yürürken alttan yumurtalıklarım dökülecekmiş gici ağrıyor :)
sağda çok güzel yumurtalarım vardı ya sanırım onların etkisi ben çalışmaya tabiki devam edicem 4 gün boyunca. soldaki yumurtamdan pek ümidim yok ama Allahım isterse o sağdaki yumurtalar madem bu kadar güzel gelişti soldaki tüpüm belki onlardan birisini beğenir gel bakalım buraya deyip hop yakalayıverir onu. Allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?