canım klomen dendir yumurtaların gelişiyordur pazartesi çatlatma ignesi verir belki
cimeka canım eğer bugün yumurtalar çatlıyorsa ne zaman ilişki olacak ozaman eşim pazartesi gelecek geç kalmış olmam inşallah:97:
kızlar ya adet tarihim ayın 9 unda. 2 gün önce ( biliyorum erken) kan testi yaptırdım sonuç 1.46 çıktı. yani gebe diilim görünüyor ama göğüslerim sızlıyor. ayaklarım üşüyor. ateş 37.0 derece ve kasık batmam var bu nasıl iş anlamadım. bir de bi uyuyorum ki sormayın. dün eşim yarım saat kapı çalmış :) uyanmadım, normalda kuş uykusu vardır bende ....garip diil mi yaa?
iyi akşamlar arkadaşlar, yardımınızı bekliyorum sizdenn.
ben geçen ay klomene başladım günde 2 tane kullanmıştım, yumurtalar büyümedi, bu ay günde 4 tane kullandım, cuma günüde kontrole gittim, 16 mm iki tane yumurta vardı, pazar gecesi için çatlatma iğnesi verdi doktor... ama bugün ara ara kasık ağılarım oldu, son yarım saattir çok şiddetli ağrım var, özellikle solda.. doktorumu arasammı ne dersinz? normal mi, bu ağrılar, daha önce kullananlardan yardım istiyorum.
şansıma kimse yok forumda.. neyse bu geceyi geçirmeye çalışayım bakaym ben, inşallah ters giden bişey yoktur..
iyi geceler hepinize....ama sanırım kimse yok...yarın tatil ya...nerdesiniz?? 24 şubat itirabiyle catlatma ignesini vurumdum..24 şubatı saymaz isem önümüzdeki salı 12.gün oluyor...sakin olayım diyorum ama içimde fırtınalar kopuyor..günler geçmiyor..bugün belim ağrıdı..sanki adet sancısı gibi...moralim bozuldu...beklenen tarihim 15 mart aslında..10 gün önceden regl belirtisi olurmu ki???...acaba catlatma iğnesini erken vurulduğum için (adetimden sonra 9.günde) regl de erken gelebilirmi/???? yaw bu ay da yok galiba kızlar.......
iyi geceler hepinize....ama sanırım kimse yok...yarın tatil ya...nerdesiniz?? 24 şubat itirabiyle catlatma ignesini vurumdum..24 şubatı saymaz isem önümüzdeki salı 12.gün oluyor...sakin olayım diyorum ama içimde fırtınalar kopuyor..günler geçmiyor..bugün belim ağrıdı..sanki adet sancısı gibi...moralim bozuldu...beklenen tarihim 15 mart aslında..10 gün önceden regl belirtisi olurmu ki???...acaba catlatma iğnesini erken vurulduğum için (adetimden sonra 9.günde) regl de erken gelebilirmi/???? yaw bu ay da yok galiba kızlar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?