öyle çok miğdem bulanıyor ve sıkıntım var ki iş yerinde şu site olmaza zor duruyorum, bu sıkıntılar yüzünden 2. çocuk lafı geçince aman aman diyorum. Bende istermiyim acaba 2. ilerde
ya kızlar bugün ignenin 15. günü pazarı bekliyeyim diyorum ama kafamda sürekli dönüp duruyor yarın kanda baktırsam geç döllenme olsada çıkarmı. ignenin vucuttan atılma süresi tam kaç gün bilen varmı.
kızlar biş soracam ama umutlanmakta istemiyorum adetimin tarihinden tam emin olamadığım için sabah test aldım yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim ikinci çizgi silik olup hamile olduğunu öğrenen varmı:97:
tatlım ben iğneden sonra 12. gün baktırdım 8.02 cıktı 13. gün 16 cıktı bugün 14. gün bilemiyorum kaç oldu. bence baktır varsa cıkar 15. günde
canım sen nasıl hamile kalmıştın...bizim uğurlu listemizde yoksun sanırım...kaç aylık hamilesin??biraz bilği verirmisin...
150. sıradayım
tabi 2-2,5 sene istedikte olmadı.
klomenle ilk ay oldu.
Darısı herkeşin başına.
Canım inşallah hamilesindir ama hatırladığım kadarıyla senin adetine epey var. Bir hafta falan galiba. Çatlatma iğnesi olmuşmuydun hatırlayamadım ama eğer olduysan onun etkisiyle çıkmıştır ikinci çizgi. Ben 3 hafta önce bi gebelik testi yapmıştım, silik ikinci çizgi çıktı. Hemen ertesi gün kan testi yaptırdım sonuç 1 çıktı. Hala adetim gelmedi, bi umut dün tekrar gidip kan testi yaptırdım ve yine negatif. Yani anlayacağın neye sevinecğiz, neye heyecanlanacağız ben pek idrak edemiyorum. Bence biraz daha bekle, hiç olmadı muhtemel adet tarihinde tekrarla testini.kızlar biş soracam ama umutlanmakta istemiyorum adetimin tarihinden tam emin olamadığım için sabah test aldım yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim ikinci çizgi silik olup hamile olduğunu öğrenen varmı:97:
Sevocuğum iğnenin etkisi en fazla 14 gün sürer diye biliyorum. Bu yüzden sen yarın test yaptırırsan kesin çıkar. Hadi inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğinee.ya kızlar bugün ignenin 15. günü pazarı bekliyeyim diyorum ama kafamda sürekli dönüp duruyor yarın kanda baktırsam geç döllenme olsada çıkarmı. ignenin vucuttan atılma süresi tam kaç gün bilen varmı.
merhabalar bende bu ay klomen ve duphaston kullandım duphaston biteli 5 gün hala gelen giden bişey yok bende ama adetim geçeli 2 gün oluyor en son adetim 8 şubattı çok ümitlenmek istemiyorum ama adet olucakmışım gibi bir his var içimde kasıklarıma ara ara ağrı giriyor çünkü
slm kızlar akşam kan testi yaptıracam, yarın yazarım sonucunu, lütfen benim için dua edin olurmu
merhabalar bende bu ay klomen ve duphaston kullandım duphaston biteli 5 gün hala gelen giden bişey yok bende ama adetim geçeli 2 gün oluyor en son adetim 8 şubattı çok ümitlenmek istemiyorum ama adet olucakmışım gibi bir his var içimde kasıklarıma ara ara ağrı giriyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?