- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
- 123
saol canım arkadaşım benim saol desteğin için yok canım ben çatlatma iğnesi vurulmadım doktor bey vermedi onada ayrıca sinir oldumya neyse.hakısın bitanem ben her ihtimale karşı cumartesiye kadar bekleyeceğim özele gideceğim cumarteside.ozamana kadarda gelirse allahım hayırlısını verir diyeceğim.hepimizin hakkında hayırlısı gülüm.
hayirlisi olsun cnm ama niye sansa birakmis doktorun ne guzel 3 tanede yumurtan varmis ama belki gec dollenemedir adet olmadiysan hala sansin vardirr.....
ah bir anlasam canım ah bir anlasam.inşaallah geç döllenmedir bitanem bilemiyorumki iğne vurmadığı için.hayırlısı bitanem.yok adetim gelmedi daha allah bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün gülüm içindede bizim.
kızlar bıseye acıklık getırebılırmısınız.
Mesela yumurta catladıgı gunmu hamıle kalınır yoksa yumurta catladıktan nekadar sonra hamıle kalınır.mesela drum bana 4 5 ve 6 sında ılıskı demıstı.6 sında bırlıkte olduk dıyelım ve ben yumurtam catladıysa ogunmu kalıyorum yoksa 3 4 gun sonrada kalma ıhtımal varmı.bırde kac gun sonra bellı olur acaba
amin cnm en kisa zmanda insallah 3 tane yumurtan varmis belki biri daha kucuk olupta daha gec catlamis ve gec dollenmis olabilir uzulme
merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum..bir sorum olacaktı. ben de şubatın 28inde klomen kullanmaya başladım. adetimin 3.günü... 3-4 gündür sağ kasığımda hareket ettiğimde ve dokunduğumda hissedilen ağrılar var. burada bazı arkadaşlardan klomen sebebiyle kist oluşabileceğini okudum. bu ağrı yumurtanın çatladığına mı çatlamadığına mı işaret ediyor sizce.. fikrinizi söylerseniz sevinirim..
yanlis bilgi vermek istemem ama benim bildigim catladigi gun ee yumurtanin 24 saat yasadigini farzetsek yani o 1 gunu iyi degerlendirmek gerekir ama bazen gec catlama olabiliyormus o yuzden catlama zmani ust uste 3,4 gun iliski olursa sanirim daha iyi olur ama kul yapisi degilki Allah takdir ettiyse ne zaman olursa olsun hamile kalirsin... benim dr. igneden 17 gun sonra idrar testi yapmami soyledi eger adet olmazsam ama bi kac gun erken yaparsanda cikar heraldeki sen igne olmadigina gore catlama zamnini anlamissan sayabilirsin o gunden itibaren bende bu konularda acemiyim ama insallah yardimci olabilmisimdir ve insallah hamilesindir arkadasim.....
inşaallah gülüm inşaallah valla 12 gün gittiğimde üçüde 18 mm di.sonradan değiştiyse bilemiyorum.birde ne zaman çatladıklarını bilemiyorum.ama ateşimi ölçüyorum 18 günden sonra iyice yükseldi.eğer o gün çatladılarsa ki 18 gün çok büyümüş oluyorlar çatladıklarındanda şüphe edeceğim inan.tam bir muallak.ozamanda 32 gün adet olmam lazım .bugün 18 günden hesaplarsam 9 gün oluyor çatlayalı.ozamanda erken yapmış olurom testi.bugün 27 gün cumartesi özele gideyimde kan testi yaptırayım diyorum.valla ne yazmışım gülüm yakında öğretmenliğin yanında muhasebeciliğede soyunacağım bu hesap yapma işi yüzünden.
günlük akıntımda pek bir anormallik yok aslında.. aslında bazen böyle sancı vururdu da yumurtlama günlerine geldiğini hiç düşünmemiştim geçen aylardaama bu ay daha farklı.. sadece sağda ve bi kaç gündür sürüyor.. ilaç işe yaramış mı demek oluyor acaba?
evet hesaplarin dogru eger catladigini anladiysan 9 gunde erken gebelik testi bile gostermez bencede kan testi yaptir en azindan kafan rahatlar...3 taneymis hem biri catlamazsa biri catlar yani insallah...senin ne guzel 3 tane olmus ben 1 taneye bel bagliyorum(((
cnm cok sagol ben 20 şubat hastalandım ve reglımın 5 gunu klomen kullandım 5 gun boyunca 3 tane. ayın 3 de yanı reglımın 13. gunu yumoşlarıma baktı bıkac tane var dedı bu arada karından baktıgı ıçın en buyuk olanı degerlendırdı 13.gun 18.5 tu 14.gun 21 olur dedı ve 14. 15. 16. gun ılışki sdedı.bız 15. gun ve 17 gun cok agrım oldu kesın bugun çatlıyor dedım ve bırlıkte olduk.bugun benım 24. gunum.sızde umıt varmıdır hanı dun kan testım negatıf çıkmıştı ya ondan.çünki benım gögusşerım hıç sızlamazdı sımdı uçkları acıyor karnımda tuaf bır agrı var cnm tuaf seyler cekıyor ve çok yogun akıntım var
ayyyyyyyyy gülüm benim yaaaaaaaa ağzından bal damlıyor inşaallah tutunmuştur oda.olsun bitanem zaten bu doktora kalsaymışım oda ilacı az iç 1 tane olsun diyo.diğer aya günde 2 tane klomeni günde 1e düşürecekmiş.öyle dedi.çoğul yumurta doktorlar tarafından istenmezmiş(nedense anlamadım gitti)hakkımızda hayırlısı birtanem.inşaallah bebişler tutunurda anneleri kavuşur.çok istiyoruz onları bekletmesinler inşaallah gülüm.
hasretimsinn teşekkür ederim cevapların için. bana doktorum klomeni kullan 21.günü gel dedi çoğu arkadaşa verilen çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi. üstelik de yumurta takibi için de çağırmadı. sonuçta 21.günü yumurta takibi yapmasının bir anlamı olmaz herhalde değil mi.. hormon testi yaparız dedi o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?