hımmm anladım cnm inş.iyi sonuçlar alırsın yarın.ben de 1hafta önce çatlatma iğnemi oldum ama benimde gögsümden süt geldi bugün gebelik belirtisi olabilir mi acaba bu kadar erken.doktoru aradım iğnenin yan etkisi olabilir dedi.senin bi bilgin var mı bu konuda
canım ben kan testini görmeden kesin emin olamıyorum ama yinede yazayım..
ben serophene kullanmıştım günde 4 tane, baya yüksek bi doz yani, iki tane yumurta vardı, çatlatma iğnesi olarakta ovitrelle yaptırdım göbekten, ayın 6 sında...
3-4 gündür göğüslerim berbattı, şişti ve aşırı hassas ( ben adet olacağım zamnada böyle olur, aedt olacağımı düşünmüştüm ben), kasıklarımda şiddetli ağrılar var, batma şeklinde... bide ilgisi var mı bilmiyorum ama çok üşüyorum, özellikle sırtıma kar yağıyo sanki.. öyle belirgin bi belirtim yok yani..
inşallah kan testimde güzel bi değer çıkar, dua edin bana arkadaşlar ne olurrr...
canım ben kan testini görmeden kesin emin olamıyorum ama yinede yazayım..
ben serophene kullanmıştım günde 4 tane, baya yüksek bi doz yani, iki tane yumurta vardı, çatlatma iğnesi olarakta ovitrelle yaptırdım göbekten, ayın 6 sında...
3-4 gündür göğüslerim berbattı, şişti ve aşırı hassas ( ben adet olacağım zamnada böyle olur, aedt olacağımı düşünmüştüm ben), kasıklarımda şiddetli ağrılar var, batma şeklinde... bide ilgisi var mı bilmiyorum ama çok üşüyorum, özellikle sırtıma kar yağıyo sanki.. öyle belirgin bi belirtim yok yani..
inşallah kan testimde güzel bi değer çıkar, dua edin bana arkadaşlar ne olurrr...
cnm göğüsten süt gelmesi prolaktin hormonuyla ilgili bence iğnenin yan etkisi olduğunu sanmıyorum
iyi akşamlar arkadaşlar..
galiba ben hamileyiiiiiiimmm... çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyim... geçen hafta testlerim pozitif çıkmıştı hatırlarsanız ama ben ilacın etkisi diye dikkate almamıştım... ama bu sabah bi daha idrar testi yaptım. ( adet günüm 3 gün geçti, iğneden sonrada 20. günüm) testim çoook belirgin çıktı, ama ben yinede kan testi verdim bugün, yarın belli olacak..
canım bi gonal f iğne kullanan biri olarak seni birazcık aydınlatayımkızlar selam ben klomen kullanacam diye düşünürken doktor bana iğne kullanmamı soyledi gonal f diye bi iğne bu iğneyi kullanan veya duyan var mı?neden ilaç vermedi bilmiyorum.HEPİMİZİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.gonalf ile ilgili bu yıla ait pek bi yorum bulamadım klupte.
evet ya bende şakaya vuruyorum artık napalımçatlatma iğnesi vurulduğun halde 10 bonus kistin olduysa eyvah eyvahbide çatlatma iğnesi olmasan kaç olcaktı acaba şakası bi tarafa Allah hepinizin gönlüne göre versin inş..zor süreçler bunlar hepimiz yaşadık çoğunuz hala yaşıyorsunuz..dua edip içinizi ferah tutun bu ay olmazsa bidahaki aya diye düşünün hep
gebelik için daha çok erken göğüslerden süt gelmesi benim ablam bile artık doğuracakselam kızlarr ben 1hafta önce çatlatma iğnemi oldum bugün göğsümde bi ıslaklık farkettim ve ucunu sıkınca beyaz süt gibi bişi gelio sizce bu neyin belirtisi hamilelik belirtsi olabilr mi ama daha çook erken bunun içi diimi.doktoru aradım prolaktin hormonuylamı alakalı acaba die degerlerin normalmiş dedi...çatlatma iğnesinin yan etkisi olabilir dedi böyle bişey yaşayan varı aranızda
iyi akşamlar arkadaşlar..
galiba ben hamileyiiiiiiimmm... çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyim... geçen hafta testlerim pozitif çıkmıştı hatırlarsanız ama ben ilacın etkisi diye dikkate almamıştım... ama bu sabah bi daha idrar testi yaptım. ( adet günüm 3 gün geçti, iğneden sonrada 20. günüm) testim çoook belirgin çıktı, ama ben yinede kan testi verdim bugün, yarın belli olacak..
3 günlük gebelik kan testinde gözükür canım.
allah gönlüne göre versin.
Günaydın Meleklerim Hayırlı cumalar diliyorum hepimize.Ya canlarım benim çok ciddi bi problemim var al tarafım yani vaj. inanılmaz bi kaşıntı peydah oldu geceleri kalkıorum yıkıyorum ama nasıl pudralıyorum felan ancak o şekilde rahat ediyorum düşünün uykudan uyanıyorum. Acaba diyorum tek dozluk iğne olmuşdum ya ben göbektek bide ilaç almışdım klomen 5 günlük acaba onların bi etkisi olabilirdi adetimede az kaldı gerçi napsam bilmiyorum öprim sizi canlarım benim
ben 7 aydır çatlatma iğnesiz klomen kullanıyorum kist olmadı ama bünyeye göre değişebilir..
ben de öyle dedim doktora ama senin prolaktin hormonun normalmiş 5ay önce 5ayda süt gelicek kadar artmaz dedi ama bilmiorum şaşkınım ben de neyse adet günüm 1nisan ozman belli olur ne olduğu
Canım benim çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için... Ama çok da deneyemedik gerçi ben grip oldum çok fenayım hala gripim gerçi de bide şu kaşıntı illet oldu işde neyse bişi sorucaktım ben sana 3 günlük gebelik testi nedir? Nasıl yapılır?
Ay kızlar ben naptım biliomusunuz iğne oldum ya bu ay dayanamadım biliyorum çok çok erken ama eczaneye gttim ve erken gebelik testi varmış fiyatıda 5 ytl ondan alcam ve adetimin 17 günü bu gün ay çok heycanlıyım umarım param boşuna gitmezveee hayırlı haberi yazarım inşallah burayaa
canım iğneden sonraki kaçıncı günün?eğer en az 10.gününse testin doğru sonuç verir..eğer 10 günü geçmediyse test yanıltır bu günlerde..ne kadar erken gebelik testi olursa olsun adete 4-5 gün kala doğru sonucu gösterir..senin adete kaç gün kaldı,iğneden sonra kaçıncı günün?
Canım benim iğneden sonraki onun cu günüm bu gün.Adetimede 8 gün var canım çıkar mı sonuç ne diosun test i yapmadım daha aldım evde ama yapmadım beklim mi biraz daha ne diyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?