cnm bilemiyorum tam olarak ama banada dr. 12. gunden 1 gun once yasak koymustu 12.gun vajinal ultrasondan bakicakti ondanmi bilemiyorum...acaba yumurtaliklar daha buyusun diyemi diycem ama ilgincc bilemiyorum cnm yaa
hiç bilmiyorum ki. bana da doktor ilaçtan 3 gün sonra demişti. sormak aklıma gelmedi doktora
ben de ümitlenmek istemiyorum. ama elimde değil merak öldürecek beniya bi hafta önce doktora gittiğimde <1 yazıyodu acilde de <2 yazıyodu bak ikiye katlanmış
biz varya bizz umitlenmeye yer ariyoruzzz:90: hayirlisi olsun cnm bende meraktayim senin gibi ama insallah hamilesindir tatlim bebegin seninledir insallah
amin canım hepimizin tez zamanda bebekleri gelir inşallah. eşim artık psikopat olduğumu düşünmeye başladıben de hep bişe istediğinde ben yapamam benim hamilelik şüphem var diyom dalga konusu oldu çocuk aramızda.. bi de gerçekten varsa neler olur Allah bilir
bende oyle cok yapiyorum esim diyoki vay basimiza bide gercektn hamile olursan simdiden basladin diyo
benimki de o kadar çok hamileyim numarasına kayıyon ki doğurmadan inanmicam hamile olduğuna diyoneyse arkadaşım uykum geldi ben kaçıyorum pazartesi bi gelişmem olursa doktordan sonra bildiririm ben de. iyi geceleeer görüşürüz
Herkese merhaba,işallah hepimizin çocuk dileği bir an önce ve - hayırlısıyla- gerçekleşir..Klomeni ilk defa kullanıyorum ve 1 hafta önce başladım ilaca ,5 gün kullandım.Yarın kontrole gideceğim,doktor bana ilişkiye girme falan demedi :44: Klomenden sonra çatlama iğnesi mi yapılacak bana?Bu konuda bilginiz varsa yanıtlarsanız çok sevinirim. Doktorum rahim filmini de çektireceğiz dedi,yarın belki de onun için çağırdı beniKorkuyoruuuuum
mrb amin cnm yumurtalarina bakicaktir cnm yeterince buyumusmu diye igneyide uygun gorurse doktorun verir merak etme hayirlisi olsun hakkinda insallah ilkayinda tutturursun
kan testi sonucum 730 arkadaşlar.. yani gebelik kesinleşti,4 nisanda keseyi görcez inşallah..,çoook mutluyum, hepimiz içinde bol bol dua ediyorum, tebrik eden arkadaşlar tekrar teşekkürler
Hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız işallahÇok mutlu oldum böyle güzel bir haber okuyunca
kan testi sonucum 730 arkadaşlar.. yani gebelik kesinleşti,4 nisanda keseyi görcez inşallah..,çoook mutluyum, hepimiz içinde bol bol dua ediyorum, tebrik eden arkadaşlar tekrar teşekkürler
HAYIRLI OLSUN.sağ salim al kucağına inşallah..
tebrikler cnmmm saglicakla kucagina almayi nasp etsin Allahim cok sevindim senin adina insallah bizede nasip eder Rabbim...
Canlarım hepinize iyi tatilleer. Allahım gönlünüzdeki muradı versin inşallah. Pazartasi günü geldiğimde bir sürü hamiş olsuun, listeyi günclllerken ellerim yorulsun inşallahh.
Haa arkadaşlar bu arada tekrar bi tavsiyem olacak. Lütfen ama lütfen erkenden test yaptırmayın.
SARIŞINW canım senin adetine nerden baksan 12 gün var niye test yaptın ki. Döllenme olduysa bile bence bu kanda bile çıkmaz henüz. Ki sen idrar testinde yapıyorsun. Bence en az 15 gün daha bakleyip ondan sonra test yapmalısın. Hakkında hayırlısı olsun. Hepinizi kocamaan öptüüm canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?