Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

nerelerdesiniz gözüm...yoksunuz.............
dr.dan geliyorum ...bi baktırayım dedim yumoşlar ne alemde diye.bugün 16.günüm ve ignemin 6.günü...2 tane yumoşum vardı..biri 2,4mm kist olmuş..diğeri catlamış ..ondan imiş idrar yaparken ki ağrılar ....
geçen ayda böyle olmuştu..biri kist biri catlamıştı ama tutmamıştı...bu seferde öyle olmaz inşallah...hoş yumurta catladı ama döllense bari...ne bilim ya offff.....moralim bozuldu...ne olacak bu kist şimdi...geçen aydaki gibi adetle sökülse gitse bari..........

Canım şimdiden neden bozuyorsun morelini, hamile kalmak için zaten tek yumurta yeterli bakarsın tutar, kiste gelince çok küçük adetle gider büyük bir olasıkla, sıkma canını, pozitif ol, sabırla bekle, bakarsın güzel haberler verirsin bize.

Sıkma canını pozitif ollll inşallahhhh hepimiz teker teker hamiş olacağız ben inanıyorum bende cumartesi gideceğim yumoşlara baktırmaya..

canım benim idrar testindede yarım yamalak bir sonuç çıktı ama kan kesin sonuçtur yani senin iğnenin kaçıncı günü sağlıkocağında kanda bakılıyor canım yarın sabah gidicem inşallah.....

canım bendede belirti yok 2 ay öncesinde ghögüslerim şişti adet oldum buay şişmedi bide ben çok üşüyorum geceleri hafif içim bulanıyor öyle kusma derecesinde bulantım yok bise kasıklarımda adet olacak gibi ağrılarım var .

benimde bidefa öyle oldu dr bana ilaç verdigi halde kulanmamıştım adetle birlikte gitti tabi bu büyüklügüne bağlı sanırım boş yere ilaac kullanmayayımdiye almamıştım bile

canım benim idrar testindede yarım yamalak bir sonuç çıktı ama kan kesin sonuçtur yani senin iğnenin kaçıncı günü sağlıkocağında kanda bakılıyor canım yarın sabah gidicem inşallah.....

Bugün iğnenin 14. günü adetimin 26. günü canım, benim gitmeme gerek kalmaz sağlıkocağına nasıl olsa çarşamba perşembe gelir benim ki.

Bugün iğnenin 14. günü adetimin 26. günü canım, benim gitmeme gerek kalmaz sağlıkocağına nasıl olsa çarşamba perşembe gelir benim ki.

benim 2 ay öncekinde 10.gün adet oldum normaliise 14 gün ama daha senin bugün 14 gün ve ümidi kesmişsin olsaydın şidiyi kadar olman lazımdı sende herhangi bir belirti yokmu canım.....benim iğneden sonra 16 günüm

slmmm ben geldım
arkadaslar no stres bence uzulmeyın belkıde suan hamıssınız hem kendınızı hemde bebıklerı uzuyor olabılırsınız.

bıde bısı merak ettım soylemlerınızden dolayı.sımdı klomen kullanan bırının hamıle degılse en cok nekadar reglısı gecıkır ılla klomen kullananlar hamıs degılse hastalanmalımıdır.yanı bır ay fılen gecıkemezmı

merhaba 21. günümde yaptırdığım hormon değerlerimi aldım fakat doktor yokmus gosteremedim.yorumlarsanız sevinirim. beta hcg 1.00 ca-125 4.07 estradiol 243 fsh 4.64 lh 18.8 pregesteron 8.48 prolaktin 13.0 serbest t3 4.73 serbest t4 0.914 tsh 1.57 fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen ben referans değerlere baktım bazıları yuksek bazıları düşük geldi bana...

kkızlar geçen yaz yaptırdıgım hormon testi iyi çıkmıştı benim herşey normak dedi doktorum.benim komşum klomenle hamile kaldı.banada kullanmamı zararsız oldugunu yan etkisinin olmadıgını sadece yumurtalıkların hızlı çalıştıgını söylüyo.sadeşimde kullanıyo klomen sperm sayısı yükselsin diye eşim varikosel ameliyatı olmuştu.sizce kullansam zararı olurmu.

canım hcg testini çok erken yaptırmışsın iğneden sonramı 21, gün yoksa adetin mi 21,günü canım

adetimin 21. günü doktor yapmış işte bu ay takibe gitmedim çatlatma iğnesi olmadım.geçen hafta yaptırmıstım yeni aldım bugun 27. günüm..

hormon testi adetin 3. günü yaptırmıstım estradiol düşük çıkmıştı 7 ay önce baska sorun yok demişlerdi bunu devlet hastanesinde yaptırdım ...daha doğrusu dr istedi..

merhaba kızlar lütfen umutlar kırılmasın.sizi çok iyi anlıyorum.ben iki kere bebeğimi kaybettim.ama hala umutla 3.bekliyorum rabbim yardım etsin bize.bu ay 2.kez klomen kullandım 2 tanede yumoşum olmuştu ve 15.günümde prengly oldum.bugün 22 günüm kasıklarımda zaman zaman ağrılı oluyor.ağrı bacaklarıma vuruyor ve gögüslerim çok ağrıyor?sizce ilaçın etkisimi??gerçi buaydan hiç umutlu değilim

geçen ay adette gittiyse bu ayda gider canım bak biri çatlamış ne güzel niye moralini bozuyorsun miniminide bi kistle hamiş kalmış çatlatma ignesi oldugunda yumoşlar kaç mm di .ben vurulurken pregnyl 2 tane 5000 vurulmuştum sen kaçlık kaç tane vuruldun? dr. birinin çatlamama sebebi için bi şey dedimi?. gülüm inşallah çatlayan döllenmiştir sen yinede çalışmalara devam et.

canım benim bildigim fsh ,lh,estadiol a reglinin 3. günü bakılıyor senin 21. gün 21. günde bakılan progestan yumurta çatlamışmı diye .beta hcg ise yumurta döllenip rahme yerleştikten sonra kanda artmaya başlıyor regline 2,3 gün kala çıkar gebelik varsa 21. gün çok erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…