hergün yapın her günnnn
böylece kaçırma ihtimaliniz kalmaz
her gün ilişki olması sperm kalitesini asla düşürmez
sadece sayısını düşürür
bizimde sayıya değil yumoşlarımızı döllicek kaliteli spermlere ihtiyacımız var öyle değil mi :)
aralıksız 5 gün çalışın derim ben
zaten çatlatma iğnesini vurulduktan sonra 24-36 saat arasında çatlıyor yumoş ona göre hesap et işte...
koca akşamdır kimse gelmedi...nirdesiniz gurbanlar...fatmagülün sucun ne ? ye bakıyonuz zaarrrr
koca akşamdır kimse gelmedi...nirdesiniz gurbanlar...fatmagülün sucun ne ? ye bakıyonuz zaarrrr
cimcimem nasılsın canım....naptın senin kırmızılar geldimi bugün günündü???
Canım ya şaşarmı benim günüm aslında biraz geç bile geldi sabah gelmesi gerekiyordu, akşam saatlerinde geldi, kızımın gösterisi vardı, bir koşturma bir telaş heyecan derken birden gelmeye başladı.
Arkadaşlar ben adet oldum Aslında alıştırmıştım kendimi bekliyordum ve fazla bir yıkım olmadı, erkenden gebelik testi yapmanında faydası var, enazından psikolojik olarak kendini hazırlıyorsun.
canım üzülme üzülmek bişeye çare olmuyor inanki bundan sonraki günlere bkalım inşallah canım bende kararsız kaldım dr gitsemmi gitmesemmi diye valla bilmiyorum.........
canımsın ya...evet üzücü ...üzülüyoruz bir kaçc gün perişean oluyoruz..ama sonra toparlanıyoruz...tekrar ayağa kalkıyoruz...sende öyle yap canım...tekrar yeni umutlarla başla canım...neler yapmayı düşünüyorsun anlatmak la başla mesela...
Umutlu ekle beni canım mayıs listemize 26 mayıs (kızımın doğum günü belki uğu getirir). Yeni bir ay yeni umutlar, hadi bakalım hayırlısı, randevu aldım yarın 13:15, kadında bana diyorki, hadi artık gebelik kontrolü de diyor, hayır yine yumurta takibi yine tutturamadım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?