hayırlı olsun cnm Allah kucağınada almayı nasip etsin bizlerede bol bol dua et ben az önce test yaptım 1hafta var gerçi adet tarihime ama malesef sonuc negetik puffffffffff
sonunda geliyor meleğim 1 ,5 sene bekledim adet tarihime 1 gün kala çift çizgiyi gördüm beta hcg yaptırdım 33 küsür cuma tekrarlanıcak allah herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder rabbim inşallah
CANIM TEBRIK EDERIM .DARISI BIZLERIN BASINA INSALLAH
merhaba canım benım beklenmeyen tarihte 6 hazirandı senden 1 gün sonra sen öyle yazınca yakında eczane vardı gittim bende bi test aldım yaptım ama sonuç negatif hemde koskocaman cok net bı tek çizgi sinir bozucu sey işte. neyse saglık olsun beklemektense belkı sevinirim diye düşündüm ama olmadı herseyin hayırlısı olsun.
cnm ya bende beklemekten sıkıldım cünki ilk tefa ilaç kulandım ya insan medet umuyo işte dr herşeh cok iyi istediğimiz bütün bulgular var demişti.bende umutlanmakla umutlanmamak arasında gittim geldim işte yine olmıyacağını bile bile ama rahatladım yaaa neyse bir an önce adet olalımda gidelim 2.aşamada nelr yapacak dr biraz daha umutlanalım
canım sen diyosunya 2, cizgi silik cıkıyo o görüntü nasıl. tam çizgi ama rengi mi çok belli değil yoksa bişeyin üzerıne su dökülürde dalgalı gibi görüntü alır ya öyle mi
sağol cnm ya ama biz hamile kalamayız gibi geliyo bana sanki ömrümün sonuna kadar hiç yaşamıycm bu duyguyu offf bunalıyrum galiba :2::2::2::2::2:yok yok benim kendime nede dr nede bişeye inancım yok olmıycak kendimi inandırıp salak gibi hissediyorum cnm umarım sen hamile kalırsın oturup sürekli acabamı diyorum yok idrarım yağlanmış yok kasığım ağrıdı ay beyz akıntı geldi hani bebiş bu belirtiler ne iş. kusura bakma cnm ya üzüldüm galiba birazDaha çok erken kızlar hemen umutsuzluğa kapılmayın, idrarda hemen çıkmaz, size bir şey diyeyim mi ??? beta hcg yaptırdım adetimin 25. günü, dr. konuştum sonuç negatif, röntgen çektirebilirmiyim dedim? Bana yaptırdığım için kızdı, bu seni yanıltır dedi, evet elinde ki sonuca göre negatif ama ya geç döllenen bir bebekse dedi, bu durum da kanda bile; döllendikten 7-12 gün sonra çıkarmış, o yüzden röntgen çekilmeme izin vermedi. Bende tabi hiç umut yok,ama yinede dr. dinledim röntgen çektirmedi, dünden beri yumurtalıklarıma şiddetli şiddetli ağrılar girip çıkıyor, yarın gelir kırmızılar.
canım ılk cızgı hemen cıkıyorya normalde 2 cızgıı nın rengıde 1 cıye yakın renk benı dusunduren sadece testı yaptıgımda 2 cızgının 5 dk ıcınde hemen cıkmayıpdayarımsaat 45 dk sonra bekirginlesmesi 2 kez yaptım ıkısındede aynı sey oldu .2 cızgı belirginlesmesının gec olmasıı .normalde negatıf olsada testi yaptıkdan bır sure sonra 2 cızgıde cıkarmı
Daha çok erken kızlar hemen umutsuzluğa kapılmayın, idrarda hemen çıkmaz, size bir şey diyeyim mi ??? beta hcg yaptırdım adetimin 25. günü, dr. konuştum sonuç negatif, röntgen çektirebilirmiyim dedim? Bana yaptırdığım için kızdı, bu seni yanıltır dedi, evet elinde ki sonuca göre negatif ama ya geç döllenen bir bebekse dedi, bu durum da kanda bile; döllendikten 7-12 gün sonra çıkarmış, o yüzden röntgen çekilmeme izin vermedi. Bende tabi hiç umut yok,ama yinede dr. dinledim röntgen çektirmedi, dünden beri yumurtalıklarıma şiddetli şiddetli ağrılar girip çıkıyor, yarın gelir kırmızılar.
sonunda geliyor meleğim 1 ,5 sene bekledim adet tarihime 1 gün kala çift çizgiyi gördüm beta hcg yaptırdım 33 küsür cuma tekrarlanıcak allah herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder rabbim inşallah[/QUOTEG
Gözün aydın canım sanki ben seni ilk defa görüyorum bu sitede hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başınaa inşallaahhhhhh..
zaten testlerde 10 dk bekleyin diyo cnm sen git şu kan testi varya onu yaptır ne duruyosun ya yaptır hadi bari bizede teselli olsun :2:
canım ılk cızgı hemen cıkıyorya normalde 2 cızgıı nın rengıde 1 cıye yakın renk benı dusunduren sadece testı yaptıgımda 2 cızgının 5 dk ıcınde hemen cıkmayıpdayarımsaat 45 dk sonra bekirginlesmesi 2 kez yaptım ıkısındede aynı sey oldu .2 cızgı belirginlesmesının gec olmasıı .normalde negatıf olsada testi yaptıkdan bır sure sonra 2 cızgıde cıkarmı
daha çok erken kızlar hemen umutsuzluğa kapılmayın, idrarda hemen çıkmaz, size bir şey diyeyim mi ??? Beta hcg yaptırdım adetimin 25. Günü, dr. Konuştum sonuç negatif, röntgen çektirebilirmiyim dedim? Bana yaptırdığım için kızdı, bu seni yanıltır dedi, evet elinde ki sonuca göre negatif ama ya geç döllenen bir bebekse dedi, bu durum da kanda bile; döllendikten 7-12 gün sonra çıkarmış, o yüzden röntgen çekilmeme izin vermedi. Bende tabi hiç umut yok,ama yinede dr. Dinledim röntgen çektirmedi, dünden beri yumurtalıklarıma şiddetli şiddetli ağrılar girip çıkıyor, yarın gelir kırmızılar.
canım benım ılk tüp bebek denemem cumartesı gunu normalde kan tahlılı yaptırcam tam 14 gun oluyor .
Benım kafama takılan kendı yaptığım testın ılk 10 dk da 2 cızgının cıkmamasıı 10 dk dan snra yanı 1 saate yakın sure gecdıkten sonra cıkması acaba testmı yanıltıyor .cumartesı bellı olacak kandan canım .sende uzme kendını canım allahherseyın hayırısını versın
anladım canım bende az bi umutlandımda sankı su dökülürde dagılır öyle bi görüntü oldu 1. çizgi yanında sonra oda kayboldu. ama bence sen hamilesin negatif oldugunda bıle su an bende silikte olsa hiç bişey cıkmadı sadece net bi tek çizgi mevcur o kadar. insallah hamilesindir ya allah emeklerinizi boşa çıkarmaz insallah
anladım cnm test bozuk olmaz bende bakıyorum 45 dk bir ama benimkinde cıkmıyo mesela bence bebiş gelyo haberin ola
inşallah yaşamazsın bu ara kanamayıda beklenen kanamayıda cnm güzel güzel habrler alırsın kaç senedir olmuyo bebiş seninaynen canım bende ilk kez ilaç kullandım bi ümit acaba ilk ay olur mu diye düşünmeden edemedim ama olmadı. saglık olsun. ama benım bı ara kanamam vardı yumurtlama problemınden dolayı her 15 güne bi kanama yasıyodum öncelıkle bunu ortadan kaldırdıkmı sorun yok diyordu doktorum çok şükür ki bugün adetimin 22. günü ve bı kanama yasamadım insallah bir dahada hiç yasamam. ama benım doktorum 3-4 ay aynı tedavıye devam edecegiz demişti farklı bişey olacagını sanmıyorumda bu kez çatlatma iğnesi konusunda ısrarcı olacam
İNŞALLAH CANIMM .KIMSENIN EMEGI BOSA CIKMASIN HERKES ANNELIK DUYGUSUNU TATSIN BEBEKLERINI KUCAGINA ALIP DOYASIYA KOKLASINN INSALLAHH .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?