inşallah yaşamazsın bu ara kanamayıda beklenen kanamayıda cnm güzel güzel habrler alırsın kaç senedir olmuyo bebiş senin
insallah canım insallah hiçbirimiz yasamayız o istenmeyen kanamaları. ben 15-16 aylık arası evliyim korunmadık ama bu zamana kadar olmadı işte bi sorun yoktu son 3 aydır ara kanama sorunu yasıyorum işte. senın ne zamandır olmuyo
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, ama ben tamamen sildim kafamdan pozitifi, test yaptığım günden beri spor yapıyorum, aldığım 1 kilo için light ürünler tüketiyorum, yani bu ay hiç bir umudum yok sadece kırmızıları bekliyorum ama yumurtalara öyle bir ağrı giriyor ki, yumurtlama dönemimde böyle ağrım olmadı, sanki iğne batırıyorlar, galiba çok ağrılı bir adet dönemi geçireceğim.kimbilir canım bakarsın kırmızıları gormez kızına dogum gunu hedıyenı verırsın dua edıyorum senın ıcın umarım gormezsın kırmızıyı
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, ama ben tamamen sildim kafamdan pozitifi, test yaptığım günden beri spor yapıyorum, aldığım 1 kilo için light ürünler tüketiyorum, yani bu ay hiç bir umudum yok sadece kırmızıları bekliyorum ama yumurtalara öyle bir ağrı giriyor ki, yumurtlama dönemimde böyle ağrım olmadı, sanki iğne batırıyorlar, galiba çok ağrılı bir adet dönemi geçireceğim.
benim ikinci evliliğim cnm ilk evliliğimde 1 sene olmadı ama dr gitmedim hiç buevliğim senin gibi 16 aylık evliyim ama olmadı il defa tedaviye başladım bu ay prolaktin yüksekliğin var dedi dr ama düştü sürekli ilaçta kullanıyorum zaten bu süreçte eşimi cok seiyorum ve onunda 2.evliliği onunda cocuğu yok ve cok istiyor bana her dr gittiğimde hani bebeği aldınmı diye soruyo morelim bozuluyo bu seferde üzülünce sen bu işi cok kafana takıyosun he kızıyorum bak diyo böle işte cnm rabbime sığınıyorum ne diyim o ol derse olucak hepimizin benim hikayem böle hiç hamile kalamadım ve o duyguyu yaşamayı hepiniz gibi bende istiyorum :26:
canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, ama ben tamamen sildim kafamdan pozitifi, test yaptığım günden beri spor yapıyorum, aldığım 1 kilo için light ürünler tüketiyorum, yani bu ay hiç bir umudum yok sadece kırmızıları bekliyorum ama yumurtalara öyle bir ağrı giriyor ki, yumurtlama dönemimde böyle ağrım olmadı, sanki iğne batırıyorlar, galiba çok ağrılı bir adet dönemi geçireceğim.
sanırım ialçtan cnm ben bir hafta yatmıştım
Ay nasılda acıktım bir bilsen, gelirim bak fazla yap :)cimcime bak ben şimdi sinirden menemen yiycem yapıp sende gel bırak sporu
PEKI yumurtlama oldu mu sende bu belırtıler uzerıne
kızlar merhaba
ben 18 mayıs ta çatlatma ıgnesı oldum. 12 saat sonrası ılıskı vermıstı doktor. ve bı 12 saat sonra yıne yaptık tabi.çünkü eşim şehir dışına cıkıcaktı o yüzden zamanı bos gecırmemek gerekırdı.neyse bugunlerde ise bel agrım ve kasıklarımda sankı adet olcakmıs gıbı agrı gırıyo ara ara.
sizce bi sebebi var mı?
hamılelık testler ıcın erkenm acab..5-6 hazıran gıbı adet olmam gerekıyor...
Günaydın Canlarım;
Heppimiz için hayırlı, mutlu bir gün olmasını dileyerek başlamak istiyorum bugüne,
Kızlar benim çok ağrım var 2 gündür, sanki karnımın içinde iğneler dolaşıyor, içimden bir şey kopuyor sanki, rahmi basınçlayan bir şey, hani böyle pat diye düşse rahatlayacam sanki, öyle bir basınç yapıyor aşağıya, bugün adet olmam lazım olamıyorum, kist olmuş olabilirmi, kist olunca böyle ağrı olurmu, yaşayan varsa yazın lütfen kızlar.
günaydın kızlar
her gün yeni bir hamiş var harikasız kızlar Allah büyük umarım bekleyenlerin tez zamanda göbüşlerini doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?