Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bana sakın cahil cesareti demeyin kızlar:).farkında ola ola bile bile yapıcam bunu bu ay.taktımmı bişeye yaparım sonu kistte olsa deniycem birşey olmaz inşallah:)

hmm o zaman hakkında hayırlısı cnm Allah gönlünüze göre versin Allah pişman etmesin dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo ama rica etsem bana durumunu sonucu haber veririmisniz.

cnm sen bılırsın ama bızden uyarması.daha ne dıyelım.bence cok tehlıkelı bır ıs yapıyorsun ama hayırlısı olsun.

teşekkür ederim nazlikim sen de iki gündür bu konudan böö geçircen tahammülün için merci:)bu son açışım konuyu kapadım bile:)

hmm o zaman hakkında hayırlısı cnm Allah gönlünüze göre versin Allah pişman etmesin dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo ama rica etsem bana durumunu sonucu haber veririmisniz.

ah tatlım hamiş arkadaşım vermez miyim sen buraya gel burdan ben haber veririm iki yıldır takip ediyorum kk yı artık kafayı yicem üye oldum yazayım dedim artık inşallah hayırlı haberler veririm size

ah tatlım hamiş arkadaşım vermez miyim sen buraya gel burdan ben haber veririm iki yıldır takip ediyorum kk yı artık kafayı yicem üye oldum yazayım dedim artık inşallah hayırlı haberler veririm size

aminnn inşallah cnm inşallah hayırlı haberlerinizi alırız :Saruboceq::Saruboceq:

sekiz gün sonra kesin giderim bu sefer gitmessem çatlarım bakmam lazım ne kadar büyümüş yumuklar ozaman yazarım:)

nazliki cnm sen meleğini ne zamandır bekliyorsun ?
bi problem yada tedavidemisin?
yaşın kaç çok soru sordum galibaa:kedi:

kızlar siz topik açıcaktınız noldu ?
banada haber verin olurmu kaydirigubbakcemile3

tam sende bu konunun üstüne gelmiştin dimi canım ya:)ben düşünüyorum sizde düşünün bi konu daha açsın buranın eski üyeleri ek konu olarak daha iyi zaman geçer kızlar

valla acmadık daha demı muge:))) ben bılmıyorum zaten acmayı.bırde ne dıye accaz?
mugecım böö gecırmedım ne demek.burda her turlu dertlesmek ıcın gırıyorum ben bu topıge.konu ne olursa olsun konusuruz uzun uzun dertlesırız.

sekiz gün sonra kesin giderim bu sefer gitmessem çatlarım bakmam lazım ne kadar büyümüş yumuklar ozaman yazarım:)

8 günü bende sabırsızlıkla bekliycem :roflol:
cesaretine ayrıca hatran kaldım arkadaşım :nazar:
inşallah kocaman kocaman yumurtaların olur inşallah ikiz doğurursun :Saruboceq::1:

mesela ben bebeklerin anne karnında afedersiniz dışkılarını nasıl yapıyorlar falan çok merak ediyorum komik mi bilmiyorum ama:)

valla acmadık daha demı muge:))) ben bılmıyorum zaten acmayı.bırde ne dıye accaz?
mugecım böö gecırmedım ne demek.burda her turlu dertlesmek ıcın gırıyorum ben bu topıge.konu ne olursa olsun konusuruz uzun uzun dertlesırız.

evet kaynanam seviyomuş tam üstüne gelmiştim :roflol::roflol:

mesela ben bebeklerin anne karnında afedersiniz dışkılarını nasıl yapıyorlar falan çok merak ediyorum komik mi bilmiyorum ama:)

bende :kedi:
ama mantıken düşününce doğuma yakın belli bi süreden sonra yapmaya başlıyo galiba yksa 9 ay karnımın içini düşünsene:roflol:
hem o bebenin kokusu aylarca geçer mi ki:roflol::roflol:

nazliki cnm sen meleğini ne zamandır bekliyorsun ?
bi problem yada tedavidemisin?
yaşın kaç çok soru sordum galibaa:kedi:

yok cnm olurmu hıc.
ben 28 yasındayım cnm.pcoluyum bende malesef.ocak ayında bebısımı kaybettım.kalbı durdu karnımda.8 haftamız dolmustu ama kısmet olmadı ıste.nasıp deılmıs.yumurtlama tembellıgı var bende de.catlama sorunuda var malesef.o yuzden basladım klomene.ocakta kurtaj olduktan sonra bır kac ay korundum.sonra korunmadım ozmndır beklıyorum.6 ay oldu herhalde.bu gıdısle daha cok beklıcem sanırım:((

nazlicim nasıl anlamadım ne diye açacaz hani konuya ne gerek var demek istedin ne hakkkında açıcaz mı anlamadım?

bende :kedi:
ama mantıken düşününce doğuma yakın belli bi süreden sonra yapmaya başlıyo galiba yksa 9 ay karnımın içini düşünsene:roflol:
hem o bebenin kokusu aylarca geçer mi ki:roflol::roflol:

canım tabiki annenin kiyle birlikte gidiyodur kesinlikle.sen hiç bilgi sahibi olmadın mı bu konuda?

yok cnm olurmu hıc.
ben 28 yasındayım cnm.pcoluyum bende malesef.ocak ayında bebısımı kaybettım.kalbı durdu karnımda.8 haftamız dolmustu ama kısmet olmadı ıste.nasıp deılmıs.yumurtlama tembellıgı var bende de.catlama sorunuda var malesef.o yuzden basladım klomene.ocakta kurtaj olduktan sonra bır kac ay korundum.sonra korunmadım ozmndır beklıyorum.6 ay oldu herhalde.bu gıdısle daha cok beklıcem sanırım:((

anladım cnm ama asla umutsuz olma sonuçta bak daha önce hamile kalabilmişsin demekki gene kalabilirsin ayrıca kk da bi çok pcolu arkadaşımızın hamile kaldığını gördük klomen ve çatlatma iğnesi cnm çözümü bile basit asla olumsuz düşünme .cnm kaybın içinde çok üzüldüm rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatla unuttırur inşallah o kötü günleri ..:Saruboceq:

canım tabiki annenin kiyle birlikte gidiyodur kesinlikle.sen hiç bilgi sahibi olmadın mı bu konuda?

az önceye kadar hamilelik boyunca hiç aklıma gelmemişti ki .
çünki daha ciddi şeyler düşünüyoun endişe ediyosun cnm önce kese görünücekmi daha sonra kalp atışını duyucakmıyız daha sonra ikili test ayrıntılı falan derken aylar geçiyo ama kaybetme korkusu asla geçmiyo aksine zaman geçtikçe daha da büyüyo çünki varlığına o kadar çok alışıyosun ki senağlama

Back
X