Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

cnmmm benım valla ozledım senı
aynen öle gostermedı bzımkı bakalım haftaya cuma randevumuz inşşş gosterır
bugun chıcoonun deposunun satıs gunudu gıttık esımle cıtcıtlı body lerını aldık valla baya da almısz eve gelınce farkettık :))))
bıde cınsıyetı bellı olsa hayırlısıyla
Allahım saglıgıyla dunyaya gelmesını nasıp etsın cok korkuyorum kotu bsy olur dıe
demek bzım cimcime yaramaz cıktı kaydirigubbakcemile3eeee kızlar cadı olur annesi bılıosun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nezman beslıosun ıse annenlermı bakıck mınnoşlara...

Bende çok özledim canım,çocuklar harici hiçbirşeye vakit ayıramıyorum yanımda bana yardım eden birileri olsa bile.şu an kucağımda Rüzgar ile yazıyorum,gaz sancısı tuttu beyfendinin.
İnşallah bu sefer cinsiyeti belli olur canım,çok merak ediyorsunuzdur.İstersen 50 tane body al canım yine de yetmez emin ol.Günde kaç kere üstlerini değiştiriyorum,ya kusuyor ya işiyorlar:)))Bende bebekler için alışveriş yaptığımda hep üzerinde görmeyi hayal ederdim.Allah bana gösterdi o günleri,sende sağlıkla görürsün inşallah.Kucağına alana kadar endişelerin devam edecek,sadece dua et ve olumlu düşünmeye çalış.Herşey yolunda gidiyor çok şükür neden kötü birşey olsunki.
25 Kasım'da ücretli iznim bitiyor,sonra 1-2 ay ücretsiz izin alırım sanırım.Bakıcı tutmak istiyorum,annemlerde gelir gider gözkulak olurlar çocuklara.Tek çocuk olsa sabahtan anneme yada kayınvalideme bırakır akşam alırdık.Ama böyle olunca hem hergün onları taşımak zor hemde tek kişi bakamaz çok zor olur.Bakıcı tutmazsak annem ve kayınvalidemin haftaiçi bizde kalması gerekir,bunu istemiyorum,özel hayat diye bişey kalmaz bizde.Bilmiyorum gönlümüze göre birini bulabilecekmiyiz.işe başlamam birazda bu duruma bağlı.

kızlar selaaaammm
bugün doktora gittim. sağda bi yumurta 12 mm. ama daha bugün 9. gün. çarşamba bi daha bakacak
yumurtam kıvamındaysa:) çatlatacak sanırım.

akıllı büyümesini bekliyorum dedi ne demek istedi anlamadım ben de sormadım:))))

sizce küçük mü yaaaaa veya büyür müüüüü

kuzu bebiş göstermedi mi daha yaaa???
bence bu kuzucuk..gösterip göstermesinden değil de nazından. çok nazlı annesi baksana..
hayırlısı olur inş.

merakla bekliyorum senin kuzucuk mu tosuncuk mu haberini....

kızlar selaaaammm
bugün doktora gittim. sağda bi yumurta 12 mm. ama daha bugün 9. gün. çarşamba bi daha bakacak

akıllı büyümesini bekliyorum dedi ne demek istedi anlamadım ben de sormadım:))))

slm tatlım benima.s.
bende 13.günümdü kontrole gittigimde 15 mm likti yumurtamın biride daha küçük demişti....
hadi inşallah güzel şekilde büyür ve catlar hayırlısıyla hep beraber hamile oluruzzzolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar selaaaammm

Bence normal cnm zaten çarşambaya kadar büyür.a.s

kızlar selaaaammm

slm cnm nasılsın? merak etme buyur yumosun.benım 15.gunumde daha 13 mm idi bir digeri 10.ıgne verdı 3 tane oldum onları bırazdan gıdıcem doktora bakalım ne kadar buyumus.ama gecen ayda benım 20.gunde buyuduler.senın kesın buyur daha 9.gun.bayada ıyı buyumus bence.hayırlısı olsun tatlım.

bende aranıza yeni katıldım.1 yıl önce klomenle 2. denememle hamile kaldım.2 aylıkken kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım.daha sonra kist oluştu.1 kerede biyokimyasal gebelik yaşadım.klomen kullanmam birdaha diyordum ama baktım normal yolla olacağı yok tekrar başladım.şimdi 2. denemem.ama çok ümitsizim.

bende aranıza yeni katıldım.1 yıl önce klomenle 2. denememle hamile kaldım.2 aylıkken kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım.daha sonra kist oluştu.1 kerede biyokimyasal gebelik yaşadım.klomen kullanmam birdaha diyordum ama baktım normal yolla olacağı yok tekrar başladım.şimdi 2. denemem.ama çok ümitsizim.

bebeğini kaybetmenin klomenle bir bağlantısı olabilir mi?Bu konuda ben de çok endişelyim.Sonuçta kimyasal bebek gelişiminde etkisi olur mu?

Bir de biyokimyasal olarak nasıl hamile kaldın?

kızlar bugun tahlil yaptırdım ama daha adetime 4 gün var çatlatma ignemi yaptıralı 15 gün oldu çıkar diye yaptım sonuç 0.73 çıktı yani gebe degilim ama hemşire dediki hamile kalmaya çok yakın bir sonuç adet olmazsan eger pazartesi gel tekrar tahlil yaptır dedi ... yorumlarınızı beklirum kızlar umutlanayımmı yoksa olurmu böyle napıcam ben yaaaaaaaa

kızlar bugun tahlil yaptırdım ama daha adetime 4 gün var çatlatma ignemi yaptıralı 15 gün oldu çıkar diye yaptım sonuç 0.73 çıktı yani gebe degilim ama hemşire dediki hamile kalmaya çok yakın bir sonuç adet olmazsan eger pazartesi gel tekrar tahlil yaptır dedi ... yorumlarınızı beklirum kızlar umutlanayımmı yoksa olurmu böyle napıcam ben yaaaaaaaa

selam ecrin aynı gün iğne yaptırmıştık ben dün gece regl oldum. başa aldık anlaşılan yarın dr.a gidicem.. inşallah senin vardır bebişin

canım eni umutlandırmak istemem ama olmasa 0.1 cıkıyor genelde seninki yeni döllenmişe ondan düşük cıkabilir yani olabilirsin fakat yinede kendini kaptırma derim

hayırlı olsun canım, sağlıklı bir hamilelik sonrası sağlıklı bir bebişe sahip olursun inş.. darısı bütün isteyenlerin başına...
canım sende ki sorun tam olarak neydi, ne zamandır ilaç kulanıorsun, nasıl bi tedavi uygulandı. bizleri de bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.. çok güzel bir haber heycanın ve mutluluğun yazından bile anlaşılıyor..

selam ecrin aynı gün iğne yaptırmıştık ben dün gece regl oldum. başa aldık anlaşılan yarın dr.a gidicem.. inşallah senin vardır bebişin

canım hakımızda hayırlısı bakalım umutlanmak istemiyorum ama önceden yaptırdıgımda hep 000 çıkardı bakalım hepimize nasip etsin rabbimm

canım eni umutlandırmak istemem ama olmasa 0.1 cıkıyor genelde seninki yeni döllenmişe ondan düşük cıkabilir yani olabilirsin fakat yinede kendini kaptırma derim

canım önceden test yaptırdıgımda hep 000 çıkardı şimdi böyle olması nebiliyim umutlanmakla umutlanmamak arasında kaldım 1 hafta daha bekleyecem inşallah hamileyimdirrrrrrrrr:Saruboceq:

hayırlı geceler kızlar kimse yokmu acaba???
yaa benim kasıklarım yırtılıcak gibi agrıyo dayanamıyorum doktorumu arayıp sölim dedim ama gec oldu artık size bi danısayım dedim acaba yumurtam mı catlıyooo bugün 18.günüm dr da zaten pazardan sonra catlar demişti varmı bi fikri olan inanın hiç böle olmamıştım.....:gitme:

Son düzenleme:
hayırlı geceler kızlar kimse yokmu acaba???
yaa benim kasıklarım yırtılıcak gibi agrıyo dayanamıyorum doktorumu arayıp sölim dedim ama gec oldu artık size bi danısayım dedim acaba yumurtam mı catlıyooo bugün 18.günüm dr da zaten pazardan sonra catlar demişti varmı bi fikri olan inanın hiç böle olmamıştım.....:gitme:

ıyı aksamlar canım bende yenı asılama yaptırdım klomen kullandım ve catlatma ıgnesıyle benımde bu sefer cok agrım olduu sırtıma belıme vuruyoduu artıkk drma sordumm yumurtalaarı ıgneler uyardıgı agrı oluyoo demıstı...

Back
X