Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım iğneden sonra 12 -13 gün geçtiyse iğnenin etkisi değildir bebeğin haberidir merak etme inş. değerin yükselir sende hamişsindir hadi bakalım sendende güzel haberler duyalım

Bu ay 2 iğne oldum biri 29 ekim diğeri 1 kasım yani 9-12 gün geçmiş oluyor...Saat 14.00 te sonucu alıcam tekrar.İnşaallaahhh diğer arkadaşlarıma da umut olurum....

kuzummmmm:5:
yaaaa çok karışık bi durumdayım
reglimin 33 günü bugün kan testi yaptırdım 45.19 çıktı
ama sevinemiorum çünkü geçenki gebeliğimde de böle düşüktü değerim
ve sonucunu biliosun
çk duaya ihtiyacım var
ilki canımı çok yakmamıştı ama bu çok acıttı beni
ayyy zehra cokk sevındımmm mutlulugumu tarıf edemem
Herkese merhaba kızlar hepinizi çok özledim biz 52 günlük olduk kerem bebekle aramız çok iyi en kısa zamanda aranıza tekrar döneceğim hepinizi çok seviyorum 15 aralığa kadar kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
nbrr dunurrr damadım kocaman olmussss op benım ıcın
kızlar ben çıkıyorum umutlum öptüm seni gelirim sonra zehradan güzel haberler duyarız inş. kuzum la karşılaşamadık bugün byy

nbr emınecımmmm

kızlar bız buyuduk 3 ayımız bıttı dun elmasuyuna basladık artık kızım elma suyu ıcıyorrr :)))))))

yani değer yüksek mi?? umutlanmak istiyorum gerçekten.. cevap için teşk ederim umarım allah herkesin gönlüne göre verir.. :67:
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, insan böyle drumlarda kendisine resmen umut yaratmak için neler düşüünür biliriim. Dediğim gibi inşallah hamilelik vardır ve kavuşursun bebeğine. Benim hiç 5 çıkmadı değerim. Hem daha adetine de varmş. Umutluyum yani sendeen, hadi 4-5 gün snra tekrar yaptır testni ve bize güzel haberini ver.
slm arkadaşlar.şimdi doktordan geldim.bugün 13.günüm 2 yumurtam varmış biri 16mm diğeri 17mm ve çatlatma iğnesi vuruldum.sizce erken mi vuruldu?sizin kaç mm iken iğne oldunuz?kafam karışık lütfen cvp verin
Tedavin hayırlıolsun arkadaşım. Benim doktorum 18 mm olmdan iğne vurmuyordu ama seninkinin de vardır bir bildiği. İnşallahh iki yumurtan iki bebeğe dönüşürrr. :1:

nbrr dunurrr damadım kocaman olmussss op benım ıcın

nbr emınecımmmm

kızlar bız buyuduk 3 ayımız bıttı dun elmasuyuna basladık artık kızım elma suyu ıcıyorrr :)))))))

Maşallaahhh Revna kızımızaa. Allahım nazarlardn saklasın topacımıı :nazar:

Kızlar bu ay da hüsran oldu benim için ...

HCG değerim 17.6 dan 7.5 e düşmüş...Yani sonuç negatif oldu demekki iğne yükseltmiş değerimi...

Bir daha hiç test yapmıcam ...Ne idrar ne kan testi..:43::43::43:

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, insan böyle drumlarda kendisine resmen umut yaratmak için neler düşüünür biliriim. Dediğim gibi inşallah hamilelik vardır ve kavuşursun bebeğine. Benim hiç 5 çıkmadı değerim. Hem daha adetine de varmş. Umutluyum yani sendeen, hadi 4-5 gün snra tekrar yaptır testni ve bize güzel haberini ver.

çok sağol arkadaşım.. umarım iyi dileklerin gerçek olur.. her ay bir diğer ay'ı beklemenin insanı nasıl üzdüğünü 4 aydır öğrendim... Umarım allah isteyen herkesi bu arzuya kavuşturur... :34:

arkadaşlar; klomenden sonra kist olan arkadaşlar:) benim öksürürken falan yumurtaların geliştiği yerde acıma oluyor.çoktan çatlama yada kist oldu yirmi dördüncü gün.bence yumurtalar malesef kist oldu onların acıma ihtimali varmı acaba?hemde iki taraflı acıma oluyor öksürürken yazık ya kistle uğraşıcam bu ay yine:(((dr iğne bile vermemişti halbuki bu ay..:84:

arkadaşlar; klomenden sonra kist olan arkadaşlar:) benim öksürürken falan yumurtaların geliştiği yerde acıma oluyor.çoktan çatlama yada kist oldu yirmi dördüncü gün.bence yumurtalar malesef kist oldu onların acıma ihtimali varmı acaba?hemde iki taraflı acıma oluyor öksürürken yazık ya kistle uğraşıcam bu ay yine:(((dr iğne bile vermemişti halbuki bu ay..:84:

canım bende kist oldu 35 mm inan ağrım sızım hiç olmadı bence alakası yok ağrıyla korkutma kendini

arkadaşlar merhaba ben arnıza yeni katıldım.tedavi olurken sakın umudunuzu yitirmeyin.be 17 seneden sonra oğlumu kucağıma aldım şuanda 7 aylık.çok zor ve sıkıntılı günlerden sonra kavuştum ona inşallah size umut olurum sizde en kısa zamanda muradınıza erersiniz.

arkadaşlar merhaba ben arnıza yeni katıldım.tedavi olurken sakın umudunuzu yitirmeyin.be 17 seneden sonra oğlumu kucağıma aldım şuanda 7 aylık.çok zor ve sıkıntılı günlerden sonra kavuştum ona inşallah size umut olurum sizde en kısa zamanda muradınıza erersiniz.

amin....sizde ne kadar acı ve sıkıntı çekmişsinizdir tahmin ediyorum.rabbim yüzünüzü güldürmüş.darısı bizlerin başına.allah bebeğinize de size uzun ömürler nasip etsin.

canımmmm diğer topiğe de yazmıştım bol bol dua edelim busefer herşey yolunda gidecek inş. Rabbim yardımcın olsunnn

saol canım Allah razı olsun duaların için

zehraaaaa canım hamişsin haaa canım benim çok sevindim ne güzel bi haber bu ya offf tebrikler bidenem sağlıkla kavuşun birbirinize inş. değere felan takılma tatlım daha çok yeni senin meleğin büyüyecek annesi sen merak etme canım benim dualarım seninle hep güzel haberlerini bekliyorum öptüm seni güzel anne...

canımmm eminemm çok çok saol
ama sanırım buda geçenki gibi olucak
bugün 79 çıktı değerim
%60 artsa yeter demişti dr.um öle de oldu
ama yinede çok umut vaad etmedi

sevdacım çok saol içtenliğin için

ayy canım iyi yapmışsın valla inş. bu ay gelir yavrun zehrada meleğine kavuştu inş. güzel haberlerlede gelecek ben inanıyorum eeee sıra bizde ardık serapım ben bişey yapmıyorum canım tam 1 yıl oldu ilaç kullanmayalı ben çok yoruldum her adetimde ağlıyorum sonra normale dönüyorum 4,5 yıldır hiç sorunum çıkmadı eşimin spermleride normal çıktı ama eşim kasık bölgesindeki ağrı için geçenlerde doktora gitti tam anlamadım ama damarlarında bi problem varmış ve çocuk olmasını engelleyebilirmiş bütün eski tahlil sonuçlarımızı istemiş bakalım cuma günü gidecez bu doktora bizi başka bir kadın doğumcuya yönlendirecek sanırım yani sonuç yine ve herzamanki gibi doktor hatası okadar sperm aldılar ama şu da sorun oalbilir demedile biraz kızdım doktoruma ama herşeyde vardır bi hayır sözününde hala arkasındayım..biraz uzunmu oldu ne:13:

bu ağlama krizleri klasik galiba , ağlamayan varmı acaba,zararı olmucanı bilsem antidepresan alcam ,
Umarım derdinize bi çare bulunur ,inşallah sebep olur bebeğe,

Herkese günaydın,hayırlı sabahlar.

saol canım Allah razı olsun duaların için

canımmm eminemm çok çok saol
ama sanırım buda geçenki gibi olucak
bugün 79 çıktı değerim
%60 artsa yeter demişti dr.um öle de oldu
ama yinede çok umut vaad etmedi

sevdacım çok saol içtenliğin için

Zehram Allahım hayırlısını versin diye dua ediyorum senin için. Hangisi daha iyiyse senin için Rabbim onu versin. İnşallah bu günler geçecek ve 8 ay sonra meleğin gelecek kollarına. :70:

günaydın arkadaşlar ben sabah test yaptımmmm hamileyimmmmmm :21: :21: :nazar::49: kuzummm valla aralık listesinden silme iyi olmuş hee :9: :9:

Back
X