allah yardımcın olsun gözünün önünde öle haset insanlarla olmak zor bi durum.boşver senin kalbin temzise zaten Allah sanada verir eltin gibi gösteriş yapmaya gerek yok sinir olurum öle insaana yaaaapeki sen doktora gitmedinmi hiç eşin filan ne gibi bir problem çıktı.
canım ben bilemem tabiki ama bence bu ilaca başlama banada doktorum vermedi o kişiye göre değişiyo heralde
ya kızlar bilen varsa bişey sorucam.şimdi biz hamiş kalmaya çalışıyoruzya hani folic asite de başlamak zorundamıyız ya.faydası olurmu.bazılarına doktor vermiş ama benim doktorum bana o hapı vermedi kullansam bi yan etkisi olurmu ne yapmalıyım sizce.bilen varsa yardımcı olabilirmi acebaaa.????
inşallah canımya birileri artık çıksın hamileyimmmm diye bağırsın çok ihtiyacım var he buarada artık kadın doğum uzmanı olduk yani nerdeyse bi hasta bulup direk tedaviye alıcam
mrbb kızlarrr adetimee, 11 gun var ama karnımda hasta olcakmısım gıbı agrılar oluşmaya abşladı((
kolmenn kullanna arkadaşlar sızlerdede oluyormuuu????
kızlar merhaba birkaç gün sonra 3. aşılamam olacak. klomenle 3 tane yumurtam olmuş 16 mm şuanda. dua edin nolur bu ay hamile kalayım
canım belkide hamilesindir bukadar erken ağrı olmaması lazım hadi inş.
canım inşallah bişi sorcam normalde kaç yumurta olması ıyı ve nekadarlık olması gerekiyo hamile kalma ihtimali için
Sedefcimmm
dualarımıızz senınleeee.hadı ınsallah guzell haberlerle gelırsın..
Kızlarrrrrrr bu arada bugun sacımın 1 tanesıı beyazlamışş,,ıycee canım sıkıldı sac telımı goruncedee vayy beeee dedım bu hamişlik benı ne hallere dusurdu demeketn kendımı alamadımm(((
1 tane saçım beyazladı diye üzülüyor musun ah ah ozaman ben ne yapayım
canım ebnımkı aşılama dgl yumurta takıbıı...nıye hamılesındır belkı dıye yazdın anlamadım?agrımı olur hamıle oluncaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?