Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuKlomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler
gunaydın kızlar
yazdıklarını tek tek okudum cok tesekkur ederım dün cvp yazamadım anaannemı dün kaybettık bugun cenazemız var Allahım kımseye yasatmasın kanser hastasıyı hastalıgını bılmıyodu cok cektı son gunlerınde ( mekanın cennet olsun canım anaannem
benım küçük melegim yan yatıodu oyuden göremedık cınsıyetını yıne
dr pipi gördum sankı ama kesın degl yan yaatıo dedı yanı yıne ogrenemedık artık 1 ay sonra ya kaldı.s
hepınızı öpuyorum..lısteye aksam acak ekleyebılrım kızlar kusura bakmayın olurmu
selam kızlar
kuzu beni listeden sil.
artık bbek falan istemiorum.
beni anlamayan bi adamdan bi bebegim olsa ne çıkar????????????
çok kötü ve üzgünüm kızlarrr.
o kadar içim acıo ki...
nerde hata yaptım die saatlerce düşünüorum.
belki de hayırlısı böle die RABBİM BEBEK nasip etmedi.
canıımmm noluo yaalmaz: neden ole dusunuosun.nıe bu kadar karamsar oldun bu butun evlılerın basına gelecek bişeyy.buyuk ihtımal tartışmısınzdr bu cok normal hele bızım durumda olan cıftler için bu daha kolay kalp kırma.ama her seye ragmen cevrendekı senı ıstemeyenlere ve hayata karsı karsımıza cıkan bu zorlukları hep yenmemız lazım tabi eşlerımzle bu sorun iki kişinn sorunu oluo hayatın tatlısını acısını beraber paylastgmz eşlerımzle.bu tartsmalr illakı olcak cunku sınırlerımz artık laçka oldu iice.ama olsun rabbım melegımızı vercek ve eişimiz bırbırıze daha cok baglıcak evımızn neşe kaynagı olcak.bunları düşün ve otur şimdi eşnle konuşun karsılıklı anlasın cunku senı cok ii anlıorum.geçen bızde tartstık.olur canım lutfen sıkma rabbım bızı denıo bak bunu cıkarma aklndan opuorum senıııopuyorumnanaktan
kuzu başınız sağolsun canım.. allah cennette bi arada olmayı nasip etsin size..
exorcist_trex cnm ne oldu nedn böle sölüyosun.. ne oldugunu bilmiyorm ama ne olursa olsn böle kızgın olma.. hayat arkadasın sonuçta..
fedakarlık kadından bekleniyo hep kadın olmak gerçektn zor..
selam kızlar
kuzu beni listeden sil.
artık bbek falan istemiorum.
beni anlamayan bi adamdan bi bebegim olsa ne çıkar????????????
çok kötü ve üzgünüm kızlarrr.
o kadar içim acıo ki...
nerde hata yaptım die saatlerce düşünüorum.
belki de hayırlısı böle die RABBİM BEBEK nasip etmedi.
kuzu başınız sağolsun canım.. allah cennette bi arada olmayı nasip etsin size..
exorcist_trex cnm ne oldu nedn böle sölüyosun.. ne oldugunu bilmiyorm ama ne olursa olsn böle kızgın olma.. hayat arkadasın sonuçta..
fedakarlık kadından bekleniyo hep kadın olmak gerçektn zor..
A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81............................7 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
RAEBZEH............................16 EYLÜL
SENANUR............................19 EYLÜL
DİYARR................................18 EYLÜL
MUREBDU.............................20 EYLÜL
FATMA1986...........................23 EYLÜL
BRCDMRL .............................23 EYLÜL
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
EYLÜL AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ
kızlar lıstede tarıh degısıklı , eklemek için özelden msj atarsanız cok dah aiyi olur dıger tulu topıcte yazınca bazende olsa gozumden kacıoo
hayır tartışmadık hatta ağzımızdan bi kelam bile çıkmadı.
hep kendi istekleri olsun istio.
benim ne düşündüğümün ne hissettiğimin önemi yok
3 günden beri konuşmuo ben de konuşmuom.
yanına bile gitmicem.
o ayrı odada ben ayrı odada.
evlenmeden önce de evlendikten sonra da hep ben fedakarlık yaptım.
kırıldım gücendim yıprandım gene gidip özür dileyen ben oldum
ama artık ne olursa olsun ip inceldigi yerden kopsun.
bi de bebek yapcem.
bana böle davranan adam bebegime nasıl davranır.
işte hikmeti bu ki Rabbim bebek nasip etmedi.
yanına bile gitmicem.
bi de bebek yapcem.
inan erkekler bizim gibi duygusal değil,yaratılışları öyle,benim eşimde dünyanın en merhametli insanlarındandır ama bu çocuk konusunda hassasiyetimi anlamıyo, bazen umursamadığını düşünüyorum.ben evlendiğimden beri bebek istedim eşim önce işe gir dedi, aradan 4 yıl geçti ben çalışmaya başladım bide açıköğretim sınavlarım var ders çalışıyorum bir telefon sana süprizim var amca oluyorum demezmi, ben sinirimden ağladım baba olmak istemeyen adam amca oluyom diye çok mutlu olmuş,benim anne olmamı engelledi ve sevinmemi bekliyor.
şimdi eltim hamile ve aramızda iyi değil zaten .şimdi ben bebek için uğraşırken kayınvaldem her gidişimde söyle hamile böyle hamile yok bebek şöyle yok bebek böyle,bebek doğunca şöyle yaparım şöyle yapmam sürekli anlatıp duruyo ve ben onlara her gittiğimizde 4-5 gün sinirleirim yerindedn oynuyo kendime gelemiyorum.buna ragmen eşim her hafta beni oraya götürmek için ısrar ediyor.rahatsız oluyorum deyince de inanınlamaz bozuluyo,tedaviyide kendi başıma olmak için uğraşıyorum,geçen ay ben ilgilenmiyosun diye ağlayınca 1 ay sonra doktora gitti kendi problemleri için.
mikiciğim sen hiç bozma moralini Allah'ım bebek versin hepimize ama hayırlısını versin. bak sana bir olay anlatayım. benim de erkek kardeşim yok. amcam annemin yanında sürekli kadın dediğin erkek doğurur, karıdan doğan erkek gibi laflar etmiş zamanında oğlu var evet ama bir görün itin serserinin teki amcamın ölümüne sebep oldu serserilikleriyle. Allah'ım büyük konuşanları fesat olanları sevmez. sen içini ferah tut. boşver kaynanan ne derse desin. herşeyin bir zamanı var mutlaka bize düşen sabretmek. biliyorum bazen isyanın eşiğine geliyoruz. ama isyanın da bize zarardan başka verdiği yok.
yanına bile gitmicem.
bi de bebek yapcem.
canım ilişkilerde en çok fedekarlığı malesef hep biz kadınlar yapıyoruz.peki bu konuyu yani hep kendi istediğinin olması konusunu sakince hiç konuştunuz mu?
kızlar nasılsınız yahuu.. catlatma ıgnesınden sonra bugun 6. gunum
cok fena kasıklarımda dolgunluk var ve sureklı batmalar acımalar oluyor
yatarken desteksız kalkamıyorum sancım oluyor
daha once yazmıstım 6 tane yumurtam olmusta 23 mm olan bı tanesı catlamıstı en son
fazl yumurtadanmıdır sızce bu kadar erken ve bu kadar sancı
bı de ıdrarım da koku var akıntım da da
bu da kıst belırtısımı dıye de dusunup duruyom
daha 1 haftam var beklıom ama cokk sıkıcıı
canım içini ferah tut. kisti düşünme. ama hamile olma umuduna da kendini fazla kaptırma. insan bünyesi o kadar garipki. tam adet zamanına yakın hamilelik belirtilerini veriyor beyin sanırım şartlanıyor. ama inşallah hamilesindir.
çatlatma iğnesini ilaçla beraber mi kullandın? kullandıysan ilacın adı ne?
canım içini ferah tut. kisti düşünme. ama hamile olma umuduna da kendini fazla kaptırma. insan bünyesi o kadar garipki. tam adet zamanına yakın hamilelik belirtilerini veriyor beyin sanırım şartlanıyor. ama inşallah hamilesindir.
çatlatma iğnesini ilaçla beraber mi kullandın? kullandıysan ilacın adı ne?
canım kloemn ıctım tek doz ama fazla etkı yaptı bana 12. gun 6 yumurtam vardı sagda 4 tane 14- 15lık
solda 2 tane bırı 23 mm o yuzden hemen bugun catlatma ıgnesı ol dedı doktorum
3 gun sonrasında gıttıgımde catlamıstı o yumurta
ama dıerlerı duruyordu ..
hayılısı bakalım
en bastan berı bu aydan umıdım yok dıom ama ne bıleyım kendımı kandırıom sanırım
ben de klomen kullandım 3 ay ama yumurta takibim yapılmadı yumurtam da çatlamamıştı 2 ay boşu boşuna hormon yükledi doktor. hayırlısı olsun canım.ümitlenmemek mümkün olmuyor biliyorum ama ne kadar çok ümitlenirsen de hayal kırıklığı o kadar fazla oluyor. sonuçta çatlayan yumurtan da var belki hamilesindir kız :)
A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
RAEBZEH............................16 EYLÜL
SENANUR............................19 EYLÜL
DİYARR................................18 EYLÜL
MUREBDU.............................20 EYLÜL
FATMA1986...........................23 EYLÜL
BRCDMRL .............................23 EYLÜL
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
EYLÜL AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ kızlar lıstede tarıh degısıklı , eklemek için özelden msj atarsanız cok dah aiyi olur dıger tulu topıcte yazınca bazende olsa gozumden kacıoo [/COLOR]
İyiler canım çok şükür.Bu hafta 3 gün tek başıma baktım onlara,bi şekilde hallediyorum ama yorucu oluyor gerçekten ve yeterince ilgilenemiyorum yalnız olunca.Tek bebeğe bakmak gerçekten kolay olur,sakın gözün korkmasın.Olmadı dayarsın memeye susar:)Rüya çok fıkfıklanıyor bütün gün,sanki uykusunda konuşuyor:)Kimin yaramaz olacağı şimdiden belli yani.Ne zaman gün bitiyor farkında değilim,zaman çok çabuk geçiyor onlarla,pazartesi günü 1 aylık olacaklar.Geceleri kalkıyorlar tabi normal olarak,uykusuzluk fena.İnşallah zamanla düzene girer,yoksa ben uykusuzluktan bayılıcam:)))[/QUOTE]
slm ılkay uykusuzluk cok kotu dımı bende mahvoldum valla ( tek cocugada bakmak cok zorr oyle memeyı dayayınca hıc susmuyor vallaa(
gunaydın kızlar
yazdıklarını tek tek okudum cok tesekkur ederım dün cvp yazamadım anaannemı dün kaybettık bugun cenazemız var Allahım kımseye yasatmasın kanser hastasıyı hastalıgını bılmıyodu cok cektı son gunlerınde ( mekanın cennet olsun canım anaannem
benım küçük melegim yan yatıodu oyuden göremedık cınsıyetını yıne
dr pipi gördum sankı ama kesın degl yan yaatıo dedı yanı yıne ogrenemedık artık 1 ay sonra ya kaldı.s
hepınızı öpuyorum..lısteye aksam acak ekleyebılrım kızlar kusura bakmayın olurmu
yanına bile gitmicem.
bi de bebek yapcem.