Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

slm kızlarr gunlerdır sayfaya gıremıyordum meger tasınmıssınızzz ancak bulabıldımmm

ben ve kızım ıyıyız kızım yarın 2 aylık oluyorrr dr kontrolumuz varr asılarını olacakkk

esım yurtdısına gıttı yıne 15 gun yok kızımla basbasa kalıyoruzzz

epeydır gıremedım topıge esım cok rahatsız safrakesesınde tas varmıss dr apar topar amelıyat dedı kucagımda cocukla hastane koselerınde kaldıkk sasırdık ne yapsak seyahatı olunca amelıyatı erteledık o halde yola gıttı 22 saat ucus yolculugu vardı sımdı konustum cok sukur ınmıs aklım onda hep cok endıselıyım yabancı ulke hastalansa ne yapar ne eder dıye sureklı dua edıyorum valla :(( 10 kasımda amelıyat olacak enıstem yapacak ablamın kocası

Günaydın kızlar,
Kuzucum başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.Senin minik de göstermedi cinsiyetini demek :):) Biraz daha beklersiniz artık,
Alminascım eşin rahatsızmış çok geçmiş olsun canım, İnşallah hastalanmaz oralarda, kızın da maşallah iyice büyümüştür

kızlar nasılsınız yahuu.. catlatma ıgnesınden sonra bugun 6. gunum
cok fena kasıklarımda dolgunluk var ve sureklı batmalar acımalar oluyor
yatarken desteksız kalkamıyorum sancım oluyor
daha once yazmıstım 6 tane yumurtam olmusta 23 mm olan bı tanesı catlamıstı en son
fazl yumurtadanmıdır sızce bu kadar erken ve bu kadar sancı
bı de ıdrarım da koku var akıntım da da
bu da kıst belırtısımı dıye de dusunup duruyom
daha 1 haftam var beklıom ama cokk sıkıcıı

Bende seninle aynı şikayetleri paylaşıyorum.Yürürken bile sancım oluyo.Batıyo sanki.
Benim de 1 haftam var umarım bunlar hamişlik belirtisidir...

İyiler canım çok şükür.Bu hafta 3 gün tek başıma baktım onlara,bi şekilde hallediyorum ama yorucu oluyor gerçekten ve yeterince ilgilenemiyorum yalnız olunca.Tek bebeğe bakmak gerçekten kolay olur,sakın gözün korkmasın.Olmadı dayarsın memeye susar:)Rüya çok fıkfıklanıyor bütün gün,sanki uykusunda konuşuyor:)Kimin yaramaz olacağı şimdiden belli yani.Ne zaman gün bitiyor farkında değilim,zaman çok çabuk geçiyor onlarla,pazartesi günü 1 aylık olacaklar.Geceleri kalkıyorlar tabi normal olarak,uykusuzluk fena.İnşallah zamanla düzene girer,yoksa ben uykusuzluktan bayılıcam:)))
slm ılkay uykusuzluk cok kotu dımı bende mahvoldum valla :(( tek cocugada bakmak cok zorr oyle memeyı dayayınca hıc susmuyor vallaa:((

basınsagolsun canımmmm

arkadasım takılma boyle seylere bu donemlerde hormonlardanmıdır nedırr ınsan alıngan ve kırılgan oluyorr gecıcı durum bunlar olumunekankayizsmile[/QUOTE]

slm kızlarr gunlerdır sayfaya gıremıyordum meger tasınmıssınızzz ancak bulabıldımmm

ben ve kızım ıyıyız kızım yarın 2 aylık oluyorrr dr kontrolumuz varr asılarını olacakkk

esım yurtdısına gıttı yıne 15 gun yok kızımla basbasa kalıyoruzzz

epeydır gıremedım topıge esım cok rahatsız safrakesesınde tas varmıss dr apar topar amelıyat dedı kucagımda cocukla hastane koselerınde kaldıkk sasırdık ne yapsak seyahatı olunca amelıyatı erteledık o halde yola gıttı 22 saat ucus yolculugu vardı sımdı konustum cok sukur ınmıs aklım onda hep cok endıselıyım yabancı ulke hastalansa ne yapar ne eder dıye sureklı dua edıyorum valla :(( 10 kasımda amelıyat olacak enıstem yapacak ablamın kocası
saol cnmmm
cok cok gecmıs olsun sevdacım inşş sorun olmadan gelır esın.
masaşhhh 2 aylık oldu demek necabuk gecıo zaman ya
Günaydın kızlar,
Kuzucum başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.Senin minik de göstermedi cinsiyetini demek :):) Biraz daha beklersiniz artık,
Alminascım eşin rahatsızmış çok geçmiş olsun canım, İnşallah hastalanmaz oralarda, kızın da maşallah iyice büyümüştür

saol cnmmmm amın inşş

Günaydın kızlar,

sagol canım cok tsklerr evet ıyıce buyudu teyzesı 2 aylık olduu yarın kontrol ve asılarımız varr sen nasılsınn ıyımısın

sagol canım cok tsklerr evet ıyıce buyudu teyzesı 2 aylık olduu yarın kontrol ve asılarımız varr sen nasılsınn ıyımısın

Maşallah miniğimiz büyüyor. Çok zor günler geçiriyorum bende canım, rahim ağzı yaram vardı ya yaktı drum , 1 hafta geçtikten sonra kanlı olarak akıntım başladı muayeneye gittim bazen kılcal damarlar akıntıdan dolayı kapanmayabilir dedi, aynen dediği gibi olmuş, cuma günü tekrar o kılcal damarların üzerini yaktı :( 1 ay daha ilişki yasak dedi, yani anlayacağın hiçbi ilerleme yok bizde.:çok üzgünüm: Tamamen sağlığımıza kavuştuktan sonra da aşılama yapacak drumuz, ama psikolojik olarak çok etkilendim, her muayene de başka bişey çıktı, ya prolaktin im yüksek çıktı ya yara , derken böyle geçiyor günler:çok üzgünüm:

günaydın arkadaslar.aşılama için adetin 2. gunu mu gidiliyor bilgisi olan varsa paylasırmısınız.ve eşimle mi gitmem gerekiyor yoksa yalnız mı.yani iğnelerin onunla bi alakası var mı

1 yıldır oyalanıyoruz ne yapsak ne yapsak diye. aslında haklısın bir doktora tamamiyle güvenmek gerek. ama klomen kullanıp yumurta takibi yapılmayınca insan sinirleniyor.

merhaba anatolya, benim de ikinci ayım klomenle ve bana da yumurta takibi yapılmadı. ilk ayda da yapılmamıştı. ben de çok kafama taktım, hatta doktoruma çok ısınmama rağmen değiştirsem mi diye de düşündüm. ama şunu öğrendim ki yumurta takibi yaptığı hastaları da var. demek ki bende buna gerek yok, demek ki ben yumurtalarımı çatlatabiliyorum dedim. bu tür ilaçları kullanmadan önce hormon değerlerimize bakılıyor sonuçta, bir problem olsaydı emin ol takibe alırdı.

kuzu başınız sağolsun. mekanı cennet olsun. bebeğinin cinsiyetini de öğrenirsin, yeter ki sağlığı yerinde olsun.

günaydın arkadaslar.aşılama için adetin 2. gunu mu gidiliyor bilgisi olan varsa paylasırmısınız.ve eşimle mi gitmem gerekiyor yoksa yalnız mı.yani iğnelerin onunla bi alakası var mı
adetın 2. yada 3. gunu gıdıosun cnm yumurtalarına bakıo sonra da yumurta gelıstırıcı iğne yada hap verıo.esın yanında olsun ıstersen gelsın ama o asılama gunu mecbur gelıcek sperm vermek ıcın :))hadı inşşşşşşş melegın gelır
kuzu başınız sağolsun. mekanı cennet olsun. bebeğinin cinsiyetini de öğrenirsin, yeter ki sağlığı yerinde olsun.

saol cnmm
amın cnm en onemlısı saglıgı evet

Selam kızlar. Neler var burda bi bakiim dedim. Umarım herkes iyidir. Uzun zaman oldu gelmeyeli, özledim sizi bee Şeniz
Ben bu ay tedaviye başlayacağım inşallah. Yarın doktora gidecem. Ama ne ilaç vereceğini bilmiyorum. Adetinin 5. günü gel demişti.

merhaba kızlar.ben cumartesı test yaptırdım.kan testi.0,5 cıktı.11. gunumde yaptırdım.yanı anlıcanız bende yok bırsey bu ayda:(((3 tane yumurtam vardı cok umutlanmıstım.artık adet olmayı beklıyorum.sanırım yarın olurum.moralım cok bozuk bu yuzden:(((( barı 3 5 gıbı bır deger cıksaydı adet olana kadar bır umudum daha kalmıs olacaktı.ama 0,5 sıfır yanı benımde umutlar bıttı.esımın morali cok bozuldu. o kesın bu ay olur dıyordu.hatta soledım olmadı dıye ınanmadı.saka yapıyorsun bence sen dedı.yok dedım sana saka yapmak ıcın neler vermezdım dıyorum ama hala sole hadı kac dıyor:(((baya bır zorladı sonra ınandı.com moralı bozuldu.benı tesellı ettı falan ama onun daha cok ıhtıyacı vardı sanırım:((

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.............................EYLÜL AYI LİSTEMİZ..............................

A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
RAEBZEH............................16 EYLÜL
SENANUR............................19 EYLÜL
DİYARR................................18 EYLÜL
MUREBDU.............................20 EYLÜL
FATMA1986...........................23 EYLÜL
BRCDMRL .............................23 EYLÜL

...........................EKİM AYI LİSTEMİZ............................

UMUTLU22..............................1 EKİM
MASAL_NAZ...........................2 EKİM
SERSELO................................3 EKİM
ZAZEZ......................................4 EKİM
NAZLİKİ82................................4 EKİM
MAVİ82...................................8 EKİM
ASKMESK..............................10 EKİM
EDAKARA..............................11 EKİM
GİDA_PİNAR..........................15 EKİM
SİYASİYA...............................16 EKİM
LİGHTLİFE...............................16 EKİM
TARİORONAR.........................17 EKİM
EXORCİST_TREX.....................18 EKİM
MAWWİ35...............................19 EKİM
İLKNURR1984....................... ...19 EKİM
KİDY........................................19 EKİM
GUBETGUZELİ........................19 EKİM
MİKİ24.....................................20 EKİM
ESEMOS.................................20 EKİM
G.ERKL....................................23 EKİM
ZEYNO_81................................26 EKİM
MİRAY......................................27 EKİM
AYSEN_34...............................28 EKİM

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE

EYLÜL AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ kızlar lıstede tarıh degısıklı , eklemek için özelden msj atarsanız cok dah aiyi olur dıger tulu topıcte yazınca bazende olsa gozumden kacıoo

--------------------------------------------------------------------------------

Kuzucuuuğum ben kendimi ekledim. İnşallah becerebilmişiimdir. kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
merhaba kızlar.ben cumartesı test yaptırdım.kan testi.0,5 cıktı.11. gunumde yaptırdım.yanı anlıcanız bende yok bırsey bu ayda:(((3 tane yumurtam vardı cok umutlanmıstım.artık adet olmayı beklıyorum.sanırım yarın olurum.moralım cok bozuk bu yuzden:(((( barı 3 5 gıbı bır deger cıksaydı adet olana kadar bır umudum daha kalmıs olacaktı.ama 0,5 sıfır yanı benımde umutlar bıttı.esımın morali cok bozuldu. o kesın bu ay olur dıyordu.hatta soledım olmadı dıye ınanmadı.saka yapıyorsun bence sen dedı.yok dedım sana saka yapmak ıcın neler vermezdım dıyorum ama hala sole hadı kac dıyor:(((baya bır zorladı sonra ınandı.com moralı bozuldu.benı tesellı ettı falan ama onun daha cok ıhtıyacı vardı sanırım:((

Moralinizi bozmayın cnm.Herşeyin hayırlısı demek daha zaman var.Sabrını kaybetme.

Birşey sormak istiyorum.11. günüm demişsin iğneden sonra mı 11 . gün. iğneden kaçgün sonra sonuç kesinleşir?ne zaman test yapmak lazım.

HAyırlısı böyleymiş canım, biz ne desek boş. Ama olsun yine de canınızı sıkmayın, biran önce adet ol o zaman, yeni ay yeni umut. Yeter ki siz sağlıklı olun. :teselli:
Sevdacığım eşin için geçmiş olsun ve Allah kavuştursun. Tatlı kızınla da artık birbirinize iyice alışmışsınızdır. Rabbiiim hiç ayırmasın inşallah.
Seldaam senin de başın sağolsun. Allah anneannene kabir rahatlığı versin.
Eminem, Serapçığım, Zehracığıım sizler nasılsınız. Hadi gelin de kendinizden biraz haber verin. Çokk özlemişiim hepinizi olumunekankayizsmile

Moralinizi bozmayın cnm.Herşeyin hayırlısı demek daha zaman var.Sabrını kaybetme.

Birşey sormak istiyorum.11. günüm demişsin iğneden sonra mı 11 . gün. iğneden kaçgün sonra sonuç kesinleşir?ne zaman test yapmak lazım.

ewt cnm ıgneden sonra 11. gun yaptırdım.valla tam bılmıyorum ama kan testı kesın sonuc.herhalde olsa dedıgım gıbı en azından 5 falan cıkardı herhalde.ıgneden sonra 14. gun gecen sefer adet oldum.sanırım yarın olucam.en ıyısı adet gecınce test yapmak.adet olursak yapmayız en azından.ınsan cok uzuluyor cunku:((

ewt cnm ıgneden sonra 11. gun yaptırdım.valla tam bılmıyorum ama kan testı kesın sonuc.herhalde olsa dedıgım gıbı en azından 5 falan cıkardı herhalde.ıgneden sonra 14. gun gecen sefer adet oldum.sanırım yarın olucam.en ıyısı adet gecınce test yapmak.adet olursak yapmayız en azından.ınsan cok uzuluyor cunku:((

Benim 15 ekim regl imin 30.günü.31. gün adet olduğumu bilirim.32. gün test yapıcam diyorum.Ama nasıl dayanıcam?

Merhaba kızlar sizlere birşey sormak istiyorum...
Ben bu ay klomen kullanmadım geçtiğimiz üç ay kullanmıştım bu ay hiç bir ilaç almadım..
Bu ay adetim bittikten 4-5 gün sonra göğüslerimde aşırı bir hassasiyet oluştu. Çok sızlıyorlar düne kadar yaklaşık bir hafta böle oldu bugün geçti...Bu yumurtlama belirtisi olabilir mi? Yalnız klomen kullandığım ay bunlar hiç olmadı...

slm kızlar ben sabah test yaptım tek çizgiyi görünce gönül rahatlığıyla gittim sporakaydirigubbakcemile2
artık rahim filmi beni bekler bu ay
sevdacım büyük geçmişler olsun Allahım şifalar versin inş.
revnada 2 aylık olmuş bugün sağlıklı uzun ömürlü olsun inş.
umutlum karşılaşamadık senle
çok ihmal ettin bizi kızıoruz bakkkk:oklava:
yeni tedavin sana uğurlu gelir inş. canımm

Back
X