Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caım benım saoll dostlar sagolsunkuzummm canımmm kaçgündür dişimin ağrısından sizlerden uzak kaldım anneanneni kaybetmişsin:çok üzgünüm: başız sağolsun canım mekanı cennet:Saruboceq: olsun....kendine ve bebişe iyi bak canım öpüyorumopuyorumnanaktan seni...
Kuzuuu kıs yetişş listeyi düzenleyeyim dediiydim,,, ama renkli olmadıı!!!
sagol canım sanada gecmıs olsunnn evet teyzesı kızım kocaman oldu bundan 1 yıl onceydı ıste hamıle oldugumu soyledıgımde sımdı ıse kızım gulucukler atıyorrrtatlım çok çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur sende stres yapmamaya çalış kendine işte sağlık bu nezaman neyle karşılaşacağımız belli olmuyor canım...revna kocaman oluyor maaşallah zaman ne çabuk geçiyor yaaa daha dün gibi hatırlıyorum hamişl olduğunu söylediğin günü sağlıkla büyüsün prensessssbayanssulusmile
inşallah aşılamaya gerek kalmaz ama çevremden klomen kullanıpta sonuç alamayan o kadar çok örnek duydumki umudumu yitircem nerdeyse bilmiyorumkismile hamile kalabiliyorum çok şükür ama 1 yıldan fazladır korunmasız birlikteliğe rağmen olmuyorsa bi sorun var diye düşünüyorum dedim doktora oda büyük ihtimal yumurtlama tembelliğin var dedi, inşallah sonuç alabiliriz teşekkür ederim canım a.s.
arkadaşlar merhaba
bende 2gündür klomen kullanıyorum,haftaya p.tesi tekrar kontrole gideceğim
hiç aklımda yokken doktr tedaviye başladı
yaklaşık 1.5 senedir korunmuyoruz deyince oooo çok dedi
ama hemen düşünmedik,5-6aydır iyice yoğunlaştık,bu 4-5ay içinde de 2kez benim adet şaştı(yaklaşık 45-50güne adet gördüm)
aslında olmayalı 3ay filan oluyor,karışık mı anlattım acaba sempatiksalakcinni
ama doktor 1.5senedir olmuyor diye anladı CADIARZU
aynı zamanda ovulasyon testi+preseed+ateş ölçme kullanıyorum
klomene de başladım
listenize eklermisiniz 1kasım muhtemel günüm :CüvCüv:
kızlar benım mınnoş adet tarıhıne gore 16+3
ama ultrasona gore 17 haftalık:)
Hiç bir değişiklik yok Canım. Geçen ay kullandığım Adet düzenleyiciyi bırakmıştım, adetim gecikti hemen. Yan etkileri çok fazla diye kullanmayayım demiştim. 47. günde Adet görünce tekrar başladım.
Hakkımızda hayırlısı olsun Canım. Ben inanıyorumki Bebişlerimiz hiç beklemediğimiz anda kapımızı çalacak.
kızlar ovitrelle iğne karından mı vuruluyor. bilen varsa lütfen yazın. yarın gece iğne vurduracağım.
1 hafta önden gidiyor diyorlar ya demek ki bu durumda olanlar. cinsiyeti belli olmuş muydu kuzu? yazdıysan kaçırmış olabilirim .
kızlar mıcro enjeksıyon nasıl oluo bılen yada yaptıran varmı merak ettım.bıde klomeni 3 ay kullndınp hamıle kalamamaktan sonra yapılan işlemmı mıcro enjeksıon.bıde çatlatıcı igne kımlere verılıo ben klomen kullndıgımda doktor bana vermemştibilmiyorumkismile