Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlar bugün aşılamam oldu. Dr. bana aşılamadan sonra yapmam gerekenler hakkında bişey demedi? kuzu sana ne söylemişti. ben söylemesem bi jel vardı ya onu da vermeyecekti.

kızlar bugün aşılamam oldu. Dr. bana aşılamadan sonra yapmam gerekenler hakkında bişey demedi? kuzu sana ne söylemişti. ben söylemesem bi jel vardı ya onu da vermeyecekti.

cnm hayırlı oolsunn inşş melegın gelir
o jelı vermedımı dr sımdı.
tatlım bugun yat dınlen kalkma hıç uzan bol bol
2 hafta sonra test yapar dr zatn sen 2 hafta agr iş yapma yeter:)
asılamadan sonra dınlendırdımı dr un

hayırlı olsun canım inş. aşılaman tutar meleğine sende kavuşursun hamiş haberi duymak istiyorum bu aralar inş. senden duyarız...bu arada aşılamanı nerde yaptırdın..

arkadaşlar;
günde 3 tane serophene kullandım ve bugün doktora gittim. bir tane yumurtamın oluştuğunu söyledi fakat 11mm imiş. bundan sonra büyüme ihtimali var mı?? yani bu ay için hala hamile kalma ihtimalim var mıdır?? lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun:((

cnm hayırlı oolsunn inşş melegın gelir
o jelı vermedımı dr sımdı.
tatlım bugun yat dınlen kalkma hıç uzan bol bol
2 hafta sonra test yapar dr zatn sen 2 hafta agr iş yapma yeter:)
asılamadan sonra dınlendırdımı dr un

çok sağol canım.verdi ben sorunca yazdı artık.uzanmaya çalışıyorum durabilsem. sürekli ayağa kalkasım var. aşılamadan sonra yarım saat falan tepe taklak derler ya aynen öyle dinlendim. yarım saat de sedyede dinlendim. 15. gün falan test yapalım dedi.

hayırlı olsun canım inş. aşılaman tutar meleğine sende kavuşursun hamiş haberi duymak istiyorum bu aralar inş. senden duyarız...bu arada aşılamanı nerde yaptırdın..

sağolasın canım hayırlısıyla güzel haberler verebilirim. aşılamamı medicanada yaptırdım.

çok sağol canım.verdi ben sorunca yazdı artık.uzanmaya çalışıyorum durabilsem. sürekli ayağa kalkasım var. aşılamadan sonra yarım saat falan tepe taklak derler ya aynen öyle dinlendim. yarım saat de sedyede dinlendim. 15. gün falan test yapalım dedi.

hadı cnm inşşşşşşşşşşş
asılamadan sonra eve geldıgınde kullansaydın bıtane jel ben ole yaptım sonrada her sabah kullandım.kalkmaaa saknnn :oklava:

miraycım dr ilişkı dedımı bıze demıstı cunku ılk 24-36 saat arası bır kackere demsıstı :)

canım jel ne bana vemedi jel falan zaten yumurtalıklarım ağrımaya başladı hastamı olcam acaba,

misafirimiz var şimdi bebekli, çok tatlı bi kızı var darısı bizim başımıza,

adet düzenleyici olarak ne kullanıyosun cnm. bende de aynı sorun var ilaç kullanmaynca
düzen bozuluyo. şimdi bi ilaç kullanıyorm iştahımı öyle açtı kii.. her an aklımda bişey
yemek var. merak ettim ne kullandıgını ve yan etkilerini.
Cyclo-Progynova kullanıyorum Canım. Ben 7 aydır kullanıyorum. Geçen ay bir deneyeyim dedim,bakalım kullanmazsam ne olucak diye, çünkü evlenmeden önce ilaç falan kullanmıyordum. Adetim o zamanda düzensizdi ama çok fazla gecikmezdi. Canım ben bu hapı kullanmaya başladığımdan beri cildimde kızarıklık ve kaşıntı başladı. Göğüslerim aşırı hassas ve evet sürekli ne yesem diye düşünüyorum :1: Senin İlacın adı ne peki??
Ben bu ay tekrar başladım ilaca, birde ben bu ilacı kullanırken hiç uyuyamıyorum sersem gibi oluyorum. Doktor da adetin düzene girmesi için katlanacaksın diyor.
öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun zeynocum adaçayı kullanmadıysan bi denermisin adetinin ilk günü başlayıp 11 günü ne kadar iç 1-2 fincan birini sabah aç karnına iç diğeri farketmez... birde sabahları aç karnına bal ve polen ye biraz böyle denermisin belli olmuyor nezaman neyle karşılaşacağımız ama işte bişeyler vesile oluyor bebişimiz vakti zamanı geldiğinde gelecektir bizler sabırla bekliyoruz...
Canım Adaçayını kullanmayı çok düşündümde,yüksek tansiyonu olanlar kullanmasın diye okumuştum,o yüzden vazgeçtim. Benim Tansiyon az buçuk yüksekde o yüzden.
Bal ve Poleni deneyebilirim Tatlım. Önerilerin için tşk ederim. Peki bu Adaçayı Adetide düzene sokuyormuymuş??? opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar klomenle 2. ayınızda ilk ayınıza göre daha geç mi adet oldunuz? benim 2. ayım da, beklemedeyim.

selamlar... biz 6 aydır korunmadan ilişkiye girmemize rağmen bi türlü gebelik oluşmadı acaba sizler ne kadar denemeden sonra doktor kontrolüne başvurdunuz? 1 sene önce gebeliğim bebek karnımda öldüğü için son bulmuştu 3 ay korunduktan sonra tekrar denedik fakat gebelik oluşmadı.acaba sorun varmı diye tekrar doktor kontrolüne gittim.hiç bi sorunumuz yok. sizler ne yaptınız yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

Cyclo-Progynova kullanıyorum Canım. Ben 7 aydır kullanıyorum. Geçen ay bir deneyeyim dedim,bakalım kullanmazsam ne olucak diye, çünkü evlenmeden önce ilaç falan kullanmıyordum. Adetim o zamanda düzensizdi ama çok fazla gecikmezdi. Canım ben bu hapı kullanmaya başladığımdan beri cildimde kızarıklık ve kaşıntı başladı. Göğüslerim aşırı hassas ve evet sürekli ne yesem diye düşünüyorum :1: Senin İlacın adı ne peki??
Ben bu ay tekrar başladım ilaca, birde ben bu ilacı kullanırken hiç uyuyamıyorum sersem gibi oluyorum. Doktor da adetin düzene girmesi için katlanacaksın diyor.

ben de aynı ilacı kullanıyorum. klomenden sonra verdi dr rahmi onarsın diye. daha ilk ayım.
adet olnca yine gidicem. bnm adetim biraz kilo verince düzelr gibi olmuştu bu ilaçla kilo
almak istemiyorum. farklı bi ilaç isticem gidince.
daha kutunun yarısındayım kilo aldm çok. ben de çok uyuyorm işe geç kaldım hatta.
iştah sorun oldu ya bi kilo bile alsam zarar.sonuçta pco kiloyla da ilgili.
tşk ederim cevabın için. hiç duymayınca pek yazılmayan bi ilaç oldugunu düşünüp kızmıştm dr.a

selamlar... biz 6 aydır korunmadan ilişkiye girmemize rağmen bi türlü gebelik oluşmadı acaba sizler ne kadar denemeden sonra doktor kontrolüne başvurdunuz? 1 sene önce gebeliğim bebek karnımda öldüğü için son bulmuştu 3 ay korunduktan sonra tekrar denedik fakat gebelik oluşmadı.acaba sorun varmı diye tekrar doktor kontrolüne gittim.hiç bi sorunumuz yok. sizler ne yaptınız yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

cnm bende ocakta kurtaj oldum.benımde bebegım oldu karnımda aldılar sonra.bende hıc korunmadım kurtajdan sonra ama olmadı yınede.bır tanıdıgım benden 4 ay falan once kurtaj olmustu.o daha yenı hemıle kaldı.onda da sorun yoktu.onunda olmustu bebegı bızım gıbı ama oda yenı hamıle kadı gecen ay.herhalde bıraz daha beklememız lazım bızımde.moralını bozma yuksek tut.

cnm bende ocakta kurtaj oldum.benımde bebegım oldu karnımda aldılar sonra.bende hıc korunmadım kurtajdan sonra ama olmadı yınede.bır tanıdıgım benden 4 ay falan once kurtaj olmustu.o daha yenı hemıle kaldı.onda da sorun yoktu.onunda olmustu bebegı bızım gıbı ama oda yenı hamıle kadı gecen ay.herhalde bıraz daha beklememız lazım bızımde.moralını bozma yuksek tut.

cevabın için teşekkürler opuyorumnanaktan evet haklısın daha beklemek lazım ama bazen beklemekte yoruyor insanı. sabır diliyorum Allahtan her ikimiz içinde :Saruboceq:

kasıklarımda ağrı var hatta bacağıma vuruyor, bu hamile olmadığımımı gösterir
Belirtilere fazla takılma derim ben. Benim genelde Adetime yakın dönemlerde Bacaklarım ağrır. Ama çoğu Arkadaşlardada o belirtiler gebelik önceside olmuştu. Fazla kafana takma Canım.

Back
X