Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuKlomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler
benim de ilk ay 31 gün sürmüştü. bu ay da 31 i bitirdim artık. sanki daha önce olmalıydım diye düşünüyorum. belki bir umut yakalarım diye düşündüm burdan :)
canım bendede agrılar olmustu dr sordugumda onlar bekledıgımz agrlıar dgr yumurtaların catlıo demstı.evet bende okumustum hemen ılşkı olmuo dıe yazılar ve dr aradım dr ben ozellıkler ıstedım ılşkı demsıtı.jelıde asılamam oldugu gun eve gelır gelmez kullan dedı dr sonrada her sabah kullandım.
kızlar selammmm
uzun zamandan beri girmiyordum .en son 20 li sayfalardaydım şimdi 40 olmuş ama okumadım geçmişi.
hamiş haberi var mı.???
bendeki gelişmeler bugün progesteron tahlili oldum 17 çıktı. bakalım adet günüm 18 i
ama bu ay şöyle birşey oldu. yumurtlamnın sadece 9 u ve 11. gününde ilişkiye girdik
başka girmedik.
doktora söyledigim de " Allah isterse olur çok güzel günlerde girmişsin "dedi.
doktorum da heee bana anca güzel adet oluyon güzel günlerde ilişkiye giriyon diyo:))))))
ahhh inş tüm isteyenlere tez zamanda inş
bugün kont vardı,5gün klomen kullandıktan sonra gel demişti
varmış yumurta,günaşırı önerdi ilişkiyi
hayırlısı inş bakalım kaydirigubbakcemile2
benim sorunum adetimin düzensiz olmasıydı. klomenle ilk ayda 31 gün sürmüştü adet olmam. bu ikinci ayım ve 30 gün oldu. o nedenle meraklanıyorum. bir de ilacın prospektüsünde yazana baktığımda en fazla 32 gün geçmesi gerekiyor. sende 32 yi geçmiş miydi?
merhaba arkadaslar
bende doktora gıttım bugun.yarından ıtıbaren 3 tane klomen verdı.oncekı ay 2 tane ıcmıstım cok agır gelmestı ama sımdı 3 tane verdı.aranızda 3 tane kullanan oldumu hıc.bana cok fazla geldı ama mecburen ıcıcem.haftaya salıya cagırdı bakmaya yumoslara.ınsalah cabuk buyur bu ay.off ya cok agrım olucak bu hafta ve sonrakı hafta bakalım kac yumurtam olucak?
kuzu eklermısın benı lısteye cnm.8 kasım adet tarıhım.
merhaba arkadaslar
bende doktora gıttım bugun.yarından ıtıbaren 3 tane klomen verdı.oncekı ay 2 tane ıcmıstım cok agır gelmestı ama sımdı 3 tane verdı.aranızda 3 tane kullanan oldumu hıc.bana cok fazla geldı ama mecburen ıcıcem.haftaya salıya cagırdı bakmaya yumoslara.ınsalah cabuk buyur bu ay.off ya cok agrım olucak bu hafta ve sonrakı hafta bakalım kac yumurtam olucak?
günaydın cnm, endişelenme ben de bu ay 3 tane kullandım. ve hafif ağrılarım oldu. oysa ki önceki ay ölüyorum sanmıştım. bu ay olmazsa önümüzdeki ay 4 tane içeceğim üstelik.
kızlar bende klomen ve catlatma olmustum
dun catlatmadan sonrakı 14. gundu ve test yaptırdım negatıf dedı telefonda kadın bende negatıfı duyunca deger falan sormadan kapattım telı sonucu da almaya gıtmedım
adetıme daha 4 gun var ama nedense ıcımde hala umıt var degısırmı kı sonuc gercı kanda yanılma olmuyo dıyolar ama acaba 0.001 falanmıydı negatıf dedı yoksa kactı kı :uhm:
merhaba arkadaslar
ben sıkamıyor muyum acaba diye düşünüyorum geri gelen bişey yok da :kedi:[/QUOTE]
ay sınır bısy zatn
cnm ben sıkıodum yatııodum sonrada kalmıodum yanı :)benım dedeıgım o parcalar daha sonra afedersn ciş ettıgınde falan gelıobilmiyorumkismile
A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
RAEBZEH............................16 EYLÜL
SENANUR............................19 EYLÜL
DİYARR................................18 EYLÜL
MUREBDU............................20 EYLÜL
BRCDMRL ...........................23 EYLÜL
UMUTLU22.........................1 KASIM
EMRİVAKİ..........................1 KASIM
ANATOLYA20.....................2 KASIM
NAZİKLİ82...........................8 KASIM
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH