Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

cnm senın esının tepkılerı nasıl? destek oluyordur emınım ama ınsana yetmıyor demı.benım esım bak gorursun olacak hemde ıkız dıyor durmadan:)))sınır oluyorum bende.sankı sallamıyor gıbı gelıyor bana.uzuluyor goruyorum ama ne bılım.benım gıbı mahvolsun ıstıyorum herhalde bende bır tuhafım ıste:(((

tuhafsın kız sende :) şimdi bu tedavi genelde çoğul bebekle sonuçlandığı için bu şekilde söylüyordur erkekler içine atar onlar sağlam görünüp teselli vermezse ortalık salya sümük olur :)

kızlar yazdıklarınız gelmiyo giriş yapıyorum tekrar geç yazıyorum neyse eşim dünya şekeri bi insan dediğin gibi sallamıyo sansamda asla değil sadece üzüntüsünü belli ettiğinde bende çok üzülüyorum onun için soğuk kanlı oluyo eşim herzman hepsi olacak herşey düzelecek der çok seviyorum eşimi ona aşığım onun teselli etmesi olmasa hiç dayanamam

inşallah canım en kısa zamanda olur inşallah sevginiz en kısa zamanda bebişinizle perçinleşir inşallah

tuhafsın kız sende :) şimdi bu tedavi genelde çoğul bebekle sonuçlandığı için bu şekilde söylüyordur erkekler içine atar onlar sağlam görünüp teselli vermezse ortalık salya sümük olur :)

ewt haklısın cnm:)) ama solede bır durum var.bak sende ılaca baslayınca anlıcaksın.ınsanı bunaltıyor ılac.sınırlerını gerıyor ve herseye aglıyorsun.duygu degısıklıgı cok yapıyor.bende 3 ay da 4 kutu kullandım.kısa devre yaptım anlayacagınız:))

herkez gitti herhalde canım ya bende kaçayım iyice geç oldu iyi geceler sanada allah gönlüne göre versin:)

ewt haklısın cnm:)) ama solede bır durum var.bak sende ılaca baslayınca anlıcaksın.ınsanı bunaltıyor ılac.sınırlerını gerıyor ve herseye aglıyorsun.duygu degısıklıgı cok yapıyor.bende 3 ay da 4 kutu kullandım.kısa devre yaptım anlayacagınız:))

normalde bu tedavi ne kadar sürüyor?

ayrıca ne kadar belli etmesede kayınvaldemde beni hiç sevmez beni sevmeyen çocuğum olsun diyede üzülmez ben yanıyorum olursada ben sevicem anlatabilmişimdir herhalde

cok ıyı anlıyorum cnm.bende sevmem kayınvaldemı oda benı sever gıbı yapar ama sanmıyorum sevdıgını.sonuna kadar katlıyorum dedıklerıne:))

kızlar cümleten iyi geceler tanıştığıma çook memnun oldum görüşmek üzere:)

cok ıyı anlıyorum cnm.bende sevmem kayınvaldemı oda benı sever gıbı yapar ama sanmıyorum sevdıgını.sonuna kadar katlıyorum dedıklerıne:))

sevmesinler ya boşver canım zaten allah bana verse bu şekilde bebeğimi paylaşamam kimseyle daha iyi oluyo böyle emin olun:)

QUOTE=mugebaby;15796503]sevmesinler ya boşver canım zaten allah bana verse bu şekilde bebeğimi paylaşamam kimseyle daha iyi oluyo böyle emin olun:)[/QUOTE]

aaaa o zmn senden çımaz merak etme benimki öyle inanki onun sesini duyduumda tüylrim diken diken oluyor :oklava:

QUOTE=mugebaby;15796503]sevmesinler ya boşver canım zaten allah bana verse bu şekilde bebeğimi paylaşamam kimseyle daha iyi oluyo böyle emin olun:)

aaaa o zmn senden çımaz merak etme benimki öyle inanki onun sesini duyduumda tüylrim diken diken oluyor :oklava:[/QUOTE]

canım çok güldürdün beni yaaa :aynısı bende de var cinnet geçiriyorum içimden ama en başda yazdıklarını anlayamadım tam

kızlar saat dörde geliyo iyice gitti benim kafa inşallah bebeklerimizin gelişimini yazışırız burdan allah büyük :CüvCüv:

aaaa o zmn senden çımaz merak etme benimki öyle inanki onun sesini duyduumda tüylrim diken diken oluyor :oklava:

canım çok güldürdün beni yaaa :aynısı bende de var cinnet geçiriyorum içimden ama en başda yazdıklarını anlayamadım tam[/QUOTE]

ya benim kayınvalide 65 yaşında uyuşamıyoruz benşm babannem yaşında kuşak çatışması anlamıyor cahil ve ciddiyede almıyor söylediğin bi kulağından girip diğerinden çıkıyor yine bildiğini okuyor uyuz şey

şimdi anladım ya bebek olunca senden çıkmaz dedin tatlım ya anladım şimdi:)))benimki grurludur anlar ve gider:))

Back
X