Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

slm ben eranıza yeni katıldım ben 6 senedır evlığim bır bucuk sene cocuğum ulmadı sonra annem on bes gün soğan suyu içirdio ay hamile kaldım şimdi bır oğlum var ikinci bebeği bir senedir korunmamamıza rağmen yine olmuyor bu ay yıne soğan suyunu kullandım bakalım artık...yüce allahım herkese annelık duygusunu tattırsın yerdekı ve ğöktekı bütün islam alemının hörmetine yabbim sana sığınıyoruz....

arkadasım nasıl yaptın sogan suyunu anlatabılır mısın bıraz?bende bu ay olmazsa onumuzdekı ay yapıcam cunku.

ozur dılerım sen ole hamıle kaldım dıyınce heyecanlandım bırden.oncelıkle hosgeldınnn:)))) ne ıyı ettın de geldın:))

sorun değil bir adet orta boy soganı bır bucuk su bardağı suya koy 7 dakıka ağzı kapalı kaynat sonra soğumaya bırak ılınınca bır bardak ıç ama günde iki deva yemeklerdem on bes dakıka önce ıç..ben calıştıimdan dolayı aksam ve yatmadan önce içtim

yok cnm gırmedı herhalde daha.bak sımdı bende merak ettım.noldu acaba.gelmedımı kı doktordan daha.umarım kotu bırsey yoktur.ewt sende dıyordun dun bende de oluyor goremıyorum bazen.

nazlikiz bend geldim ama sende diyordun kısmını anlamadım canım ya

sorun değil bir adet orta boy soganı bır bucuk su bardağı suya koy 7 dakıka ağzı kapalı kaynat sonra soğumaya bırak ılınınca bır bardak ıç ama günde iki deva yemeklerdem on bes dakıka önce ıç..ben calıştıimdan dolayı aksam ve yatmadan önce içtim

cok saol cnm.pekı bunu hangı gun baslıyorsun.adetlıykenmı?ben sımdı yumurtlama donemındeyım ıcemem herhalde sımdı.adet olursam kı ınsallah olmam o zmn mı baslıyayım?

cnm cok acele edıyorsun sen? ben cvp verene kadar aa kımse yokmus ben cıkıyorum dıyorsun:)) gıdıyorsun .bekle bıraz ben cvpsız bırakmam.yetsımeye calısıyorum:))) sen napıyorsun bakalım?

yok nazlikicim ben baya bi bekledikten sonra o mesajı yazdım bende sorun oluyo elli kere kapatıp açıyorum sayfayı bakıyorum bomboş o sebeple dedim ve emin ol on beş dakika beklemişimdir

yok canım benim aalınmadım bende yarın başlayayım diyorum adetimin beşinci günü biraz erken ama oldun

işte bide klomen var ikisini öyle deniyim inşallah elime yüzüme bulaştırmam:)

işte bide klomen var ikisini öyle deniyim inşallah elime yüzüme bulaştırmam:)

ben bır ara denedım sogan suyu bır kac gun ıctım.daha evlenmemıstım o zmn.cok mıdem bulandı benım ondan.nefes verırken kokusu ınsanın ıcını bulandırıyor.bırde kocişin mıdesi bulanmasın benım yuzundem.adam tıksınmesın ne bılım:))

kocişim işe gidince yapıcam akşam gelmeden de bi kür daha yapar dişlerimi fırçalarım oldu bitti:)

Back
X