Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ıyı yapmıssın cnm.bız gece kusu olduk ıkı gecedır muhabbet bol:)) konu hep aynı ama.nazlanan bebısler bır turlu gelmek bılmedıler.bızı cok beklettıler..

nazlikızcım ozaman yeni konu bulalım bebişlerle ilgili ordan devam edelim hep birlikte olmaz mı ya?

hoşbulduk cnm .
evet 32+1 haftalık teyzesi çk şükür kavuştum kuzuma .
bende klomen kullanıpta hamile kaldım bu arada.

hay maşallah sonunda bi hamile geldi aramıza allah bi avazda doğurtsun canım allah analı babalı büyütsün darısı başımıza:):CüvCüv:

ayy kocaman olmuştur gobişin maşallah yaa ne mutlusundur şimdi kız mı erkek mi canım?

ıyı yapmıssın cnm.bız gece kusu olduk ıkı gecedır muhabbet bol:)) konu hep aynı ama.nazlanan bebısler bır turlu gelmek bılmedıler.bızı cok beklettıler..

anladım cnm sizi çok iyi anlıyorum
küçücük umut için insan her çareye baş vuruyo
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
ama kızlar herşeyin hayırlısını isteyelim bebeğin bile
elbet vakti saati geldiğinde yavrularımıza kavuşucaz ...

askmeleği tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin bende adetimi bekliyorum klomene başlamak için sen günde ne kadar kullandın başka bir sorunun varmıydı yoksa seninde sadece benim gibi yumurta gelişiminde zayıflıkmı tespit edildi? gerçi az önce bi arkadaş sormuş ama cevaplayabilirsen sevinirim canım..

aa anlatsana cnm.nasıl kullandın?kac kere kullandın?yanında baska bısey yaptın mı? allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

amin cnm sağol inşallah cümlemizinkini.
dediğim gibi bizde hiçbi problem yoktu nedensiz yere hamile kalamıyordum yani dktr gereken tüm tahlilleri yapmıştı ama herşey olması gerektiği gibiydi ama 1 yılı geçince dktr tedaviye başlıyalım dedi ve klomen verdi adetin 5 ci günü başladım günde1 tane ve 5 gün kullandım ama saatlerine çok dikat etti hergün aynı saatte kullanmaya özen gösterdim ve bu dönemde gün aşırı ilişki ve stresten uzak durmaya çalıştım veo ay bebek fikrini düşünmemeye çalıştım .....

Back
X