Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

yok canım ben sadece klomen kullandım doktorouma sordum catlama ignesi olacakmıyım diye hiç gerek yok melike hanım dedi bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsunnnolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

ayyy inşallah gelmez canım hamile kalırsınnn yaaaa :Saruboceq: :ecrin_bebek:

bende bilmiyorum hülyacım inanki arkadaslara sordumm:uhm:

hımmm hiç bilyodum kuzucum peki dr mu veriyo bunu ilk defa duydum inanki bende hamile kalmayıda kolaylaştrıyo o zaman bi nevii öyle mi canıma dı ne bu jelin doktoruma bi danısayım bakalım ne dicek?? CADIARZU
cnm sor bı dr bakalım nedıycek adını unuttum progestrn ıcerıo ama jelın adını unuttum cnm yaa
şimdiye kadar negatif göre göre alıştım valla.az önce de idrar testi almış eşim internetten denedim kocaman bir negatif çıktı yine.. artık beklemekten başka çarem yok.

vajinal bi jel veriyor progestan diye bi ilaç var ya onun jeli.

ayy hadı bakalım cnmm) valla dr bana kullandrmıstı tatlım du bakalım bı tetsı yap cunku benım testım pozıtıftı dr devam et dedı.cnm ben test gunume vardı bı kacgun adetımende 4-5 gun vardı yapmıstım cooooooooooook sılık cıkmıstı ama herkezxe cıkar dıe bsy yok aksam yapo hemen yaz tatlım <.9999

kocaman bir negatifle karşılaştım artık beklemekten başka çare yok. yarın sabah bi daha mı yapsam diyorumm offff :gitme:
dur bakalım ozman cnm dr kanda bakar zatn net kesın sonuc kan testı bılıosun inşşş guzel hbrler verıceksın bızee
aşılama denedik 1 kez olmamıştı sonra tüpler tıkalı ise bu yolla olmaz döllenme diye bakalım dedi,ama bu fil radyasyon içeriyor, o nedenle bu ayı boş geçecez.

cnm dr sana rahım fılmı cekmedenmı asılama yaptı??

geçmiş olsun miki24 inşallah dilediğin olur.bende geçen ay çektirdim tüplerim açık bende senin gibi düşündüm yapışıklık falan varsa gitmiştir diye ama olmadı geçen ay gebelik inşallah bu ayaboshayallersmile

kanaman çok oldumu ,şuan biraz kanamam var, yarın sabah bi film daha çekilecekmiş,
ben o acıdan sonra tüpler açıkmış dedi doktor, bende düşünmeden boşunamı çektirdim dedim, o da mukozik bi yapışıklık varsa sonraki ay gebe kalan çok oluyor dedi, bende inşallah dedim,
inşallah sen bu ay gebe kalırsın, bende önümüzdeki ay , artık stresim işimede yansımaya başladı, bide izin alıyorum müdürüm biliyor ama insanlar mırıldanıyor, en azından hamile olursam ayları sayarım,:Saruboceq::Saruboceq:

cnm dr sana rahım fılmı cekmedenmı asılama yaptı??[/QUOTE]
evet önce aşılama denedi, sonra olmayınca geçen ay doktoruma gittiğimde kendi izinliydi başka bi doktorla görüştüm o da filme yönlendirdi, aşılama boşa olabilir dedi,
zaten kurumum karşılamıyor maddi olarakta manevi olarakta yıprancaktım,
filim çekilmesi iyi oldu, şimdi aşılama yapılırsa bile içim rahat şansımın olduğunu biliyorum,
hayırlısıyla olur inşallah,
eşimede bol bol çerez kuru kayısı, pestil, pekmez içiriyorum, meyve yediriyorum, sperm hareketi de arttı baya, hayırlısı artık,

evet önce aşılama denedi, sonra olmayınca geçen ay doktoruma gittiğimde kendi izinliydi başka bi doktorla görüştüm o da filme yönlendirdi, aşılama boşa olabilir dedi,
zaten kurumum karşılamıyor maddi olarakta manevi olarakta yıprancaktım,
filim çekilmesi iyi oldu, şimdi aşılama yapılırsa bile içim rahat şansımın olduğunu biliyorum,
hayırlısıyla olur inşallah,
eşimede bol bol çerez kuru kayısı, pestil, pekmez içiriyorum, meyve yediriyorum, sperm hareketi de arttı baya, hayırlısı artık,[/QUOTE]

ne bıcım dr yaa sınır oldm hsg cekmeden neden asılama yapıoo
neyse artık
cnmm inşşş hesey guzel gıder
yedr cnm yedır kecı boynuzuda ii :)))

cnm sor bı dr bakalım nedıycek adını unuttum progestrn ıcerıo ama jelın adını unuttum cnm yaa
şimdiye kadar negatif göre göre alıştım valla.az önce de idrar testi almış eşim internetten denedim kocaman bir negatif çıktı yine.. artık beklemekten başka çarem yok.

vajinal bi jel veriyor progestan diye bi ilaç var ya onun jeli.

dur bakalım ozman cnm dr kanda bakar zatn net kesın sonuc kan testı bılıosun inşşş guzel hbrler verıceksın bızee

tamam canım görünce sorarım artık bide ben folbiol alıyom bi sakınca olmaz dimi kuzucumolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

moralini bozma bence henüz erken birkaç gün bekle sonra test yap. Erkenden çıkmayabilir

normalde de bugün adet günümdü ama 9 ekimde aşılama oldu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum ne bileyim valla bünyeden bünyeye de değişiyor diyorlar. kimisinin idrarda daha geç belli oluyormuş. yarın sabah tekrar yapsam mı bilemedim ben de...

anladım canım yaaa inanki çok üzüldüm eminmisin yaaa offff bi kaç gün daha bekle bakalım canım belki gec döllenme olmustur olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:[/QUOTE]

bekleyeceğim artık canım. kocaman kalın bi test çizgi eminim yanii. geç döllenme olabilir mi bilemiyorum aşılama günü de dahil bugün 18.günüm... bilmiyorumkismile

melike folbiol günde 1 defa değil mi ? ben de bir kutu ondan bitirdim canım. şimdi arada sırada aldığım folic plus var. ondan aklıma geldikçe alıyorum.

normalde de bugün adet günümdü ama 9 ekimde aşılama oldu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum ne bileyim valla bünyeden bünyeye de değişiyor diyorlar. kimisinin idrarda daha geç belli oluyormuş. yarın sabah tekrar yapsam mı bilemedim ben de...

anladım canım yaaa inanki çok üzüldüm eminmisin yaaa offff bi kaç gün daha bekle bakalım canım belki gec döllenme olmustur olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

bekleyeceğim artık canım. kocaman kalın bi test çizgi eminim yanii. geç döllenme olabilir mi bilemiyorum aşılama günü de dahil bugün 18.günüm... bilmiyorumkismile[/QUOTE]

ah canım yaa umarım gec döllenme olmuştur ve bize en yakın zamanda hayırlı haberler veririsin inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

melike folbiol günde 1 defa değil mi ? ben de bir kutu ondan bitirdim canım. şimdi arada sırada aldığım folic plus var. ondan aklıma geldikçe alıyorum.

evet canım hımm evet ben düşük yaptıgımda dr ondan yazmıstı canım folic plus kutuda hani ama hiç sorma bende kilo yaptı bıraktım sonra dr bundan iç dedi bugün doktorumu aradım hiç sormak aklıma gelmedi innaki dünden beri alıyom bende en azından günde bi tane yerimseniben

bekleyeceğim artık canım. kocaman kalın bi test çizgi eminim yanii. geç döllenme olabilir mi bilemiyorum aşılama günü de dahil bugün 18.günüm... bilmiyorumkismile

ah canım yaa umarım gec döllenme olmuştur ve bize en yakın zamanda hayırlı haberler veririsin inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:[/QUOTE]

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım. ben yarın dr. u arayıp aradan sadece kan versem diyeceğim. bakalım ne diyecek? kanda da baktırıp emin olduktan sonra içim daha rahat edecek..

ah canım yaa umarım gec döllenme olmuştur ve bize en yakın zamanda hayırlı haberler veririsin inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım. ben yarın dr. u arayıp aradan sadece kan versem diyeceğim. bakalım ne diyecek? kanda da baktırıp emin olduktan sonra içim daha rahat edecek..[/QUOTE]

amin canım aminnn hadi inşallah hayrlı haberlerle dön dualarım hep seninleee olucak canımolumunekankayizsmile :emir_bebek: :Saruboceq:

evet canım hımm evet ben düşük yaptıgımda dr ondan yazmıstı canım folic plus kutuda hani ama hiç sorma bende kilo yaptı bıraktım sonra dr bundan iç dedi bugün doktorumu aradım hiç sormak aklıma gelmedi innaki dünden beri alıyom bende en azından günde bi tane yerimseniben

günde 1 tane olması açısından folbiol almak iyi ama hamile olunca folic plus a geçiyorsun sanırım. arkadaşım da günde 3 defa folic plus almak çok zor mide bulandırıyor diyordu.

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım. ben yarın dr. u arayıp aradan sadece kan versem diyeceğim. bakalım ne diyecek? kanda da baktırıp emin olduktan sonra içim daha rahat edecek..

amin canım aminnn hadi inşallah hayrlı haberlerle dön dualarım hep seninleee olucak canımolumunekankayizsmile :emir_bebek: :Saruboceq:[/QUOTE]

inş. yarın dr. a gidip gidemeyeceğimiz yazarım. ben çıkıyorumm canımmm iyi gecelerrrr... inş. 2011 de hayırlısıylaa bebeklerimizi kucağımızaaa alırızzzz..kaydirigubbakcemile5

günde 1 tane olması açısından folbiol almak iyi ama hamile olunca folic plus a geçiyorsun sanırım. arkadaşım da günde 3 defa folic plus almak çok zor mide bulandırıyor diyordu.

evet canım yaa folic plus daha agır bu daha iyii...sengözlerimebaksanab

amin canım aminnn hadi inşallah hayrlı haberlerle dön dualarım hep seninleee olucak canımolumunekankayizsmile :emir_bebek: :Saruboceq:

inş. yarın dr. a gidip gidemeyeceğimiz yazarım. ben çıkıyorumm canımmm iyi gecelerrrr... inş. 2011 de hayırlısıylaa bebeklerimizi kucağımızaaa alırızzzz..kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

aminnnnn canım inşallahhhhhh sanada iyigeceler tatlı tatlı rüyalarrrrrrrolumunekankayizsmile :emir_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben daha çektirmedim adetim 5.gün geçti bugün ama lekeler arttı sanırım adet olacağım. filmi araştırmıştım biraz adetin 2. ya da 3.günü çekiyorlarmış diye biliyorum. daha bana doktorum ne zaman olacağını söylemedi.

tamam canım görünce sorarım artık bide ben folbiol alıyom bi sakınca olmaz dimi kuzucumolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

cnm gebelıkten once folık asıd almak iii zatn drlarda verıo bende solgarın kını kullanmıstım

o ne canım onuda ilk defa duydum yaaa kusura bakma yani oda folik asit öyle mi ama adını hiç duymamıştım kuzuubilmiyorumkismile

Benım doktorum hamıle kaldıktan sonra vermıstı. Bebegın omurgalarının gelişmesi için oldugunu söylemişti ama hamıle kalmadan once neden veriliyor bilmiyorum. Aslında vitamin hapı..

merhabalar ben genelde sadece okuyup yorum yazmayanlardanım yeni evli olduğum için anlamaya çalışıyorum . göğsümde olan bir sancıyla doktora gittim bebek de istediğimi söyledim muayene edip bir kaç test yaptı ve sonrasında klomen diye bir ilaç verdi bir de reçeteye progesteron eksikliği yazmış bilen ya da başına gelen biri var mı ? kötü birşey mi bu ?

Back
X