Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzummmmm
yaaaa çok karışık bi durumdayım
reglimin 33 günü bugün kan testi yaptırdım 45.19 çıktı
ama sevinemiorum çünkü geçenki gebeliğimde de böle düşüktü değerim
ve sonucunu biliosun
çk duaya ihtiyacım var
ilki canımı çok yakmamıştı ama bu çok acıttı beni
kuzummmmm
ve sonucunu biliosun
çk duaya ihtiyacım var
geç döllenmedir canm bence kendini üzme. inş. yükseldiğini de görürsün..
canımmmmm çok sevindim olumsuz düşünme olumlu düşün olumlu olsun......Tebriklerrrrrr
inş. öyledir canım çok dua et olur mu?
saol canım ama düşünemiorum şuan
umutsuzum çok
Rabbim hakkımda hayırlı eylesin inş. bu durumu
kuzummmmm
ve sonucunu biliosun
çk duaya ihtiyacım var
kızlar yarın sabah çatlatma iğnesi olacağım da. dr. çarş. dan itibaren gün aşırı ilişki dedi. acaba ovulasyon boyunca her gün olmasının ne zararı olabilir? şimdiye kadar gün aşırıyı denedik tutmadı.
kızlar yarın sabah çatlatma iğnesi olacağım da. dr. çarş. dan itibaren gün aşırı ilişki dedi. acaba ovulasyon boyunca her gün olmasının ne zararı olabilir? şimdiye kadar gün aşırıyı denedik tutmadı.
cnmm bugunde calısa bılırsnz cnmm bılıosun spermler yasıo yumosların catladgında hazr beklıo olurlar
yada yarın calıs ılk 3 gun calsıın bazen sperm sayısı az oluo hergun calısılınca dıolar ama
canım doktorunu dinle. biz de hergün olunca daha cok sansımız artacak sanıyoduk.ama öyle degilmiş. doktor gğnaşırı söyledi yoksa 2.gün gelen sperm degil erkeğin prostat sıvısı demişti.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a
Allahımmmın iznıyle kotu bsy lmıycak ayyyyyyyy heyecan yaptım cok fena acayıp sevındım zehraa dualarım senınle cnmmm dr sordunmu pekı ayyyyyyyyy super bsy buu
cnmm kasım 5 adet gunun bence degere kotu deme sakın
2 gun sorna tekrala tatlıskom bence yukselıcek ve mınıgımızz annesıne sıkı sıkı tutunucak Rabbım aynı acıyı tekrar yasatmasın melegımzı korusun ınşşşşşş cok sevındım zehra ınanamazsınn
cnmm bugun calıs yarın calıs sonra gun asırı devam et ozman :))) nsss denk gelıceklerbugün çalışın dedi dr. ama çarş. dan itibaren gün aşırı dedi. eee gün aşırı tutmuyor bi de bunu mu denesek diyorum valla.
her gün deneyip hamile kalan arkadaşım var beni gördükçe her gün deneyin bi diyip duruyordu. biz de hiç denemedik. ama çatlatma iğnesini olduğum ay denemek mantıklı mı tabii bilemiyorum..
canımm çok çok çokkkk saol
ne kadar sevinmiş olduğunu tahmin edebiliorum
dediğim gibi pek umutlu diilim ama inş. önceki gibi olmaz
seni çok seviorum kuzumm bunu biliosun ama yinede sölemek geldi içimden![]()
polyanna nasılsın canım?
kuzummmmm
ve sonucunu biliosun
çk duaya ihtiyacım var
iyiyim cnm klomene başladım bugün hayırlısı sen nasılsın
bende görmedin sandım özelden msj atmıştım
iyiyim benimde klomenim bugün bitti yarın doktor kontrolüm var yumoşlara bakacak bakalım inş.büyümüşlerdir ona göre iğnemi yapacak yarın akşam belli olacak akkoyun karakoyun[/Q
hadi bakalım inş büyümüştür yumoşlar benimde cmt kontrolüm yakın adet tarihlerimiz