Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bende görmedin sandım özelden msj atmıştım
iyiyim benimde klomenim bugün bitti yarın doktor kontrolüm var yumoşlara bakacak bakalım inş.büyümüşlerdir ona göre iğnemi yapacak yarın akşam belli olacak akkoyun karakoyun :52::52::52:
[/Q

hadi bakalım inş büyümüştür yumoşlar benimde cmt kontrolüm yakın adet tarihlerimiz

benim 27 kasım normal tarihim ama yarın çatlatma iğnesini yaparsa doktorum iğneden 14 gün sonra regl gelmesi gerekiyormuş sanırım umarım gelmez test yaparsım ayın 23.ünde

benim 27 kasım normal tarihim ama yarın çatlatma iğnesini yaparsa doktorum iğneden 14 gün sonra regl gelmesi gerekiyormuş sanırım umarım gelmez test yaparsım ayın 23.ünde

inş cnm gelmez ama benim çatlatma iğnemden sonra 19.günümde gelmişti normal düzeni bozulmadı ama yumurtam 11.günümde biraz erken çatladı bunun etkisi varmı bilmiyorum

aaaa aynıymış adet tarihlerimizz. ama klomene kaçıncı gün başlamıştın sen canm. ben 5. günü başladım cuma bitti. bugün kontrolüm vardı. 18.7 mm olmuş yumurtam. yarın çatlatma inesi ol dedi.

aaaa aynıymış adet tarihlerimizz. ama klomene kaçıncı gün başlamıştın sen canm. ben 5. günü başladım cuma bitti. bugün kontrolüm vardı. 18.7 mm olmuş yumurtam. yarın çatlatma inesi ol dedi.

benimde c.tesi akşamı bitmesi gerekiyordu son hapımı unuttuğum için ancak bugün içebildim bugün bitti sayılır yarın kontrolüm var yarın 12.günüm uygun görürse doktorum iğne yapacak bakalım inş.büyümüştür yumoşlarımda yarın gittiğimde çatır çatır çatlatırız inşallaaaaaahhh :52::52::52:

kızlar slm dr banada adetimin 5. günü klomen verdi ama ben incir kürü yapıyorum die birazda yan etkilerinden korktuğum için kullanmadım ama takiple falan vermedi gittim o gün verdi benimde bu ay yumurtala günüm geçince sağ ve sol kasığımda ağrılar oldu hatta yumurtlama günüm geçti kırmızı kahve arası bi renkte bişi geldi bidaha hiç gelmedi ama ne oldu anlamadım bide şu presed jelden kullandım ama hergün kasıklarım ağrıyor acaba idrar yollarımda bişimi var die tahlil yaptırdım temiz çıktı bu ağrı ve o damla gelen kanın ne anlamı olabilir ben eşimle kısıtlı görüşebiliyorum ama bu ay rapor alarak yanına gittim 6 gün ilişki oldu acaba geçmi yumurtladım bana akıl verim bu klomenle ilgili falan kafam çok karışık

canım kürlerin bazılarını kullanınca yumurta çatlarken kahverengi akıntı olabiliyor. ben de bal-tarçın-çörekotu karşımını yediğimde yumurtlama dönemimde kahverengi akıntı geldi. 2 ay denedim 2 ay da gelmişti. dr. da yumurtanın çatladığını anlıyoruz demişti.

benimde c.tesi akşamı bitmesi gerekiyordu son hapımı unuttuğum için ancak bugün içebildim bugün bitti sayılır yarın kontrolüm var yarın 12.günüm uygun görürse doktorum iğne yapacak bakalım inş.büyümüştür yumoşlarımda yarın gittiğimde çatır çatır çatlatırız inşallaaaaaahhh :52::52::52:

benim de 13. günüm. günde 1 mm büyür dedi. yarın sabah iğneni ol dedi. bakalım yarına ısmarladım iğneyi eczaneden. ovitrelle mi oluyorsun ?

ozaman yumurtalarım geç çatladı bütün emekler boşa gitii :( ben 31 i olarak hesaplamıştım ayın 2 sine kadar ilişki oldu kan 4ünde geldi kür ve jeli boşuna kullandım sanırım ben klomeni kullansaydım keşke

ozaman yumurtalarım geç çatladı bütün emekler boşa gitii :( ben 31 i olarak hesaplamıştım ayın 2 sine kadar ilişki oldu kan 4ünde geldi kür ve jeli boşuna kullandım sanırım ben klomeni kullansaydım keşke

canım sana doktor klomen vermiş sen doktora güvenmeyip kendi kendine kürler kullanmışsın tamam bu kürler bir çok insanda işe yaramış olabilir ama bende incir kürü yaptım bir ay boyunca ve düzenli bir şekilde içtim maalesef bende işe yaramadı ve ara kanama yaptı o yüzden bıraktım bende kürü doktorum klomen verdi havalara uçtum sonunda yumurtalarım büyüyecek diye bence gönül rahatlığıyla hapını kullanabilirsin doktoruna güvenmen sağlıklı bir tedavi sürecinde çok önemli sen içini ferah tut stres yapma kendiliğinden gelecek meleğin emin ol:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bıldıgım kadrıyla sekerı yuksek cıkanlara bazı yıyecekler yasaklanıo yanı benım cevremde bole oldu korma panık yapma tatlım Allah korusun kot bsy degldr
pzt hbr ver olurmu

gittim cnm bugun doktora. yıne yuksek cıktı :( diet yapıcam ve kan sekerımı olcmem ıcın alet verdı doktor. hergun kendım uygulayıp degerlerı bı tabloya yazacagım. sonrada kontrol yıne. dıetle dusmezse insilün iğnesi vurulacakmışım. inşallah düşer. moralim çok kötü.

mrb cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin merak etme çok kötü bi durum değil sadece dikkat ediceksin yediklerine benim ablamda hamile 8.ayında şuan şekeri çıktı onunda ama diyetle düştü hiç çıkmadı bi süre ölçtürdü haftada iki kez hep düşük çıktı çok şükür inş seninde öyle olur

amin cnm inşallah. bende diet yapacagım ve hergun degerlerı olcecegım :( . benımkıde duser ınsallah. ablan nasıl bi diet uyguladı. bana bundan bıraz bahsedersen benım ıcınde fıkır olmus olur.

kuzummmmm:5:
yaaaa çok karışık bi durumdayım
reglimin 33 günü bugün kan testi yaptırdım 45.19 çıktı
ama sevinemiorum çünkü geçenki gebeliğimde de böle düşüktü değerim
ve sonucunu biliosun
çk duaya ihtiyacım var
ilki canımı çok yakmamıştı ama bu çok acıttı beni

canım inşallah problem cıkmaz. yorma kendını. bende dua edecegım senın için. moralini yüksek tut.

kızlar yarın sabah çatlatma iğnesi olacağım da. dr. çarş. dan itibaren gün aşırı ilişki dedi. acaba ovulasyon boyunca her gün olmasının ne zararı olabilir? şimdiye kadar gün aşırıyı denedik tutmadı.

cnm bizde iğneden sonra hergun 5 gun boyunca çalışmıştık. doktorlar sperm kalıtesı ıcın gun asırı olmasını ıstıyorlar. biz hergun calıstık tuttu ama ne olacagı bellı olmaz sizde yapın dıyemıyorum. inşallah sende en kısa zamanda bebegıne kavusursun..

boşa gitti diye düşünme canım. pressed spermin uzun yaşamasını sağlıyor belki de denk geldi bilemeyiz ki. hemen umutsuzluğa kapılmaa.

cnm bizde iğneden sonra hergun 5 gun boyunca çalışmıştık. doktorlar sperm kalıtesı ıcın gun asırı olmasını ıstıyorlar. biz hergun calıstık tuttu ama ne olacagı bellı olmaz sizde yapın dıyemıyorum. inşallah sende en kısa zamanda bebegıne kavusursun..[/QUOTE]

bunda önceki iğne ve aşılamada gün aşırı denedik olmadı. eşim de bu haftayı her gün değerlendirelim diyor. bakalım zaman ne gösterecek. olacaksa tek ilişkiyle de oluyor.

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı sabahlar herkeesee :36:

slm kızlar nasılsınızz epeydır gıremıyordum sıteye sızlere kızımın son resımlerını eklıyorummm

umutlum kuzu serselom esemosum zehra cım adını unutttugm dıger arkadaslarım hepınızı cok ozledımm
Sevdaaam valla özlettn kendini de Revnayı daaa. bizler bildğin gibiyiz, siz nasılsıınız. Maşallahh kızımaa nasıl da büyümüşş nasl da güzelleşmiişş. Uzatma gülüm arayı. Arada srada uğra emi.
günaydın kızlarrrr

emosumm gelmışşşşş gıtmssss
zazezcımmm sende cii yapmıss gıtmıssn :))
umutlummmmmmmmmm artık ugruosun
kızlarrrrrrr hadı evet eskısı gıbı olsunn bı topıccccc

benımde persembe gunu ayrıntılı ultrasonum var ınşş hersey yolundadrrr teyzelerı dua edın
Eveet gülüm artık dha sık uğruyorum. Kopamıyorum burdan. Perşembe günü miniğiizi dha ayrıntılı göreceksin demek. Güzel haberlerle gel gülüüm.
kuzummmmm:5:
yaaaa çok karışık bi durumdayım
reglimin 33 günü bugün kan testi yaptırdım 45.19 çıktı
ama sevinemiorum çünkü geçenki gebeliğimde de böle düşüktü değerim
ve sonucunu biliosun
çk duaya ihtiyacım var
ilki canımı çok yakmamıştı ama bu çok acıttı beni
Zehracııığıımm bu güzel haber böyle mi veriliir. Ayyy okuyunca inanamadım gülüüm. Sen değere niye takılıyorsun tatlımm. Sultanın değerini hatırlamıyr muun, onunda 40 küsürlerdeydi sonra arttı. Hem benim 831 di ilk değerim de ne oldu sankiii. Sonucu biliyorsuun. Lütfen bu değere takılmaa, kendini de boş yeere üzmee :29: Allahııım bu defa almayacak inşalllahh meleğini zazeziiiimmm. Bu defa kucağına alacaksııın. Ayyy inanamıyoruum, bak gör yarın en az 90 olacak değerinn. Haydi kendini toparla veeee müjdeyi veeerrr bizee. Allahıımm yardımcın olsun canıım.

adet günün geçmiş miydi canım. geçmediği için düşüktür değerin. inş. yükselir. neden 2 çatlatma iğnesi oldun? anlamadım.

Adetim gecikmedi gerçekten hatta daha 3 günüm var ...İnşallah yükselir...

Bu ay 4 yumoş oldu bende 2 si küçük tü onlar için 2. iğneyi oldum çatlasın diye.

günaydın kızlar,
Bende bu ay serephone kullandım 3 ekimde adet oldum ve 5 ekimde ilaca başladım ilacım bitince doktor kontrolune gitmem gerek ama benim doktorum bayram tatiline gidecekmiş.Bende ortada kaldım ne yapacağıma karar veremiyorum şu an acaba kontrole gitmesemde bu ay kendi kendime denesem ne olur??Yoksa başka bir doktora mı kontrol ettirmeliyim?? Bir akıl verin lütfennn...

Back
X