Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuKlomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler
Arkadaşlar ben zavallı kulun 5 gün ölüm izni varmış. ben de devlete mi bırakacam bu izni? Yarından itibaren yokum anlayacağınız. Salı görüşürüz.
SELDA, ZEHRA, EMİNE VE SERAP yok yazıldınız bilginizee :76:
Hepiniz kendinize çok iyi bakın görüşürüz. :80:
arkadaşlar ben zavallı kulun 5 gün ölüm izni varmış. ben de devlete mi bırakacam bu izni? Yarından itibaren yokum anlayacağınız. Salı görüşürüz.
Selda, zehra, emine ve serap yok yazıldınız bilginizee :76:
Günaydın arkadaşlar. Dün uğrayamadım. Kayınpederimi kaybettik. Umarım herkes iyidir. Ben geçmişi bi okuyayayım.
Bu KK da yine değişmiişş, her gün bi değişikliik olmaya başladı. Nolcek böyle bilmem
Tabii ki de içtenlikle yazacam gülüm yazdığımıı. Yıllar oldu burda kader arkadaşlığı yapıyoruzz. Yeri geldiğinde ailelerimizle hatta eşlerimizle paylaşmadığımızı birbirimizle paylaşıyoruz canım beniim. Burdaki dostlukk yalansız, çıkarsız... Sen benim için çoook dğerlisin. Bu defaa Rabbim yüzünü güldürecek inşallah. Sağ saliim kavuşacağız minik yavrumuza. Her zaman dediğim gibi, evet ben de çok istiyorum bi bebeğim olsun diye ama çook şükür ki bir tne yavrum var Rabbim ona sağlk, ömür versin. Hiçç olmayanlara Allahıım tattırsın inşallah annelik duygusunu. Sonra da bana ikinci meleğimi göndersin inşallahhh.
Arkadaşlar ben zavallı kulun 5 gün ölüm izni varmış. ben de devlete mi bırakacam bu izni? Yarından itibaren yokum anlayacağınız. Salı görüşürüz.
canımmmmmm vala ugrayamadım bugun hıcc:))
basın sagolsun yenı konusmustuk daha Allah sabır versın
ii tatılller dıyım sana cnm inşş cannnını sıkan durum olmaz
seker ılacı ıle kullanımı hakkında bılgım yok ama klomen kasık ve bel agrısı oluo evet yumurtalar buyudugunde karın altında kasıkta agrı olur bıde catladıgında canım senınkıde bu yuzden olabılır
seker ılacı ıle kullanımı hakkında bılgım yok ama klomen kasık ve bel agrısı oluo evet yumurtalar buyudugunde karın altında kasıkta agrı olur bıde catladıgında canım senınkıde bu yuzden olabılır
kızlar merhaba bu ayda boş geçti benım klomen kullandım ovulasyon gerçekleşmedi.inş bu ay igneye geçecek.bı sorum olcak igne ile aşılama aynı seymı.igne kullnıp hamıle kalan arkadsalrım benı bıraz bılgılendırebılırlermı acaba.18 kasımda adet olcaktım olmadım bugun doktora gıttım söktürücü verecek sogan suyuda içtim yok bı faydaa.çatlıcaaaaam yaaa:84:
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH
Arkadaşlar merhaba,
Herkes iyidir afiyettedir inşallah..Hamiş olanlar bebişlerini, henüz beklemede olanlar yumoşlarını güzel güzel büyütüyordur inşallah..
Benim bi sorum olucak daha önce klomen kullanmış olanlara..Klomen adet gecikmesine sebep olur mu arkadaşlar?? Yumurta çatlamazda kiste dönerse mi gecikir sadece?? Yoksa sebepsiz gecikme de yapabilir mi bu ilaç??
kızlar merhaba bu ayda boş geçti benım klomen kullandım ovulasyon gerçekleşmedi.inş bu ay igneye geçecek.bı sorum olcak igne ile aşılama aynı seymı.igne kullnıp hamıle kalan arkadsalrım benı bıraz bılgılendırebılırlermı acaba.18 kasımda adet olcaktım olmadım bugun doktora gıttım söktürücü verecek sogan suyuda içtim yok bı faydaa.çatlıcaaaaam yaaa:84:
Cnm aşılama ve iğne aynı şey değil.İğne klomen kullandıktan sonra yumurtalar için yapılan çatlatma iğnesi.Aşılama aynı işlemlerin devamında yıkanan spermin rahime bırakılması işlemi...Klomen veya iğne adeti geciktirmiyor cnm kist olmuş olsa bile adet görürsün.Farklı nedenlerden kaynaklanmış olabilir.
merhaba arkadaşlar büyük uğraşlarım sonucunda en sonunda buraya girebildim bir türlü nickimi kabullendiremedim yahu hepinizi çok ösledim... kuzummm nasılsın tatlım prenses nasıl sağlığınız yerinde değilmi havalarda soğudu dikkat et haaaa..umutlumm canım tlfn.msj attın ama ben cevap yazamadım kusuruma bakma eşim benim tlfn aldı bende onunkini kullanıyorum ama dokunmatik olduğu için bir türlü beceripte sana msj atamadım aramak istedim seni ama rahatsız ederim diye çekindim açıkçası... seni öpüyorum canımm... zazezim sen nasılsın bidenem en son ben burdayken güzel heberini almıştık herşey güzellikle ilerliyor değilmi canım...alminasım canım sen nasılsın prensesimiz nasıl kocaman oldu değilmi yerim onu ben canım yaaa...kızlar bu arada ben kursa başlıyorum haftaya elimden geldiği kadar sizinle olmaya çalışacam hepiciğinizi öpüyorum
teşekkur ederım canım.bende polıkıstık var ondan gecıkme oluo ancak ilaçlarla adet oluorum.ben klomenı 2 ay kullanmıstım gecen ay kullandıgımda hiç yumurtalarım buyumedı onun için sana igneye baslıcaz dedı doktorum.insallah hapımızın yuzu guler
Kasım ayı listesinden hiç hamile yok mu acaba. Keşke listelere yazılanlar sonuçları yazsalar da kimler klomen yada gonaphene ile hamile kalmış bilsek. Ben doktora pazartesi gideceğim yumurta durumunu öğreneceğim. Günde 2 tane klomen verdi doktor bakalım ne olacak merakla bekliyorum :26: