Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
138.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
139.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
140.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
141.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
142.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
143.EXORCİST_TREX................................. ........serophene

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

........................KASIM AYI LİSTEMİZ......................

ANATOLYA20.......................2 KASIM
NAZİKLİ82.............................8 KASIM
SODDOS..............................13 KASIM
İLKNURR1984....................... 16 KASIM
FATMA 1986...........................18 KASIM
MİKİ24...................................18 KASIM
HULYA_41...............................24 KASIM
TARCİN...................................26 KASIM
AYSGLBRKN.............................27 KASIM
MİRAY15.................................27 KASIM
YELLOWWKİTTY.......................28 KASIM
EMRİVAKİ................................30 KASIM

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................
FİLİZİM.....................................1 ARALIK
UMUTLU22.................................2 ARALIK
ESEMOS...................................11 ARALIK
GİDA_PİNAR...............................12 ARALIK
TARİORONAR............................
SERSELO....................................13 ARALIK
BELGİSEL....................................15 ARALIK
ZEYNO_81..................................18 ARALIK
G.ERKL.......................................18 ARALIK
KİDY..........................................19 ARALIK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH
selam buraya ugrayamiyorum kusura bakmayin cok sükür hamileligim sorunsuz geciyor 12+1 olduk cok sükür muhtemel dogum tarihi 12 haziran ... brevaktid igne ve puregeston kullaniyorum bilmiyorum liste icin gereklimi herkese hayirli dogumlar diliyorum hamile kalamayanlarada en kisa zamanda bebeklerinin göbüslerine konmalarini diliyorum :49::38:

Bugün doktora gideceğim ve yumurta takibim yapılacak. Klomen cumartesi bitti bakalım yumurtam büyümüş mü ve çatlatma iğnesi verecek mi. Çok heyecanlıyım :52:

Bugün doktora gideceğim ve yumurta takibim yapılacak. Klomen cumartesi bitti bakalım yumurtam büyümüş mü ve çatlatma iğnesi verecek mi. Çok heyecanlıyım :52:

benimde klomenim cts bitti bugün dr a gittim..yumurtalarıma baktı..2 yumurta oluşmuş dedi..1 i kaç mm bilmiyorum ama teki 15 mm miş..rahim kalınlığı da bizim için önemli dedi..o da iyi görünüyo sorun yok dedi..birde yumurta 1 günde 2 mm büyürmüş..yumurtlama gününe daha 2 gün var senin dedi..2 güne kadar da büyür yanii dedi..gün aşırı ilişki önerdi..bugün öbür gün bi sonraki öbür gün..öyle işte..
size ne dedi dr unuz?kaç mm olmuş yumurtanız gittiniz mi dr a ? :44:

kızlar 27 kasımda adet oldum yeni tarihim 27 aralık.. iğnelere başladık bu ay Rabbim dilerse gelir inş. bebiş.

kızlar mrb ben çok eskiyim bu topikte bnde sizin gibi bebeğimi heycanla gün gün bekledim vee sonunda rabbim yüzüme güldü..
şimdi dünyalar güzeli bi kızım var Rabbim inşallah sizede nasib eder hayrılısyla.. heycanınızı çok iyi anlıyorum..
eklesenz sevinrm ben 25 haziranda doğum yaptım mina su adında bi melek getrdim dünyaya :nazar:
annelik çok güzel bi duygu Allahım sizede tattırsın kucaklarınızı boş bırakmasın inşş..:emir_bebek:

kızlar mrb ben çok eskiyim bu topikte bnde sizin gibi bebeğimi heycanla gün gün bekledim vee sonunda rabbim yüzüme güldü..
şimdi dünyalar güzeli bi kızım var Rabbim inşallah sizede nasib eder hayrılısyla.. heycanınızı çok iyi anlıyorum..
eklesenz sevinrm ben 25 haziranda doğum yaptım mina su adında bi melek getrdim dünyaya :nazar:
annelik çok güzel bi duygu Allahım sizede tattırsın kucaklarınızı boş bırakmasın inşş..:emir_bebek:

Allah analı babalı büyütsün..bahtını açık etsin inş..tebrik ederim sizi de..
duanız için de aminnnnnnnnnnnn diyorum..inş inş inş..

benimde klomenim cts bitti bugün dr a gittim..yumurtalarıma baktı..2 yumurta oluşmuş dedi..1 i kaç mm bilmiyorum ama teki 15 mm miş..rahim kalınlığı da bizim için önemli dedi..o da iyi görünüyo sorun yok dedi..birde yumurta 1 günde 2 mm büyürmüş..yumurtlama gününe daha 2 gün var senin dedi..2 güne kadar da büyür yanii dedi..gün aşırı ilişki önerdi..bugün öbür gün bi sonraki öbür gün..öyle işte..
size ne dedi dr unuz?kaç mm olmuş yumurtanız gittiniz mi dr a ? :44:

Bugün gittim canım. 3 yumurtam var birisi 19 mm. digerleri daha küçükmüş. Bugün çatlatma iğnemi oldum. Bana 24 saat ve 48 saat sonra ilişki verdi. Sonra yumurta kontrolu için yeniden çağırdı. Bakalım ne olacak şimdi bu günleri değerlendireceğiz. Ama ondan sonra beklemek çok zor gelecek, Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Sana çatlatma iğnesi yapmadı mı?

kızlar meraba hepinize
bugün dr.a gittim ve içimdeki ikinci kalbimin sesini duydum
Rabbim herkese nasip etsin
dua edin bu büyü hiç bozulmasın inş.

Bugün gittim canım. 3 yumurtam var birisi 19 mm. digerleri daha küçükmüş. Bugün çatlatma iğnemi oldum. Bana 24 saat ve 48 saat sonra ilişki verdi. Sonra yumurta kontrolu için yeniden çağırdı. Bakalım ne olacak şimdi bu günleri değerlendireceğiz. Ama ondan sonra beklemek çok zor gelecek, Allah hakkımızda hayırlısını versin.

hadi hayırlısı iğneden sonra 2 kez mi ilişki dedi doktorun sadece benim doktorum da 5 gün ard arda ilişki veriyor

kızlar meraba hepinize
bugün dr.a gittim ve içimdeki ikinci kalbimin sesini duydum
Rabbim herkese nasip etsin
dua edin bu büyü hiç bozulmasın inş.

ayyy ne kadar güzel bi duygudur allah sağlıkla doğmasını nasib etsin inş ben ve benim gibi anne olmayı isteyen herkes yaşar bu duyguları inşş

gözün aydın diyim önce çünkü yumurtan olgunlaşmış..umarım hamile de kalabilirsin bu ay..bugün kaçıncı günündü adet başlangıcından itibaren?bana dr çatlatma iğnesi vermedi..bu ay ilk defa deniyorum ondan mı acaba anlamadım :61:
sen ilk defa mı ilaç kullanıyosun arkadaşçım..ilk kullandığından beri mi sana iğne vuruldu?ayrıca bu dr beni tekrar çağırmadı..bugün baktı o kadar..bu adam beni sallıyomu yaaaaaaaaa :52:

gözün aydın diyim önce çünkü yumurtan olgunlaşmış..umarım hamile de kalabilirsin bu ay..bugün kaçıncı günündü adet başlangıcından itibaren?bana dr çatlatma iğnesi vermedi..bu ay ilk defa deniyorum ondan mı acaba anlamadım :61:
sen ilk defa mı ilaç kullanıyosun arkadaşçım..ilk kullandığından beri mi sana iğne vuruldu?ayrıca bu dr beni tekrar çağırmadı..bugün baktı o kadar..bu adam beni sallıyomu yaaaaaaaaa :52:

Ben şimdiye kadar çok doktora gittim canım ama herkes bana tüp bebek dedi. FSH sorunum var yani yumurta rezervim azalmış. Sonra şimdiki doktorumu buldum, çok iyi bir doktor cerrahpaşanın profesörü ve muayenehanesine gidiyorum. Geçen ay ilk kez gittim ve hem hormon testlerime baktı hem de ultrasonla baktı doal yolla olur dedi tabi çok mutlu oldum. Geçen ay yumurtam kendiliğinden büyümüştü ve çatlatma iğnesi yaptı ama tutmadı. Bu ay klomen verdi reglin 3. günü başladım günde 2 tane içtim. Bugün reglin 11. günü ve 3 yumurta gördü en büyüğü 19 mm. di. İşi şansa bırakmayalım dedi ve çatlatma iğnesi verdi. Çarşamba bir daha çağırdı çatlayıp çatlamadığına bakacak ve çatlamazsa yeniden iğne verir herhalde. Çünkü çatlamazsa kist yapıyormuş bildiğim kadarıyla. Bu ay ilk kez ilaç kullandım. Doktor seçimi çok önemli benim doktorum çok pozitif birisi çıkarken eğer olmazsa ne zaman geleyim dedim bana olacak gibi düşünün siz dedi yani moralde verdi. Eğer doktorunla ilgili şüphelerin varsa başka bir doktora daha git derim ben. İnşallah bu ay hamile kalırız :71:

Ben şimdiye kadar çok doktora gittim canım ama herkes bana tüp bebek dedi. FSH sorunum var yani yumurta rezervim azalmış. Sonra şimdiki doktorumu buldum, çok iyi bir doktor cerrahpaşanın profesörü ve muayenehanesine gidiyorum. Geçen ay ilk kez gittim ve hem hormon testlerime baktı hem de ultrasonla baktı doal yolla olur dedi tabi çok mutlu oldum. Geçen ay yumurtam kendiliğinden büyümüştü ve çatlatma iğnesi yaptı ama tutmadı. Bu ay klomen verdi reglin 3. günü başladım günde 2 tane içtim. Bugün reglin 11. günü ve 3 yumurta gördü en büyüğü 19 mm. di. İşi şansa bırakmayalım dedi ve çatlatma iğnesi verdi. Çarşamba bir daha çağırdı çatlayıp çatlamadığına bakacak ve çatlamazsa yeniden iğne verir herhalde. Çünkü çatlamazsa kist yapıyormuş bildiğim kadarıyla. Bu ay ilk kez ilaç kullandım. Doktor seçimi çok önemli benim doktorum çok pozitif birisi çıkarken eğer olmazsa ne zaman geleyim dedim bana olacak gibi düşünün siz dedi yani moralde verdi. Eğer doktorunla ilgili şüphelerin varsa başka bir doktora daha git derim ben. İnşallah bu ay hamile kalırız :71:

anladım..benimde ilaçta bu ilk ayım..bu ay bu dr la başlayım da eğer hamile kalamazsam ve kist oluşursa dr değiştiririm bende..bana çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi bu ay kullanalım diye dr um..aslında iyi bi dr..benim dr umda doçent ve tüp bebek dr u..çok araştırdım..aklım bi buna yattı ama bilemiyorum..belki kendiliğinden çatlıycak mı yumurta diye ilk ay bekleyip görmek istemiştir..bide herşey çok normal dedi..belki ondan iğne vermedi bana bilmiyorum valla..
inş hamile kalırız bu ay evet bende çok istiyorum bu ay..çok yoruldum yıprandım bu hastane ve dr sürecinden ya..:50:
bu arada benim bi arkadaşım var..ameliyat hemşiresi..çocuğu olmuyodu..tıp fakültesinde hemşire kendisi zaten..dr a görünmüş dr ona doğal yolla asla hamile kalamazsın hormonların alt üst olmuş vücudunda denge kalmamış demiş ve direkt tüp bebeğe yönlendirmiş..yani aşılama bile yapılmadan direkt tüp e geçtiler..tüp bebek tutmadı..kadın kendiliğinden hamile kaldı 2 ay sonra..şuan da 7 aylık hamile oğlu olucak..yanii düşün kadına tüp bebekte bile şansını çok az gördüler ama kadın doğal yolla hamile kaldı..olacağı varsa oluyo..olmayacağı varsa da asla olmuyo..içimizi ferah tutmaktan ve dua etmekten başka yapabilceğimiz bişey yok aslında..
bide ben dr konusuna şu sebeple fazla takılmıyorum..olcağı varsa dr vesile sonuçta..en iyi dr a da gitsen olmıycaksa adam napsın..veya kötü dr a gidersin sadece sıradan takiple hamile kalabilirsin..bilemiyorum ben mücadeler etmekten yoruldum ondan olsa gerek..sil baştan şeyler yormaya başladı beni..tükeniyorum..

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
138.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
139.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
140.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
141.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
142.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
143.EXORCİST_TREX................................. ........serophene
144.SEYDAM.........................................................
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

........................KASIM AYI LİSTEMİZ......................

ANATOLYA20.......................2 KASIM
NAZİKLİ82.............................8 KASIM
SODDOS..............................13 KASIM
İLKNURR1984....................... 16 KASIM
FATMA 1986...........................18 KASIM
MİKİ24...................................18 KASIM
HULYA_41...............................24 KASIM
TARCİN...................................26 KASIM
AYSGLBRKN.............................27 KASIM
YELLOWWKİTTY.......................28 KASIM
EMRİVAKİ................................30 KASIM

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................
FİLİZİM.....................................1 ARALIK
UMUTLU22.................................2 ARALIK
ESEMOS...................................11 ARALIK
GİDA_PİNAR...............................12 ARALIK
TARİORONAR............................
SERSELO....................................13 ARALIK
BELGİSEL....................................15 ARALIK
ZEYNO_81..................................18 ARALIK
G.ERKL.......................................18 ARALIK
KİDY..........................................19 ARALIK
MİRAY15....................................27 ARALIK
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

Son düzenleme:
anladım..benimde ilaçta bu ilk ayım..bu ay bu dr la başlayım da eğer hamile kalamazsam ve kist oluşursa dr değiştiririm bende..bana çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi bu ay kullanalım diye dr um..aslında iyi bi dr..benim dr umda doçent ve tüp bebek dr u..çok araştırdım..aklım bi buna yattı ama bilemiyorum..belki kendiliğinden çatlıycak mı yumurta diye ilk ay bekleyip görmek istemiştir..bide herşey çok normal dedi..belki ondan iğne vermedi bana bilmiyorum valla..
inş hamile kalırız bu ay evet bende çok istiyorum bu ay..çok yoruldum yıprandım bu hastane ve dr sürecinden ya..:50:
bu arada benim bi arkadaşım var..ameliyat hemşiresi..çocuğu olmuyodu..tıp fakültesinde hemşire kendisi zaten..dr a görünmüş dr ona doğal yolla asla hamile kalamazsın hormonların alt üst olmuş vücudunda denge kalmamış demiş ve direkt tüp bebeğe yönlendirmiş..yani aşılama bile yapılmadan direkt tüp e geçtiler..tüp bebek tutmadı..kadın kendiliğinden hamile kaldı 2 ay sonra..şuan da 7 aylık hamile oğlu olucak..yanii düşün kadına tüp bebekte bile şansını çok az gördüler ama kadın doğal yolla hamile kaldı..olacağı varsa oluyo..olmayacağı varsa da asla olmuyo..içimizi ferah tutmaktan ve dua etmekten başka yapabilceğimiz bişey yok aslında..
bide ben dr konusuna şu sebeple fazla takılmıyorum..olcağı varsa dr vesile sonuçta..en iyi dr a da gitsen olmıycaksa adam napsın..veya kötü dr a gidersin sadece sıradan takiple hamile kalabilirsin..bilemiyorum ben mücadeler etmekten yoruldum ondan olsa gerek..sil baştan şeyler yormaya başladı beni..tükeniyorum..

Aynen canım her ay aynı şeyleri yaşıyorum. Ayın ilk yarısı yumurta takibi, ateş ölçümü, günleri değerlendirme. Ikinci yarısı umutla bekleme ve sonunda hayal kırıklığı. Artık bu ay olmasını çok istiyorum ama kısmet. Ben çok pozitif düşünüyorum ve kendiliğinden olacak diyorum ama olmazsa da tüp bebek yapacağım mecburen.

Eğer yumurtan kendiliğinden çatlıyorsa iğne vermemiş olabilir benim dr. şansa bırakmayalım dedi ama hormonlarımdan dolayı da böyle demiş olabilir. Eğer doktoruna güveniyorsan hiç bir şeyi kafana takma. Söylediğim gibi bunlar hep vesile sonuçta veren Allah.

İnşallah bu ay hamile kalırız da yeni yıla hamile gireriz. 2 gün sonra doktora gidince çatlayıp çatlamadığını öğreneceğim buradan yazarım. Sen de ateş takibi yap bence bu aralar, en azından çatladığından emin olursun.

merhaba BENDE BU AY KLOMEN KULLANDIM 21. GÜNÜMDE KASIKLARIMDA ŞİDDETLİ AĞRI VE KUSMA YAŞADIM ACABA KLOMENİN YAN ETKİSİMİ BU
:53:SİZDE DE BÖYLE BİR DURUM SÖZKONUSU OLDUMU

merhaba BENDE BU AY KLOMEN KULLANDIM 21. GÜNÜMDE KASIKLARIMDA ŞİDDETLİ AĞRI VE KUSMA YAŞADIM ACABA KLOMENİN YAN ETKİSİMİ BU
:53:SİZDE DE BÖYLE BİR DURUM SÖZKONUSU OLDUMU

Ben daha ilk kez iciyorum ve bugün reglimin 12. günü yani 21. güne gelmedim ama klomenin kasıklarda şiddetli ağrı yapabileceğini okumuştum. Bir de doktora yumurtan çatladı mı diye baktırmaya gittin mi? Eğer gitmediysen belki birden fazla yumurtan vardı ve o gün bir kaç tanesi çatlamış olabilir bu da aşırı ağrı yapmış olabilir.

günaydın arkadaşlar herkesler iyidir inş. benim bulantım çok fazla onun için fazla giremiyorum. size selam vereyim dedim. öpüyorum sizleri canlarımmmm :16: :16:

Back
X