Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimsınavım bitti artık hep yanınızdayım çok özledim hepinizi
![]()
eeeeeeee anlatın bakalım neler oldu topikte zazezim hamiş olmuşne de güzel olmuş
darısı başımıza inşallah eskilerden bir ben kaldım
![]()
Adaşıım hoşgeldiiin, sefalar getirdin. Sınavını atlatın demek kii. İnşallahh başarılarını da paylaşrsın bizimle. Eskilerden Alminas pek uğrayamıyor, malum Revna bebişi büyütüyor. Kuzu buralarda biraz sonra gelir çıtır anne. Zazezim de yeni anne adayı biliyorsun. Anladığın gibi eskilerden sen, ben ve Eminem kaldık hamiş olamayan.umutlum adaşım nasılsın canım benim eskilerden kimler var alminasım esemoşum kuzum zazezim başka kim var
Adaşıım hoşgeldiiin, sefalar getirdin. Sınavını atlatın demek kii. İnşallahh başarılarını da paylaşrsın bizimle. Eskilerden Alminas pek uğrayamıyor, malum Revna bebişi büyütüyor. Kuzu buralarda biraz sonra gelir çıtır anne. Zazezim de yeni anne adayı biliyorsun. Anladığın gibi eskilerden sen, ben ve Eminem kaldık hamiş olamayan.Ama bizim de yakındır yani. O müthiş haberi yakın bir zamanda vereceğiz inşaallaaahh. bi daha özletme kendini emi gülüm
![]()
acillllllllll yardımmmmmmmmmm kızlar ben bu ay SER OPHENE ve gulukofen kullandım adetin 11. günü dr gittim ama yumurtan 11 mm olmuş az büyümüş kızlar başına gelen var mı büyürmü acaba
bu ay büyürmü bilmem ama tedavi ile büyüyor merak etme..daha önce de yazmıştım farklı topikte sanırım..benim dr um tüp bebek dr u..ben dr a tedavim başlarken yumurtam büyümezse nolcak dedim..sonrasında nolcak yanii dedim..dr bana klomen serephone vb tedavinin ilk basamağı..en hafif ilaçlar ve en hafif dozda başlatıyoruz..ilk ay büyümezse 2. ay dozu arttırırız dedi..doz arttırımı ile de olmazsa hapın iğnesi var..iğne ile kesin büyüyor..çünkü daha ağır bi ilaç içeriği ağır dedi..biz hafifle başlıyoruz klomen ile dedi..iğne ile kesin büyüyomuş..
merak etme yanii..bu ay büyür mü bilgim yok yanıltmıyım seni ama bi dahaki ay doz arttırır dr yada iğneye geçersin ama umarım gerek kalmaz arkadaşım..inş büyür kendiliğinden..
bu arada yumurta günde 1-2 mm büyürmüş bilginiz olsun arkadaşlar..benimde 15 mm di yumurtam 10.günde..dr a ama 18-19 mm de çatlarmış dedim aadam güldü..merak etme senin daha 10.günün..yumurta 1 günde 2 mm civarı büyür dedi..ordan hesap yapabilirsiniz![]()
acillllllllll yardımmmmmmmmmm kızlar ben bu ay SER OPHENE ve gulukofen kullandım adetin 11. günü dr gittim ama yumurtan 11 mm olmuş az büyümüş kızlar başına gelen var mı büyürmü acaba
Sagol canım ama benim ,ilaç bitti cuma tekrar gidicem hevesle catlatma iğnesinide almıştım inşallah hayılısıyla olur siz ne durumdasınız
İyiyim gülüüm. Senin iyi haberlerini aldım, daha iyi oldum inan.oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kimler gelmısssssss serselo cnm hosgeldınnnnnnnn sınavında guzxel hbrlerı verceksın inşşşş
umutlummm cankusum napıosunnnn sonuclarım guzel cıkmısss Allaha cok skur bunuda atlattık :))
kızlar yardım edin lütfen :26:
cnmm saolll tatlımmİyiyim gülüüm. Senin iyi haberlerini aldım, daha iyi oldum inan.Gözümüz aydı canım. Benim mesangerde sorun var bugün. Sabah bi açıldı şimdi hiç açılmıyooo
Gamzeciğim özelden yazdım ama cevabım geldi mi gelmedi mi bilmiyorum. Yumurtalar günde 2 mm büyür. Senin de 11. günde 11 mm imiş. Yani en fazla 4 gün sonra yeterli büyüklüğe ulaşır. Doktorun cuma çağırdığına göre, ya cumrtesi ya da pazar günü çatlatma iğneni yaptıırır güzelim. Tedavin hayırlı olsun, göbüşün bebiş dolsun inşallah.
zazez bebişin gelmiş hayırlı olsun
sağlıkla al kucağına inş.
burdan okudum çok oldu,msjın doluymuş yazmıştm sana ama
eeeeeeee anlatın bakalım neler oldu topikte zazezim hamiş olmuşne de güzel olmuş
darısı başımıza inşallah eskilerden bir ben kaldım
![]()
İyiyim gülüüm. Senin iyi haberlerini aldım, daha iyi oldum inan.Gözümüz aydı canım. Benim mesangerde sorun var bugün. Sabah bi açıldı şimdi hiç açılmıyooo
Gamzeciğim özelden yazdım ama cevabım geldi mi gelmedi mi bilmiyorum. Yumurtalar günde 2 mm büyür. Senin de 11. günde 11 mm imiş. Yani en fazla 4 gün sonra yeterli büyüklüğe ulaşır. Doktorun cuma çağırdığına göre, ya cumrtesi ya da pazar günü çatlatma iğneni yaptıırır güzelim. Tedavin hayırlı olsun, göbüşün bebiş dolsun inşallah.
Hee gülüm sana dedydim bulantın nasıl diye. Ama o senin şaşkınlığından değil, kesinlikle benim şaşkınlığımdaan. Herhalde bi başkası, haa dur dur Defne arkadaşmız da vardı ya yeni hamiş, o demişti bulantım var diyee. Affet tatlım yanlış adrese gitticanım çok
en kısa darısı başınıza inş.
dualarım hep sizinle
amin canım amin darısı başına
sınavının ii geçmesine çok sevindim
inş. en kısa zamanda Rabbim gönlündeki bütün dileklerini gerçekleştirsin canım
2011 şanslı gelicek inş. hepimize
umutlum bana demişsin galba bulantın var die
ama benim pek bulantın olmuo
öle bişiler mi yazdım acaba inan hiç hatılamıorum:26:
şaşkın oldum iice